Aydın
DOLAR32.9949
EURO35.8195
ALTIN2529.0
Eray Gökçe

Eray Gökçe

Mail: [email protected]

HANGAR KAFE/RESTAURANT = NAZİLLİ'DE SUNİ GÜNDEM!

Öncelikle herkese selamlar. Bundan sonra sık sık Nazilli gündemiyle ilgili olarak köşe yazılarımla karşınızda olacağım. Köşe yazıma başlamadan önce sözlerime genel bir değerlendirme ile başlayacağım. Son günlerde Nazilli'nin tek gündemi Hangar Kafe/Restaurant'a verilen içki ruhsatı oldu. Herkes birşeyler yazdı çizdi. Vatandaşlara sözüm yok. Tabiki eleştirebilirler. Herkesin eleştirme hakkı vardır. Fakat gördüğüm kadarıyla en ağır eleştirleri yapanlar yine siyasiler. Kullandıkları siyasi dilin sertliği insanları kutuplaştırmaktadır. Eleştiren çoğu siyasiye baktığımızda kendi siyasi başarısızlıklarını örtbas etmek isteyenlerin, siyasi hatalarını unutturmak adına çabalarını görüyoruz. Asıl amaçları suni gündem oluşturmak olan bu siyasilerin ülkenin gerçek sorunlarına tek kelime etmemesi, eleştirmemesi ve en ufak serzenişte dahi bulunmayışı benim düşüncemi de doğruluyor. Nazilli'ye yıllardır hizmet etmeyenlere, birçok hataları olmasına rağmen tek kelime eleştiride bulunmayanlar, bugün 3 buçuk aylık Belediye Başkanını yerden yere vurmaya çalışıyor. Hiç samimi ve inandırıcı değilsiniz.

HANGAR KAFE/RESTAURANT!

Bir belediyenin sadece alkolsüz mekan ve haremlik-selamlık mekan işletmesi vatandaşlar arasında ayrım yaptığı anlamına gelir. Alkollü veya her kesimden insanın birlikte oturabildiği mekanlar isteyen kişiler için de alternatif yerler olmalıdır. Aynı güzergah üzerinde 60 yıla yakındır Çizgi Biranesi, bunun dışında Gar Restaurant, ve Grand Rene Maison isimli işletmeler alkol ruhsatına sahiptir. Bunlarda Nazilli'nin merkezindeki mekanlardır. Şuanda Nazilli'nin merkezine içki ruhsatı verilmesin diye ortalığı ayağa kaldıranlar niye yıllarca susup bu mekanlardaki içki ruhsatlarına tepki vermedi? Konunun içki ruhsatı olmadığı, Millet İttifakının Nazilli'de kazandığı seçim zaferinden ve başarısından rahatsız olanların, suni gündem yaratmak isteyenlerin ortak oyunu olduğu aşikardır.

'ETİLER MANGAL RESTAURANT'TA DİLİNİZİMİ YUTTUNUZ!

Nazilli Belediyesinin bir önceki belediye Başkanı Haluk Alıcık dönemindeki 2019 yılı Şubat Ayı Meclis Toplantısında da içki ruhsatı tartışması yaşanmıştı. Nazilli'deki Etiler Mangal Restaurant işletmesine alkol ruhsatı verilmesi için meclise teklif sunulmuştu. Sunulan bu teklif, AK Parti'nin 6, MHP'nin 4 red oyu ve CHP'li 2 meclis üyesinin de çekimser oyuna rağmen oy çokluğu ile kabul edilmişti. Bugün Hangar Kafe/Restaurant'a içki ruhsatı verildi diye ortalığı yıkıp, sert bir dille eleştirede bulunan siyasiler, sonradan ittifak ortağı olduğu Cumhur İttifakı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a neden hiçbir eleştirede bulunmadı? Dün Etiler Mangal Restaurant işlermesi içki servisine başlandığını açıkladı. Ozamanlar dilini yutan siyasiler buna birkaç kelime etmek istersiniz diye düşündüm.

SAYIN AK PARTİLİ VEKİL BEKİR KUVVET ERİM İTİRAZ EDECEKMİŞ

AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Hangar Kafe/Restaurant'a verilen içki ruhsatı için itiraz edeceklerini söylemiş. Buradan AK Partili Vekil Erim'e sormak istiyorum. Sizin İsabeyli Belediye Başkanlığı'nız döneminizde sorumluluğunuz alanındaki hangi mekanlara içki ruhsatı verilmiştir, lütfen bunu açıklar mısınız? İsabeyli'deki mezarlığa 20 metre uzaklıkta bulunan mekana içki ruhsatını siz mi verdiniz? Ozaman da AK Parti'li siyasilerin herhangi bir itirazı olmuş muydu halkımız bilmek ister.

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar