Aydın
DOLAR32.9946
EURO35.8012
ALTIN2529.0
Eray Gökçe

Eray Gökçe

Mail: [email protected]

AK Parti Nazilli’de dağılma ve çöküş dönemini yaşıyor

Nazilli’de AK Partiye oy vermiş binlerce vatandaşımıza sormak istiyorum.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum geçtiğimiz gün Aydın’a geliyor. Nazilli programını biranda iptal ediyor. Nedeni de hiçbir şekilde açıklanmıyor.

AK Parti’nin Aydınlı 4 Vekili Bakan’ı Nazilli’ye getiremiyor. Soruyorum size; Bakanı Nazilli’ye getiremeyen Vekiller, yaşadığınız yere hizmet gelmesi için sizce aracı olabilir mi?

AK Partiye oy vermiş binlerce vatandaş Bakanın Nazilli’ye gelmesini ister. İster ki dertleşelim derdimizi anlatalım. 

Ardından da Bakan müjdelerle geldi diye algı oluşturma çabası. Ne müjdesi ile gelmiş.

Yerine yenisi yapılması için Polis okulunu yıkacaksın. Ardından oraya millet bahçesi yapacaksın. Bir tane de şehir merkezine yapılacak diye sözde müjde vereceksin. Milleti kandırmayın. Nazilli’nin millet bahçesine mi ihtiyacı var, iş sahasına mı?

Nazilli’de AK Partiye oy vermiş binlerce insan iş sahası istiyor. Fabrika istiyor. Çiftçiler teşvik istiyor. Esnafı destek bekliyor. İşçisi daha iyi şartlarda çalışmak istiyor. Verdikleri oylara sahip çıkılmasını istiyor.

18 yıllık iktidarlık dönemizde Nazilli’ye ne yaptınız?

Nazilli’de fabrika açıp iş sahası mı yarattınız? Size oy vermiş insanların daha iyi şartlarda yaşaması adına ne yaptınız?

Bu soruları AK Partiye oy vermiş binlerce vatandaş adına soruyorum.

İHANETLE SUÇLAMAK YANLIŞLARI GİZLEMEKTİR

AK Parti Nazilli’de iki önemli ve değerli isim kaybetti. Birisi AK Parti’nin kurucularından Ali İhsan Dilmen, diğeri Siyaset Bilimci, Uluslar Arası İlişkiler Uzmanı Hakan Çağlar Erürker.

Bu değerli isimleri partiye küstürüyorsun. Biri yeni kurulan Gelecek Partisi’ne gidiyor, Aydın İl Başkanı oluyor. Diğeri Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA)’ya gidiyor, Aydın İl Başkanı oluyor.

Şunu çok net söyleyebiliriz. AK Parti Aydın’da çok büyük sorunlar var. Nazilli’de de keza öyle.

Hem parti içinde belli yerleri hak eden insanları dışlayıp onları küstüreceksin, hem de daha sonrasında onların yaptığı tercihleri ihanetle suçlayacaksın.

Kimse kimseyi kandırmasın. Bu parti içinde yapılan yanlışları gizlemektir. Yapılan hataların üstünü örtmektir.

Bu konuda cesaretinden dolayı Ümit Özcan’ı kutlarım. AK Parti Nazilli’de çeşitli görevlerde bulunmuş bir isimdir.

Bazı AK Partililerin eleştirisine maruz kalsa da çıkıp AK Parti’den DEVA’ya geçen Hakan Çağlar Erürker’e başarılar diledi.

Hataları gören, yanlışları gören bir partili olarak eleştirilerin hepsine de cevap verdi. AK Parti’nin Nazilli’de böyle insanlara ihtiyacı var.

Ama doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye bir atasözü var. Ne yazık ki siyaset böyle bir şey.

Özetlemek gerekirse, bir yanda bakanı Aydın’a gelmesine rağmen Nazilli’ye getiremeyen 4 AK Partili Vekil, diğer yanda parti için önemli ve kilit iki ismi rakip partilere kaptırmış bir teşkilat. Bunlar gösteriyor ki AK Parti hem Aydın’da hem de Nazilli’de dağılma ve çöküş dönemini yaşıyor.

NAZİLLİ CEZALANDIRILIYOR MU?

Yaklaşık 10 yıldır MHP'li bir belediye başkanı tarafından yönetilen Nazilli'de geçtiğimiz yerel seçimlerde Millet İttifakı zafere ulaştı. İYİ PARTİ-CHP'nin belediye başkan adayı Kürşat Engin Özcan koltuğa oturdu. AK Parti-MHP'nin Cumhur İttifakı adayı Haluk Alıcık seçimi kaybetti.

Uzun yıllardır Polis Okulu alanının(Şimdi millet bahçesi oluyor), Eski Devlet Hastanesi alanının, Eski Sigorta Hastanesi alanının atıl durumda olması ve tinerci yuvası durumunda kalması, vatandaşlar tarafından sürekli eleştiriliyor. Uzun yıllardır AK Partinin Nazilli Belediyesini alamamasından dolayı ilçeyi kaderine terk ettiği konuşuluyor. Hal böyle olunca da vatandaşlar kendilerine seçimden dolayı ceza kesildiğini de iyice dillendirmeye başladı.

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar