Aydın
DOLAR32.5639
EURO34.9395
ALTIN2442.0

İYİ Partili Başkan Gökbaraz son noktayı koydu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Geçtiğimiz hafta İYİ Parti Eski İlçe Başkanı Cihat Öztürk ve bir grup partili vatandaşın ortaklaşa düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde Öztürk tarafından yapılan bir açıklama “Parti içerisinde paralel bir yapılanma” iddialarıyla kamuoyunu oldukça meşgul etmişti. İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner’in konuyla ilgili açıklama vermesinin ardından İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Ali Gökbaraz son noktayı koyarak, birlik beraberlik mesajı verdi.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Ali Gökbaraz, Cihat Öztürk’ün partisinin önceki dönem ilçe başkanı olarak kendileri için önemli bir kişilik olduğunu dile getirdi. Başkan Gökbaraz konuşmasında birlik beraberlik mesajı vererek, “Cihat başkanımız bizim daha önce benden önceki ilçe başkanlığı yapmış bir arkadaşımız. Bu söylemleri ben hiç önemsemiyorum. Kendisi yine bizim içim önemlidir. Biz de ilçe başkanlığı yapmış bir birey. Bizim için değerlidir. İnsanoğlu beşeri hatalar yapabilir, hepimiz hatalar yapabiliriz. Biz bir birimizi hatalarımız ve kusurlarımızla kabul etmek zorundayız. Belki İYİ Parti camiasındaki çoğu arkadaşımız bilmez ama ben göreve geldikten sonra basın açıklaması yapacağım zaman sayın Cihat Öztürk’ün ofisine gidip, kendisine davetiye bırakmış bir kişiyim.  Onun da bizimle birlikte olmasını kendisinden rica ettim. Basın açıklamamız da da sizin de bilmiş olduğunuz gibi daha önceki ilçe başkanımız Durmuş Kural’la birlikte hep beraber el kaldırdık. 
Gönül isterdi ki o saatten, o tarihten sonra yine Cihat başkan ve diğer arkadaşlarımızla aynı kulvarda koşalım, hep birlikte olalım. Ama kendileri bu şekilde tercih ettiler. Yine saygı duyuyorum onların görüşlerine” dedi. 

“BİZE DÜŞEN AFFETMEK”

Cihat Öztürk ile yol yürümeye devam etmek istediklerini belirten Gökbaraz, yapılan iftar yemeğinde kendilerinin davet edilmediğini, edildikleri taktirde katıım sağyalacaklarını dile getirdi. Gökbaraz konuşmasına, “Bizden önce bir iftar yemeği verdiler, bu bahse konusu iftar yemeğinde ben şunu beklerdim kendisinden bizi davet etmesini beklerdim. Gerçekten de tüm samimiyetimle söylüyorum davete icabet ederdik. Çünkü ben göreve geldiğim günden beri söylüyorum bizde ayrı gayrı yok, ötekileştirme yok, ayrıştırma yok hep barebar bu partide birlikte yol yürüyelim diye çıktık bu yola. Kendisine o şekilde söyledim. Yine aynı düşüncedeyim. Yani insan oğlu hatasız olmuyor. Herkes hatasıyla, kusuruyla sevilmeli bence. O bizim önceki dönem ilçe başkanımız ben kendisine saygı duyuyorum. Olabilir, hatasıyla kusuruyla bize affetmek düşer. Yine de bizim beraber yol yürümekte ısrarcı olduğumuz bir kişidir kendisi” şeklinde devam etti. 

“DİSİPLİN KURULUNA SEVK ETMEYECEĞİZ”

İYİ Parti İl Başkanı Recep Taner’in ilçe başkanından böyle bir talep gelirse değerlendiririz açıklamaları üzerine İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Ali Gökbaraz net bir tavırla Öztürk ve beraberindeki kişilerin disiplin kuruluna sevk edilmeyeceğini söyledi. Gökbaraz, İl başkanımız sayın Recep Taner bey bizim büyüğümüz, bizim ağebeyimiz. Bizim il başkanımızdır. Onun söylemleri elbette ki bizim için çok önemli. Tabi bu siyasi etik gereği bunları söylemiştir ama bizim şuanda Cihat bey ve diğer arkadaşlarımızla birlikte onlarla alakalı böyle bir düşüncemiz yoktur. Disipline sevk etmekti, oydu, buydu, şuydu. Zaten bizim aldığımız siyaset terbiyesine bu uymaz, yakışık almaz. Yine il başkanımıza teşekkür ederim bu şekilde yaklaşımda bulunduğu için ama olabilir yine biz kendisiyle görüşürüz. Biz ayrıştırıcı değil, yapıcı olmak zorundayız. Hatta bunun sözünü şurada size vereyim, bayramın ikinci günü saat 14.00’de tüm İYİ Parti’li üyelerimiz ve ilçe teşkilatımızla olmak üzere Belediye nikah salonunda bayramlaşmamız olacak. Sayın Cihat Öztürk ve diğer arkadaşlarımızı da oraya davet ediyorum. Gelsinler hep birlikte olalım nasıl basın açıklamasında el kaldırdıysak yine orada birlikte güçlüyüz imajını verelim. Kendilerini bayramlaşmaya bekliyorum” sözlerini kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nazilli Perşembe Pazarı'nda vatandaşlar isyan etti!Önceki Haber

Nazilli Perşembe Pazarı'nda vatandaşlar...

Nazilli Türk bayrakları ile donatılıyorSonraki Haber

Nazilli Türk bayrakları ile donatılıyor

Yorum Yazın

Muğla’da 35 yaşındaki İlknur bıçaklanarak öldürüldü
Efeler Gençlik Kampı spor etkinliğine ev sahipliği yapacak
Trenin çarptığı 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Bisikletçiler Didim’de karşılandı
Çevre sakinleri yetkililerden önlem almalarını istedi
Türk Halk Müziği korosu kulakların pasını silecek
Çiftçinin en büyük yardımcısı halen atlar
Nazilli Karayolu temizlendi
Araç sayısı belli oldu
Aydın’da trafik kazası: 1 ölü, biri bebek 2 kişi yaralı
Başkan Şahin veteriner hekimlerin önemine dikkat çekti
Aydın’da 364 öğrenciye balık tüketiminin önemi anlatıldı
Trafik kazasında hayatını kaybeden öğretmenin cenazesi toprağa verilecek
Aydın’da ‘toz taşınımı’ uyarısı
Barajların doluluk seviyeleri belli oldu
Aydın’da 389 kişiyi sorgulandı
Karacasu Kaymakamı başarılı öğrencileri ağırladı
Söke’de jandarma ekipleri bilgilendirme yaptı
Aydın’da 6 şüpheli yakalandı
Terör propagandası yapan 9 kişi yakalandı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar