Aydın
DOLAR40.8978
EURO47.7267
ALTIN4390.0

SKG ve İş Kurumu'ndan Aydın’ın ‘istihdam merkezi Belgesem'e teşekkür ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SKG ve İş Kurumu'ndan Aydın’ın ‘istihdam merkezi Belgesem'e teşekkür ziyareti
Abone ol
Aydın SGK İl Müdürü Zeynep Yılmaz ile Türkiye İş Kurumu Aydın İl Müdürü Rahmi Terzi, başarılı kurum ziyaretleri kapsamında, 17 branştaki iş makinesi operatörlüğü kursu veren ve kursu bitirenlerin nerdeyse tamamını işe kavuşturan Belgesem İş Makineleri Kursu merkezi'ne ziyaret etti. Kurstan aldıkları belgelerin ardından hemen işe başlayıp kursiyerlerine bir mühendise yakın maaşa kavuşturan Belgesem Kurucusu Okan Sezgin'e çalışmalarından dolayı teşekkür eden kurum müdürleri, "İstihdam oluşturup kalifiye eleman yetiştiren tüm kişi ve kurumlara müteşekkiriz" dedi.

Aydın’ın Efeler ilçesinde hizmet veren Belgesem Mesleki Belgelendirme ve İş Makineleri Operatör Kursu tarafından verilen 17 branştaki eğitim kursu eğitim ve iş dünyanın dikkatini çekmeye devam ediyor. Forkliftten kepçeye, ekskavatörden beko lodere kadar birçok iş makinesinin operatörlük belgesine sahibi olmak isteyen adaylar, kursta öğrendikleri bilgilerle meslek edinme şansına kavuşuyor. Teorik eğitimin yanı sıra aldıkları uygulamalı eğitimler ile adaylarına deneyim kazandıran, Belgesem ise kursiyerlerine yeni kariyer kapılarını açıyor.

Bu çerçevede Belgesem’i ziyaret eden Türkiye İş ve İşçi Bulma Kurumu Aydın İl Müdürü Rahmi Terzi ve SGK Aydın İl Müdürü Zeynep Yılmaz, Belgesem kurucularından eğitmen Okan Sezgin’den kurslar hakkında bilgi aldı. Gerçekleştirilen teorik ve pratik eğitimleri de yerinde inceleyen müdürler, Belgesem’e istihdama sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür etti.

Gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili iş ve İçi Bulma Kurumu Aydın İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Forklift, beko loeader, greyder, ekskavatör gibi birçok farklı iş makinesinin kullanımına yönelik teorik ve pratik eğitimlerin verildiği iş makineleri operatörlüğü kursları ile ehliyeti olan ya da olmayan kadın veya erkeklerin mesleki bilgi ve beceriyi kazanması sağlanmakta ve bu eğitimi tamamlayan ve operatör belgesi alan kişilerin hem rahatça iş bulması hem de iyi maaşlarla istihdam edilebilmesi mümkün olmaktadır. Hizmet, inşaat, tarım, sanayi başta olmak üzere tüm sektörlerde farklı iş makinelerini kullanmak üzere iş makinesi operatörü talebi, ilanı bulunmakta ve bu ihtiyaç gün geçtikçe artmaktadır. İş makineleri eğitimlerine katılıp iş makineleri operatörü belgesi alarak kolaylıkla bir iş sahibi olabilir ya da işinizi değiştirebilirsiniz” ifadeleri yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydın’da maçlar ertelendiÖnceki Haber

Aydın’da maçlar ertelendi

Başkan Günel:" Yaşamın hiçbir alanında şiddet kabul edilmez"Sonraki Haber

Başkan Günel:" Yaşamın hiçbir alanında ş...

Yorum Yazın

Aydınlı sporcu Türkiye rekoru kırdı
Nazilli sonbahara hazırlanıyor
AK Parti Nazilli bu ölüme ağlıyor
Nazilli’de uyuşturucu operasyonu
ADÜ’de kontenjanların yüzde 99,77’si doldu
Aydın’da afet riskleri masaya yatırıldı
Aydın’da 20 bin adet kaçak makaron ele geçirildi
Didim’de parklar onarıma alındı
Efeler’de kadınlara indirimli konaklama imkanı
Nazilli’de yollar yenileniyor
Başkan Zencirci pazarcı esnafıyla buluştu
Başkan Özel’den üniversite öğrencilerine hoşgeldin mesajı
NDH’den aşırı sıcaklara karşı uyarı
Kuşadası’nda minik çocuklara süt desteği
ADÜ’de hasta çocuklara moral oldular
Aydınlı Muaythaiciler Zafer Kupası’na damga vurdu
Buharkent’te feci kaza: 1’i ağır 8 yaralı
Sıcak havadan bunalanlar Altınkum’a akın etti
Nazilli’de borçlar ödendi, hizmetler hız kazandı
Başkan Tetik’e muhtarlardan tam destek

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar