Aydın
DOLAR32.9949
EURO35.8195
ALTIN2529.0
Eray Gökçe

Eray Gökçe

Mail: [email protected]

Ünal Önal

1995 yılında işçi olarak işe başladığı Örkoop'ta 2013 yılında müdür, 2014 yılında Genel Müdür ve 2018 yılında üyelerin büyük desteği ve tarihte en yüksek oyu alan başkan olarak kooperatifin Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

-Kooperatif ortaklarının takdiri ile 17.07.2021 Cumartesi günü yapılan genel kurulda da rakipsiz başkan olarak 4 yıl daha seçilmiş oldu.

- Buharkent, Kuyucak, Karacasu, Nazilli, Bozdoğan, Yenipazar, Sultanhisar, Köşk, ve Koçarlı ilçelerinde, Muğla Kavaklıdere ve Fethiye, Uşak Karayahşilerden toplam 4 bin 956 üreticiden süt alımı yapan ve 2971 ortağı olan ülkemizin en büyük Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'ni son 5 yıl içinde kazandırdığı Yem Fabrikası, Soğuk Hava Tesisleri, Paketleme tesisi gibi yatırımlarla büyütmüş,

Ulaşılması güç bir başarıya imza atarak, günlük 360 ton gibi süt toplayan kooperatif son yıllarda satış market ve kahvaltı salonu sayısını çoğaltmış, sadece süt ve süt ürünleri değil kendi markasıyla incir, zeytin, zeytinyağı, tahin, pekmez, bal, sucuk, kestane şekeri gibi bölgenin has ürünlerini ÖRKOOP markasını tüketicilerle buluşturdu. 

-Şimdide kendi Örkoop markasıyla dondurma üretimine başlayan kooperatif, üretici ortaklarının ihtiyaç duyacağı başta incir ve Zeytin fidanı olmak üzere  fidan tedariki için fidancılık faaliyetlerinede başladı. 

Lafı dolandırmadan Sezar’ın hakkı Sezar’a;

1979 yılında kurulan ve Türkiye’nin en büyük Tarımsal Kooperatifleri’nin başında yer alan S.S. ÖRKOOP Nazilli ve Çevresi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi emin ellerde. Ünal Önal diye yazılır, “Bölgenin parlayan değeri” olarak okunur…

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar