Aydın
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Tetik, “Fakir fukaranın emanetini kimseye yedirmem”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tetik, “Fakir fukaranın emanetini kimseye yedirmem”
Abone ol
CHP Nazilli Belediye Başkan adayı Ertuğrul Tetik, seçim çalışmaları kapsamında Bağcıllı, Bekirler ve Rahmanlar Mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşın sevgi gösterisinde bulunduğu Tetik, “Ben kazanırsam, hepiniz belediye başkanı olacaksınız. Paralar ranta değil, hizmete gidecek. Gelin güzel Nazilli’mizi birlikte yönetelim” dedi.

Değişim rüzgarını arkasına alan CHP Nazilli Belediye Başkan adayı Ertuğrul Tetik, gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal mahallelerden Bağcıllı, Bekirler ve Rahmanlar’a ziyarette bulunan Tetik, vatandaşlardan tam destek aldı. Ziyaretlerde Tetik’e, İlçe Başkanı Aslıhan Ökmen ve yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve partililer eşlik etti. “Nazilli’yi birlikte yönetelim” sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Tetik, “Görüyorum ki sadece merkezde değil, kırsal mahallelerimizde de değişim rüzgarı var. Size söz veriyorum. Ben değil, biz olacağız. Güçlü bir Nazilli için birlik olacağız” dedi.

“SİZ BENİM BELEDİYE BAŞKANIM OLUN”

Seçim çalışmalarında sürekli birlik ve beraberlik mesajları veren Tetik, vatandaşlara destekleri için teşekkür etti. “Hesap sorabileceğiniz bir belediye başkanı olacağım” diyerek sözlerine başlayan Tetik, “Ben gittiğim her yerde aynı cümleyi kullanıyorum. Gelin, “birlikte yönetelim” diyorum. Bunun anlamı nedir biliyor musunuz? Sizin belediye başkanı olduğunuz bir anlayış. Bu anlayış, hesap sorabileceğiniz bir belediye başkanı seçerseniz olur. Bunu yapacaksın diyebileceğiniz bir belediye başkanı seçerseniz, Nazilli’yi sizler yönetirsiniz. Ben seçilirsem hepiniz belediye başkanı olacaksınız. Buna söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

“PARALAR RANTA DEĞİL, HİZMETE GİDECEK”

Köylü vatandaşların ilçe belediyesinden “hizmet gelmiyor” isyanını haklı bulduğunu söyleyen Tetik, “Bizim dertlerimizi görün dediniz. Köy içerisinde beraber yürüdük hepsini gösterdiniz. Allah aşkına bu nasıl bir şeydir. Araba kayacak, düşecek. Evler de aynı şekilde bir istinat duvarı yapılmamış. Köyün bu halini görünce içim gitti. Nazilli Belediyesi’nin görevi fakat yapmamış. İşin daha da kötüsü var. Hesap etmişler çok para tutmuş. Hemşerilerim ben bunun için geliyorum. İhaleden alınan rantları, kaçakları önlediğiniz zaman bunların hepsi yapılır. Ben herkese söylüyorum. 1 kuruş yemem, 1 kuruş yedirmem. Bunca yıl doktorluk yapmışım. Bir tek kara lekem yok. Alnıma kara leke sürdürmem. Dolayısıyla ranta, binaya, inşaata, ihalelerdeki usulsüzlüklere yol açtırtmayacağım. Bundan dolayı belediyenin bütçesindeki paralar ranta değil,  hizmete gidecek. Hani “çok para tuttu yapamadık” diyorlar ya. “Ranta dur derseniz”, bu hizmetlerin hepsini yaparsınız. Ben fakir fukaranın emanetini kimseye yedirmem” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kuşadası'nda 3 düzensiz göçmen yakalandıÖnceki Haber

Kuşadası'nda 3 düzensiz göçmen yakalandı

CHP'li Özel, Halk meclisi sözü verdiSonraki Haber

CHP'li Özel, Halk meclisi sözü verdi

Yorum Yazın

Nazilli Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'ndan Bahar Konseri
Köşk’te trafik kazası: 1 ölü
Göcek’te kayalıklardan düşen kişi hayatını kaybetti
Aydın'da hayvanları öldürüp kaydeden şahsa idari para cezası
Kuşadası Devlet Hastanesi'ne tıbbi cihazlar bağışlandı
Didim'de uyuşturucu operasyonu
Kurallara uymayan işletme sahiplerine para cezası uygulandı
Aydın jandarması izinsiz ava geçit vermedi
Aydın-İzmir Otoyolu'ndaki kazada ağır yalanan Araz hayatını kaybetti
Karaova Mahallesi'nde yol çalışması tamamlandı
Okul kantinleri denetlendi
Müdür Altıntaş, Bozdoğan'daki çalışmaları yerinde inceledi
Sakartepe rampasında kaza
Karacasu'da yol yapım çalışması sürüyor
TGC Nusret Müze Gemisi, ziyarete açıldı
Motosiklet ile kapkaç anları güvenlik kameralarına yansıdı
Nazilli Alparslan Türkeş Bulvarı'nda kazı çalışmaları başladı
Köşk İlçe Emniyet Amirliği suçlulara göz açtırmıyor
Öğrenciler projelerini görücüye çıkardı
Çiftçilere destekleme ödemeleri yapılacak

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar