Aydın
DOLAR40.8978
EURO47.7267
ALTIN4390.0

Sultanhisar, Köşk ve Yenipazar'a doğal gaz müjdesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sultanhisar, Köşk ve Yenipazar'a doğal gaz müjdesi
Abone ol
Hava kirliliğine sebep olan zararlı gaz ve partiküllerin doğada yayılmasına engel olmasını sağlayan doğal gaz kullanımının Aydın genelinde yaygınlaştırılması için Aydın Büyükşehir Belediyesi ile doğalgaz firması işbirliğiyle yapılan çalışmalar sürerken, Sultanhisar, Köşk ve Yenipazarlı vatandaşlar Ekim 2022 sonu itibari ile doğal gaz kullanmaya başlayabilecek.

Geçtiğimiz yıl startı verilen ve aşama kaydeden hat çalışmaları, bu yıl da genişletme yatırımlarıyla devam ediyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalarla Sultanhisar, Köşk ve Yenipazar ilçelerinde Ekim 2022 sonu itibariyle gaz kullanımına başlayabilecek. Ayrıca Mart ayı itibariyle de Köşk-Dalama yolundan başlamak suretiyle hatların Köşk ilçe merkezine gelmesi planlanıyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, özellikle kış aylarında kömür dumanı nedeniyle oluşan hava kirliliğin önüne geçmek adına, temiz enerji olan doğal gaz kullanımının önemli olduğuna dikkat çekti. Başkan Çerçioğlu yapılan yatırımlarla birlikte doğal gaz ulaşacak ilçelere hayırlı olmasını diledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çakmakla oyun kötü bittiÖnceki Haber

Çakmakla oyun kötü bitti

Kuşadası’nda Ukraynalılar, Rusya'yı protesto ettiSonraki Haber

Kuşadası’nda Ukraynalılar, Rusya'yı prot...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar