Aydın
DOLAR32.3756
EURO34.9537
ALTIN2325.5

NGC Başkanı Özmen güven tazeledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
NGC Başkanı Özmen güven tazeledi
Abone ol
Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’nin olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurul'da mevcut başkan Ümit Özmen, tekrar seçilerek güven tazeledi.

Nazilli’de 1993 yılında kurulduğu günden bu yana 28 yıldır aralıksız hizmet veren Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’nde genel kurul heyecanı yaşandı. Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu’nda düzenlenen kongreye Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcı Sefa Özdemir, Medya İşçileri Sendikası Genel Başkanı Sezai Ballı, Nazilli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Koray Öden ile cemiyet üyesi gazeteciler katıldı.

AÇIK OYLAMA YAPILDI
Saat 11.00’de saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan NGC Kongresi'nde divan başkanlığına Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcı Sefa Özdemir, yardımcılıklarına Nazan Altınayar ve Şenol Babacan seçildi. Özmen başkanlığındaki mali ve idari işler oy birliği ile kabul edildi. Ardından tek liste ile seçime gidildiği için açık oylama yapıldı. Bütün üyelerin oyunu alan Ümit Özmen, 3 yıllığına NGC başkanlığına tekrar seçildi.

ÖZMEN'DEN TEŞEKKÜR KONUŞMASI
NGC Başkanı Ümit Özmen, kongrede teşekkür konuşması yaptı. Özmen, “Kurulduğu 1993 yılından bu yana Nazilli’de hizmet eden gazetecileri bir çatı altında toplayan ve 28 yıldır faaliyetlerini sürdüren Nazilli Gazeteciler Cemiyetimizin hizmet binası açılışı için bugün burada bir araya gelmiş bulunmaktayız. Nazilli Gazeteciler Cemiyeti olarak bugün yaptığımız Genel Kurul ile yeniden 3 yıllığına bu göreve seçilmiş bulunmaktayım. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Nazilli ve sorumluluk alanında bulunan Kuyucak, Buharkent, Karacasu, Bozdoğan, Yenipazar ve Sultanhisar ilçelerinde bu mesleği hakkı ile icra eden tüm basın çalışanlarının haklarını ve menfaatlerini koruyup gözetmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“ZOR KOŞULLARI HEPİMİZ BİLİYORUZ”
Özmen, şunları kaydetti: “İletişim çağının hayatımızın her noktasına sirayet ettiği bir dönemde iletişim ağlarını iyi kullanarak doğru haberi verme, tarafsızlık, özel hayata saygı ve hukukun evrenselliği ilkelerinden ödün vermeyen zamana karşı stresli ortamlarda haberini halka ulaştırmak için gayret içerisinde olan meslektaşlarımı sizlerin önünde tekrar yürekten kutluyorum. Basın mensuplarının, bugün içinde bulunduğu zor koşulları hepimiz biliyor, bizzat yaşıyoruz. Zor çalışma koşullarından ekonomik sıkıntılardan özgürlüklere kadar geniş bir yelpazede yer alan bu sorunları, dayanışma içinde çözme kararlılığındayız. Bugün sizlere bu sorunlardan bahsetmek de istemiyorum, çünkü bunları onlarca kez anlattık, mücadelesini de sürdürüyoruz. Bugün nasipse güzel bir çalışmaya imza attık."

NGC YÖNETİMİ
3 yıllığına kentte gazetecileri temsil edecek olan Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi, şu isimlerden oluştu: “Ümit Özmen, Ali Soydemir, Timuçin Kılıç, Eray Gökçe, Ayşe Aktaş, Mehmet Kemal Altan, Mustafa Çelik.” Denetim Kurulu üyeleri Hakan Tekeoğlu, Rabia İmren Esenkoğa, Ömer Duran.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
 Bozdoğan'da kaza: 3 yaralıÖnceki Haber

 Bozdoğan'da kaza: 3 yaralı

Nazilli’de kahreden haberSonraki Haber

Nazilli’de kahreden haber

Yorum Yazın

Aydın'da yerel seçimler için oy güvenliği önlemleri alındı
Bağımlılıkla mücadele il koordinasyon toplantısı yapıldı
Kızılay'a kan bağışında bulundular
Jandarma, sürücüleri hem denetledi hem bilgilendirdi
Başkan Çerçioğlu, iftarda vatandaşlarla buluştu
Hakkında 20 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı
Aydın’da jandarmadan ‘Huzur Güven’ operasyonu
Terör propagandası yapan 4 kişi yakalandı
Evde sağlık hizmeti alan hastalar takip edilmeye devam ediyor
6 merminin isabet ettiği kadın hayatını kaybetti
Söke Basket ve Kuşadası Academy, finalde karşı karşıya geldi
Emekli vatandaşlar destekleri için Çerçioğlu'na teşekkür etti
Aranan şahıslar Kuşadası polisinden kaçamadı
Aydın’da uyuşturucu operasyonu
Son başvuru tarihi 2 Nisan
Darp edilen şahsın aslında gasp mağduru olduğu belirtildi
Başkan Çerçioğlu, Çine’de vatandaşlarla buluştu
İncirliova'da kız çocuğunu taciz eden şahıs linç edildi
Zirai ilaç ve gübre bayileri denetlendi
Aydınlı esnafın çiçek hırsızlarıyla başı dertte

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar