Aydın
DOLAR32.4523
EURO34.7906
ALTIN2426.4

Nazilli’nin ünlü doktoru bir ilki gerçekleştirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nazilli’nin ünlü doktoru bir ilki gerçekleştirdi
Abone ol
Nazilli’nin tanınmış ve sevilen hekimlerinden Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ömür Kuru, özel muayenehane açtı. İlçede bir ilki gerçekleştirerek birçok tedavi yöntemini ve uygulamalarını tek bir çatı altında toplayan Doktor Kuru, kalp hastalıklarının teşhisi ve tedavisinin diğer tamamlayıcı unsurlarından olan ozan tedavisi, estetik uygulamaları, dolgu uygulamaları, botoks ve iple askılama tekniklerinin de muayenede uygulandığını söyledi.  

Nazilli’de yenilikçi anlayışıyla birçok tedavi ve uygulama yöntemlerini tek bir çatı altında toplayan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ömür Kuru, kısa süre önce başladıkları özel muayenehanenin kapılarını Muhabir Gazetesi İmtiyaz sahibi Eray Gökçe’ye açtı.

Kalp hastalıklarının teşhisi ve tedavisinin diğer tamamlayıcı unsurlarından ozon tedavisi, estetik uygulamaları, dolgu uygulamaları, botoks ve iple askılama tekniklerinin de muayenede uygulandığını ifade eden Doktor Kuru, “Kalbinizin güzelliği, yüzünüzde ışıldasın” anlayışıyla hizmet verdiklerini belirtti.

“BİRÇOK TEDAVİ YÖNTEMİMİZ VAR”  
Yeni hizmete açtıkları özel muayenehane hakkında bilgi veren Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ömür Kuru, “Öncelikle kalp hastalıkları çatısı altında kalpla alakalı hastalıklar ve problemlerinin, kalp ve damar hastalıklarının, kapak hastalıklarının, hastaların farkında olmadığı yaygın olan yüksek tansiyon ve şeker hastalıklarının, genel itibariyle teşhisini ve tedavisini sürdürüyoruz. Bunun yanı sıra pek çok hastanın muzdarip olduğu ayakta durmakla giderek kötüleşen aktif çalışma yaşantısındaki insanların sıkıntısını çektiği varis rahatsızlığının köpükle tedavisini yapıyoruz” dedi.


“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN EKOKARDİYOGRAFİ HİZMETİ VERİYORUZ”
“Kalbinizin güzelliği, yüzünüzde ışıldasın” anlayışıyla hizmet verdiklerini söyleyen Doktor Kuru, “İlçemizdeki çocuk doktoru arkadaşlarımızın değerlendirdiği, işittiklerinde masum veya bir rahatsızlığa bağlı olup olmadıklarından emin olamadıkları kalp hastalıklarından şüphe ettikleri 2 ile 18 yaşındaki çocuk hastalarımızın da ekokardiyografi hizmeti veriyoruz.
Bunun için başka yerlere gidip oralara kadar çocuklarıyla beraber yorulmak zorunda kalmıyorlar. Kliniğimizde EKG, EKO, Efor Testi ve Holler imkânımız var. Bunun dışında kalp hastalıklarının teşhisi ve tedavisinin diğer tamamlayıcı unsurlarını da bulunduruyoruz.” şeklinde konuştu.


“OZON TEDAVİSİ VE ESTETİK UYGULAMALARIMIZ DA VAR”
Ozon tedavisi hakkında bilgi veren Doktor Kuru, “Korona salgını nedeniyle çok ciddi sıkıntı çeken hastalarımızda başta koronayla mücadele olmak üzere pek çok hastalıkta pek çok mikrobik rahatsızlıkta bağışıklığı güçlendiren ozon tedavisini hizmete aldık. Ayrıca yine ilgilendiğimiz yaş grubu itibariyle daha orta ve ileri yaştaki hastalarımızın ek rahatsızlıklarında faydası olması ümidiyle başta ağrı mezoterapisi olmak üzere kupa hacamat uygulamaları tıbbi olarak bilimsel temellere dayalı olmak üzere yapıyoruz. Böylece kas eklen rahatsızlıkları, gerek fibromiyalji problemleri ya da dolaşım bozukluklarının tamamlayıcı tedavilerini yapıyoruz. Ozon tedavisinin, mezoterapinin ve kupa hacamat tedavisini dışında aynı zamanda yine mezoterapi ilkelerine dayalı olarak kliğimizde estetik uygulamalarımız da var. Özellikle Nazilli’de hanımefendilerin ve beyefendilerin ilgi gösterdiği bu uygulamalar arasında dolgu uygulamaları, botoks, iple askılama teknikleri ve pek çok ek uygulamalar verdiğimiz hizmetler arasında. Eğer siz de günün birinde hem kalple alakalı bir kontrol yaptırmak isteğiniz olursa ya da kalbinizin güzelliği yüzünüze vursun isterseniz, yüzünüz ile uygulamalar için bize ulaşın oturalım, birlikte kalbinizi ve yüzünüzü nasıl güzelleştireceğimize karar verelim.” İfadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydın'da 'yok artık' dedirten hırsızlıkÖnceki Haber

Aydın'da 'yok artık' dedirten hırsızlık

Aydın'da dehşete düşüren görüntüSonraki Haber

Aydın'da dehşete düşüren görüntü

Yorum Yazın

Atletizm sporcusu, Türkiye Finalleri’ne katılmaya hak kazandı
ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi çevresinde başıboş köpekler sorun olmaya başladı
Aydın’da minikler, sporu yaşam tarzı haline getiriyor
Başkan Tetik: "Nazilli esnafının sorunlarını biliyoruz”
Denizli'de elektrik çevrim santraline giden jeotermal ana boru hattı patladı
Nazilli’de korkunç olay!
Aydın'da yaşlılar miras bıraktıkları arazilere defnedilmek istiyor
Yayaya çarpan elektrikli bisiklet sürücüsü yaralandı
Kiraz ağaçları son yılların en verimli sezonuna hazırlanıyor
Çamköy’de boğa güreşi yapılacak
Dağcılar, Sakartepe zirvesine çıktı
Üniversite öğrencilerine “Narkogençlik Eğitimi” verildi
Nazilli'de yabani otları temizlik çalışmaları sürüyor
Jandarma ekipleri öğrencileri bilgilendirdi
Aydın’da trafik kazası: 1 yaralı
Balık ihracatından 230 milyon dolar gelir elde edildi
Kurusıkıdan bozma ruhsatsız silahla yakalandı
Öğrencileri Zeka Oyunları Yarışması’nda Aydın’ı temsil edecek
Nazilli’de 4 suçtan aranan şahıs yakalandı
Muhtarlardan Başkan Tetik’e hizmet teşekkürü

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar