Aydın
DOLAR40.8978
EURO47.7267
ALTIN4390.0

Vatandaşlardan Çerçioğlu'na teşekkür

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vatandaşlardan Çerçioğlu'na teşekkür
Abone ol
Sosyal belediyeciliği hayatın her alanında uygulayan Aydın Büyükşehir Belediyesi, yeni bir uygulama daha başlattı.

Büyükşehir Belediyesi, Aydın’ın en işlek yerindeki restoranında dört çeşit yemeği 15 TL’den satmaya başladı. Vatandaşlar durumdan oldukça memnun olduklarını söyleyip uzun kuyruklar oluştururken Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu sosyal belediyeciliği her alanda uygulamaya devam edeceklerini ifade etti.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda öğrenci olduğunu ifade eden Furkan Kaplan, “Yemekler çok güzeldi. Büyükşehir Belediyesi yemeği 15 TL yaptı, yapmasaydı durumumuz kötüydü. Sabah özellikle burada yemek yiyebilmek için az kahvaltı yapıyorum. Evde dört kişiyiz, günde sadece dört ekmek yiyebiliyoruz. Bu yemek sayesinde yeterince protein ve karbonhidrat alabiliyorum. Öğrenci dostu, halk dostu Özlem Başkan’a kucak dolusu sevgilerimizi gönderiyoruz” ifadelerini kullandı.  

‘Yaşlılar için biçilmiş kaftan’
Emekli olduğunu belirten Gönül Tek, “O kadar mutlu olduk ki. Burada düşük fiyatla yemek verildiğini bilmeden geldim. Yemekler çok lezzetli; böyle dört çeşit yemeği özel günlerimizde bile veremiyoruz. Ekmeğin 4 lira olduğu bir zamanda tek bir öğünün 15 TL olması çok iyi. Öğrenciler için olduğu kadar biz yaşlılar için de biçilmiş kaftan. Karnımız acıktığında ücretsiz Sarı Civciv’le gelip karnımızı doyurabiliriz” şeklinde konuştu. 

‘Bu ekonomide herkes için çok iyi’ 

Bir başka emekli Huriye Avcı ise “Özlem Hanım böyle bir kampanya yapmış. Bugün ilk kez geldik. Çok memnunuz. Ekonominin bu kadar bozuk olduğu bir dönemde öğrencilerimiz, çalışanlarımız için, herkes için çok iyi. Özlem Hanım’a başarılar diliyoruz” dedi. 

Başkan Çerçioğlu: "Dar gelirlinin her zaman yanındayız"

Başkan Çerçioğlu, göreve geldiklerinden bu yana “Aydın’da hiç kimse yatağa aç girmez, hiç kimse soğuktan üşümez; çünkü biz varız, Aydın Büyükşehir Belediyesi var” diyerek sosyal belediyeciliği uyguladıklarını söyledi. Başkan Çerçioğlu, “Artık hayat pahalılığı hayatın her alanında kendisini fazlasıyla hissettiriyor. Çarşı-pazar ateş pahası. İstedik ki emekçi kardeşlerimiz, öğrencilerimiz, emeklilerimiz, vatandaşlarımız kaliteli yemeğe ucuza ulaşabilsin. Dar gelirlinin her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.  

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şampiyona 3’sü Adar’dan Başkan Özcan’a ziyaretÖnceki Haber

Şampiyona 3’sü Adar’dan Başkan Özcan’a z...

Aydın'da fahiş fiyat ve stokçuluğa geçit yokSonraki Haber

Aydın'da fahiş fiyat ve stokçuluğa geçit...

Yorum Yazın

Aydınlı sporcu Türkiye rekoru kırdı
Nazilli sonbahara hazırlanıyor
AK Parti Nazilli bu ölüme ağlıyor
Nazilli’de uyuşturucu operasyonu
ADÜ’de kontenjanların yüzde 99,77’si doldu
Aydın’da afet riskleri masaya yatırıldı
Aydın’da 20 bin adet kaçak makaron ele geçirildi
Didim’de parklar onarıma alındı
Efeler’de kadınlara indirimli konaklama imkanı
Nazilli’de yollar yenileniyor
Başkan Zencirci pazarcı esnafıyla buluştu
Başkan Özel’den üniversite öğrencilerine hoşgeldin mesajı
NDH’den aşırı sıcaklara karşı uyarı
Kuşadası’nda minik çocuklara süt desteği
ADÜ’de hasta çocuklara moral oldular
Aydınlı Muaythaiciler Zafer Kupası’na damga vurdu
Buharkent’te feci kaza: 1’i ağır 8 yaralı
Sıcak havadan bunalanlar Altınkum’a akın etti
Nazilli’de borçlar ödendi, hizmetler hız kazandı
Başkan Tetik’e muhtarlardan tam destek

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar