Aydın
DOLAR32.2781
EURO35.0316
ALTIN2477.2

NGC Başkanı Özmen'e anlamlı görev!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
NGC Başkanı Özmen'e anlamlı görev!
Abone ol
Nazilli Belediyespor'un olağanüstü genel kurulunda Ünal Önal başkanlığı Soner Yelkovan’dan devir alırken, kulüp Basın Sözcülüğüne Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Ses Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ümit Özmen getirildi.

Nazilli Belediyespor, olağanüstü genel kurulunu  Yıldırım Demirören Tesisleri’nde düzenledi.  Kongrede Ünal Önal başkanlığı Soner Yelkovan’dan devraldı. Divan başkanlığına eski Kulüp Başkanı Erdoğan Eker seçilerek taktim töreni yapıldı. 

Kulüp tüzüğünün 10’ncu maddesi oy birliğiyle değiştirilerek 30 olan asil yönetim kurulu 32’ye, 5 olan yedek üye sayısı 12’ye çıkarıldı. 2 sezondur görevi yürüten Soner Yelkovan’a Belediye Başkanvekili Mustafa Tınaz, hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.

“KAZANAN NAZİLLİ’MİZ OLSUN”
Birlik ve beraberlik mesajı veren yeni başkan Ünal Önal, camiayı bütünleştirici sözünü vererek, “Genel kurulumuz Nazilli’mize hayırlar getirir. 5 dakikada ben ve ekibime hiç itirazsız onay verdiniz. 32 kişiyle birlikte teşekkür ediyorum. Gurur duydum. Bu görevler gelip geçici. Soner ve Nurettin ağabeylerimle görev yaptım. Bir çok ağabeyim burada başkan olarak konuşmayı yaptı. Bugün bize nasip oldu. İlerleyen günlerde burada oturan veya oturmayan delegemize nasip olur. Bu emaneti 32 arkadaşımla birlikte en güzel şartlarda iade etmek için aldım. İnşallah Nazilli’miz kazanır. Hiçbir zaman kahraman olma gibi, büyük işler yapma gibi değil, Nazillispor’a hizmet etme girişimimiz oldu. Benimle beraber yola çıkan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gün birlik ve beraberlik, Nazillispor’a hizmet etme günü. Beraber maç izleyelim. Ben küsmüş ağabeylerimle maç izlemek istiyorum. Yönetimimden hiçbir kimse, kimseye laf etmeyecek. Şeffaf olacağız. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 
BAŞKAN ÖZMEN'E ANLAMLI GÖREV!
Genel kurulda eski kulüp başkanları Erdoğan Eker, Hasan Güney, Özgen Türker, Nurettin Özkat, Murat Kaplan gibi isimler de yer aldı. Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen'e kulübün basın sözcülüğü görevinin verilmesi ise Nazilli'deki basın mensupları için gurur kaynağı oldu. 

BAŞKAN ÖNAL’IN LİSTESİ
Ünal Önal’ın yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu;

Mustafa Tınaz, Erkan Abbasoğlu, Durmuş Kural, Erol Karakuş, Recep Sakarya, Abdullah Aktolun, Faruk Kutlu, Ali Gölgesiz, Hakan Şengel, Ali Özgedik, Kadir Kabak, Veli uygar Karadayı, Oktay Asuman, Ercan Sarıot, Rıdvan Çetiner, Hasan Gürkan Yenipazarlı, Öğünç Tokgöz, Erkan Pirimoğlu, Ümit Özmen, Erkan Erkoç, Mehmet Koşar, Baskın Aksoy, Özen Akgün, Mehmet Eren, Gökhan Çamurcu, Önder Özkulak, Oğuzhan İzgü, Naim Atmaca, Caner İnceoğlu, Murat Şen, Ergün Sert
Yönetim Kurulu Yedek liste
Yaşar Kaya, Ferdi Akkaya, Süleyman Kana, Osman Durmaz, Mehmet Karul, Hüseyin Tosun, Ali Kaplan, Aşkın Duru, Metin Ceviz, Mustafa Bozkır, Mehmet Göktepe, Fatih Yuvalı
Denetim Kurulu Asil liste
Cavit Yılmaz, Durmuş Topal, İbrahim Özkan
Denetim Kurulu Yedek liste
Mehmet Ayazalp, Hünkarşenerdir, Ozan Türkmen

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Katil zanlısı Nazilli’de yakalandıÖnceki Haber

Katil zanlısı Nazilli’de yakalandı

Aydın’da kanlı geceSonraki Haber

Aydın’da kanlı gece

Yorum Yazın

Katrancı Göleti, sulama dönemine hazır
Lüks otomobil küle döndü
Didim’de 6 şüpheli şahıs yakalandı
Büyük Menderes’e çöp tehdidi
Hakkında 15 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Koçarlı’da kurusıkı tabanca ile yakalanan kişiye ceza
Jandarmadan özel bireylere özel ilgi
İzmir’de 2 katlı ev alev alev yandı
Kuşadası'nda lüks konut dolandırıcılığı
19 Mayıs Kuşadası’nda coşkuyla kutlanacak
Yeni Çine Devlet Hastanesi’nde sona yaklaşılıyor
Aydın’da leylek yavrusu sevinci
Büyükşehir'den 'hizmet' devri
Egeli Kadın Girişimciler Kuşadası’nda buluştu
Hayatını kaybeden polis memuru son yolculuğuna uğurlandı
NAMTAL bilim projeleri fuarda sergilendi
Aydın’da su tasarrufunun önemine dikkat çekildi
Tetik, Halk Günü'nde vatandaşın sorunlarını dinledi
Aydın’da genç sporcular koltuğu devraldı
Nazilli MYO’da “Kariyer Günleri” etkinliği düzenlendi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar