Aydın
DOLAR32.5065
EURO34.9715
ALTIN2431.9

NTO Banka ve finans sektörü temsilcilerini ağırladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
NTO Banka ve finans sektörü temsilcilerini ağırladı
Abone ol
Banka ve finans sektörü temsilcileri Nazilli Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde bir araya geldi

Nazilli Ticaret Odası tarafından organize edilen toplantıya Bankaların Şube Müdürleri katıldı

Toplantı NTO VIP salonunda yapıldı. Toplantıda; 2021 ve 2022 yılı ekonomisinin değerlendirmesi yapılırken uygun faizli kredilerden faydalanmak için yapılması gereken konular üzerinde duruldu. Kredi faizlerinin düşünüldüğünün tersine yüksek olmadığını ifade eden banka yetkilileri aslında işletmelerin ihtiyaç duydukları finansman için şu anda kredilerin iyi bir seçenek olduğunu söylediler. Finansal tablolardaki gayrimenkul ve diğer varlık değerlerinin revize edilmesinin işletmenin lehine olacağı, sağlıklı ve güncel bir bilanço sunan işletmeler için kredi maliyetlerinin düşeceği ifade edildi. Bölgenin kalkınması ve gelişmesi için üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını ifade eden banka yetkilileri; özellikle finans ve mali yönetim konusunda işletmelere her zaman destek olmaya hazır olduklarını, bu konuda NTO ile ortak projeler yapabileceklerini söylediler. Ağırlıklı olarak Ticaret Odası üyelerinin kredi ve finans imkanlarından daha fazla yararlanmaları için yapılması gereken finansal çalışmalar anlatıldı. 
Öte yandan kredi için başvuru yapan NTO üyesi kobilerin durumlarına uygun finans imkanlarına ulaşması için, banka personeli ve yetkililerinin mümkün olan imkanlar dahilinde işletmelere yardımcı olmaları, yol göstermeleri, alternatif kredi imkanlarıyla ilgili bilgi vermeleri konusu NTO tarafından özellikle ifade edildi. Kobilerin finans ve mali şartlarla ilgili gelişmeleri her zaman takip edemeyebilecekleri göz önüne alındığında banka yetkilileri tarafından yapılacak yönlendirme ve desteğin işletmeler için önemli olduğu aktarıldı.         
Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada ”Öncelikle toplantıya katılan Banka Müdürlerimize teşekkür ediyorum. Finans sektörü tarafından sağlanacak destek ve krediler, içinde bulunduğumuz konjonktürde üyelerimiz için hayati önem taşımaktadır. Bununla birlikte mali yapısını bankacılık sistemine uygun hale getirebilen ve güncelleyen kobilerimizin kredi kullanımında bir adım önde olacağını bir kez daha irdelemiş olduk. Bu güne kadar finansal okuryazarlık ve mali tablolarla ilgili olarak Nazilli Ticaret Odası olarak birçok eğitim yaptık, bilgilendirme toplantıları düzenledik. Bunların önemi şu anda daha iyi anlaşılmaktadır. Yine de biraz önce ifade ettiğim gibi bankalarımız tarafından yapılacak finansal bilgilendirmeyi,  yönlendirmelerini ve desteklerini önemsiyoruz.  Her iki tarafın da menfaatine olacak çalışmalar bölgesel ekonomiye güç katacaktır“ dedi.
Toplantıya Nazilli, Bozdoğan, Buharkent, Karacasu, Kuyucak, Sultanhisar ve Yenipazar’da faaliyet gösteren kamu ve özel bankaların şube müdürleri katıldı.
Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nazilli'de İmam Hatipliler Şenliği ortalığı karıştırdıÖnceki Haber

Nazilli'de İmam Hatipliler Şenliği ortal...

Büyükşehir’den şehitlerimiz için lokma hayrıSonraki Haber

Büyükşehir’den şehitlerimiz için lokma h...

Yorum Yazın

Aydın’da 364 öğrenciye balık tüketiminin önemi anlatıldı
Trafik kazasında hayatını kaybeden öğretmenin cenazesi toprağa verilecek
Aydın’da ‘toz taşınımı’ uyarısı
Barajların doluluk seviyeleri belli oldu
Aydın’da 389 kişiyi sorgulandı
Karacasu Kaymakamı başarılı öğrencileri ağırladı
Söke’de jandarma ekipleri bilgilendirme yaptı
Aydın’da 6 şüpheli yakalandı
Terör propagandası yapan 9 kişi yakalandı
İzmir’e çöl tozu bulutu çöktü
Sulama sezonu için yüzde 49 kısıtlama getirildi
İlçe müftüleri Köşk'te toplandı
Başkan Tetik koltuğu çocuklara bıraktı
Organik Tarım Eğitimi düzenlendi
Söke’de tohum ve kompost dağıtım töreni yapıldı
Çöl tozu Muğla’ya ulaştı
Çerçioğlu: “Kuyucağımıza çok güzel hizmetler edeceğimizin inancındayım”
Aydın’da en çok yatırım yapılan kurumlar belli oldu
Kuşadası 9. Resim Çalıştayı başladı
Kuşadası'nda çocukların 23 Nisan coşkusu sürüyor

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar