Aydın
DOLAR32.5442
EURO34.9248
ALTIN2441.3

Tetik, Sevindikli’de başkan gibi karşılandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tetik, Sevindikli’de başkan gibi karşılandı
Abone ol
Seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde halkın büyük ilgi ve sevgi gösterdiği CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Tetik, Sevindikli Mahallesi’nde başkan gibi karşılandı. Tek adam yönetimine son vermeye geldiklerini söyleyen Tetik, “Adrese teslim ihaleler devri sona eriyor. 1 Nisan itibariyle tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmeyeceğim” dedi.

CHP Nazilli Belediye Başkan adayı Ertuğrul Tetik, “İşimiz, gücümüz Nazilli” sloganıyla çalmadık kapı sıkmadık el bırakmıyor. Seçim çalışmaları kapsamında ekibiyle birlikte Nazilli'yi karış karış gezen Tetik, dün akşam Sevindikli Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Meşaleler eşliğinde otobüsten halkı selamlayan Tetik, coşkulu kalabalık tarafından başkan gibi karşılandı. Vatandaşların tek tek elini sıkan Tetik, ardından Sevindikli halkına seslendi. Nazilli’nin 30 yıl sonra CHP belediyeciliği buluşacağını belirten Tetik, tek adam yönetimine son vermeye geldiklerini ifade etti. 1 Nisan itibariyle tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmeyeceğini söyleyen Tetik, rant sistemi devrinin sona ereceğini vurguladı. Tetik’e, CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve partililer eşlik etti.

“NAZİLLİ, 30 YIL SONRA CHP BELEDİYECİLİĞİ İLE BULUŞACAK”

Nazilli’nin CHP belediyeciliğini özlediğini söyleyen Tetik, “Biliyorsunuz 30 yıl Nazilli Devlet Hastanesinde Kulak Burun Boğaz doktorluğu yaptım. Ondan dolayı şöyle bakınca hemen hemen hepinizi tanıyorum. Hastaneden ayrıldıktan sonra Nazilli Belediye Başkanlığına aday olmak istedim. Peki neden? Sizlerle beraber olmak istedim. Siz bana geliyordunuz. Hastanede tedavi ediyordum. Baktım ki, Nazilli’nin artık doktora ihtiyacı var. Nazilli’yi 1994 yılında Dr. Yavuz Kaynar yönetti. Nazilli, o tarihten bu yana CHP belediyeciliğini görmedi. 1994 yılında bir doktor bıraktı. Gelin yine 30 yıl sonra yeniden bir doktora bırakın Nazilli’yi” diye konuştu.

“TEK ADAM YÖNETİMİNE SON VERMEYE GELİYORUM”

“1 Nisan itibariyle tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmeyeceğim” diyerek sözlerine devam eden Tetik, “İnsanı birinci plana koyuyoruz biz. Nazilli Belediyesinde Yerel Yönetimler Müdürlüğü dediğimiz bir birim kuracağız. Muhtarlarımız bu müdürlüğe gelip sorunlarını burada çözecek. Biz çözeceğiz. Benim felsefem şu. Ben tek başıma hiç bir şey yapamam, benim tek başıma Nazilli’yi yönetmem mümkün değil. Artık Nazilli’de tek adam yönetimine son vermeye geliyorum. Bu nasıl olacak. İşte ekibim burada tertemiz bir ekip. Ama yeterli değil. Sizinde bu ekibe katılmanız gerekiyor. Benim kafamdaki yönetimde bu var. Siz istemezseniz hiçbir şey olmaz. Bir iş yaparken halkımıza soracağız. Muhtarımla beraber sizle oturup konuşacağız. Derdiniz neyse ona göre çözüm bulacağız. Çünkü bizimle halkın iktidarı geliyor.”

“TARIM KENTİYİZ AMA FESTİVALİMİZ YOK”

Nazilli’nin uluslar arası marka değeri olması adına çalışacaklarını söyleyen Tetik, “Şimdi gelelim neler yapacağım. ‘Ya arkadaş konuşuyorsun da senin farkın ne? En çok sorulan soru bu. Birinci planım insan odaklı hizmetler. Sizin yararınıza olan ve sizi ilgilendiren hizmetler. Ürün yetiştiriyorsunuz ve ürünlerin tanıtımı yapılmıyor. Hayvancılıkla uğraşıyorsunuz, incir var, portakal, kestanemiz var ama tanıtılmıyor. Niye? Ne yapacağız. Siz yetiştireceksiniz ben onun festivallerini yapacağım. Fuar alanımız dahi yok. Aracılar kalkacak. Parayı siz kazanacaksınız. Benim köylüm ne istiyorsa onu yapacağız”

ASFALT FABRİKASI NEDEN KAPATILDI?

Nazilli’nin fabrika ayarlarına geri döneceğini özellikle vurgulayan Tetik, “Taş fabrikası yapmanın ham maddesi kumdur. Kumdan bol bir şey yok. Nazilli’de tesis kuracağız. İstihdam yaratacağız. Asfalt fabrikası kuracağız. 1994 Yılında Dr. Yavuz Kaynar asfalt fabrikasını kurdu ve her yeri asfaltlıyordu. Fakat ne hikmettir ki o fabrika kapanmış. Neden kapandı? Çünkü insan odaklı hizmet olmadığı için kapandı. Biz o asfalt fabrikasını yeniden açacağız" diye konuştu.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Tetik, konuşmasının son bölümünde ise, "Şuna inanın hemşerilerim. Belediye Başkanı olduğumda 1 kuruşunuzu yedirmem, 1 kuruş da yemem. Ben şunu yapacağım. Nazili Belediyesi’nde koca bir ekran var. Karşısına oturup, Belediye Meclisi’ni ve ihaleleri canlı canlı izleyeceksiniz. Meclis üyesi adaylarımız belirledikten sonra bir toplantı yaptık. O toplantıda arkadaşlarıma 'Aranızda rant olayını düşünen varsa hemen burayı terk etsin' dedim. Tertemiz duracağız. tertemiz hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydın’da 4 şüpheli şahıs yakalandıÖnceki Haber

Aydın’da 4 şüpheli şahıs yakalandı

Aydın’da 14 bin 321 şahıs sorgulandıSonraki Haber

Aydın’da 14 bin 321 şahıs sorgulandı

Yorum Yazın

Nazilli Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'ndan Bahar Konseri
Köşk’te trafik kazası: 1 ölü
Göcek’te kayalıklardan düşen kişi hayatını kaybetti
Aydın'da hayvanları öldürüp kaydeden şahsa idari para cezası
Kuşadası Devlet Hastanesi'ne tıbbi cihazlar bağışlandı
Didim'de uyuşturucu operasyonu
Kurallara uymayan işletme sahiplerine para cezası uygulandı
Aydın jandarması izinsiz ava geçit vermedi
Aydın-İzmir Otoyolu'ndaki kazada ağır yalanan Araz hayatını kaybetti
Karaova Mahallesi'nde yol çalışması tamamlandı
Okul kantinleri denetlendi
Müdür Altıntaş, Bozdoğan'daki çalışmaları yerinde inceledi
Sakartepe rampasında kaza
Karacasu'da yol yapım çalışması sürüyor
TGC Nusret Müze Gemisi, ziyarete açıldı
Motosiklet ile kapkaç anları güvenlik kameralarına yansıdı
Nazilli Alparslan Türkeş Bulvarı'nda kazı çalışmaları başladı
Köşk İlçe Emniyet Amirliği suçlulara göz açtırmıyor
Öğrenciler projelerini görücüye çıkardı
Çiftçilere destekleme ödemeleri yapılacak

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar