Aydın
DOLAR32.3425
EURO35.1083
ALTIN2237.7

Nazilli'de aşure ve lokma hayrına yoğun ilgi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nazilli'de aşure ve lokma hayrına yoğun ilgi
Abone ol
İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin,  İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkan Vekili Mesut Öztunç ve partililer Eğrek Alevi Bektaşi Kültür ve Cem evi Derneğinde düzenlenen Aşure ve Lokma Hayrına katıldı. 

Muharrem ayında matem oruçlarını tutan alevi vatandaşlar oruçlarının bitimi olan 12. Gününde matem orucu lokması ve aşure günü etkinliği huzurunu yaşadı. Nazilli Eğrek Alevi Bektaşi Kültür ve Cem Evi Derneği’nde, Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen matem orucu lokması ve aşure günü etkinliğine İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, Nazilli Kaymakam Vekili Kuyucak Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi,  Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, MHP Parti İl Başkanı Haluk Alıcık,  İYİ Parti Nazilli İlçe Başkan Vekili Mesut Öztunç ve İYİ Parti İlçe Teşkilatı üyeleri, Nazilli CHP İlçe Başkanı Serdar Alptekin ile Parti Üyeleri, MHP İlçe Başkanı Mehmet Eren, Meclis Üyeleri, Aktif diğer Siyasi Parti Temsilcileri, sivil toplum ve meslek odası yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Dernek Başkanı Dede Mehmet Akyüz ile birlikte ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Özcan Misafirleri kapıda karşıladı. Dede Akyüz’ün okuduğu dua sonrası etkinliğe katılan İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, Nazilli Kaymakam Vekili Kuyucak Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi,  Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner ile MHP Parti İl Başkanı Haluk Alıcık vatandaşa Aşure ve lokma dağıttı. 

Birlik beraberlik mesajını bu etkinlikle en iyi şekilde verdiklerini belirten Dernek Başkanı Dede Akyüz; “ Ülkemizde şu anda bazı entrikalar dönmeye çalışsa da biz eşimizle dostumuzla din, dil, ırk, mezhep farkı ayırtmaksızın bugün aşure olduk, aşure lokmamızı, hak lokmamızı paylaştık. Gerek emniyet güçlerimizle gerek kaymakamımızla gerek vekillerimizle gerek siyasi partilerimizin il ve ilçe başkanlarıyla bu günü yaşadık. Burada olan bizimle lokmamızı paylaşan her kesten Allah razı olsun diyorum. Ülkemizin dostluğa birliğe ihtiyacı olduğu bu günlerde bunu bize hissettirmeleri bizi ziyadesiyle memnun etti.  Hz Allah cümlesinden razı olsun, hepsi var olsun sağ olsunlar. İnşallah aşure gibi birlik ve dirlik içinde oluruz bundan sonra” dedi.

Muharrem Aylarını tebrik ederek 12. gün oruçlarını bitiren Canlara tuttukları oruçlarının kabul olmasını dileyen Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Eğrek Cem Evi’nde canlarla bir araya geldik. Yapmış olduğumuz Aşure hayrına ön ayak olan Dernek Başkanımız Sayın Mehmet Akyüz’e, yönetimine ve tüm canlara teşekkür ederim. Allah tuttukları oruçlarını kabul eylesin ”İfadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"JES Aydın'ın başına bela oldu"Önceki Haber

"JES Aydın'ın başına bela oldu"

Altınkum Yazarlar Festivali'ne Didimlilerden yoğun ilgiSonraki Haber

Altınkum Yazarlar Festivali'ne Didimlile...

Yorum Yazın

Başkan Günel, Çınarköy Mahallesi’ni ziyaret etti
Aydın Büyükşehir, Çanakkale Zaferi’ni coşku ile kutladı
Kuşadası'nda şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu
Saksıdaki süs bitkisini kökleyip, poşete koyup götürdü
Doğaseverler, kıyı kirliliğine dikkat çekti
Vatandaşlar trafik kurallarına karşı bilgilendirildi
Şehit Güven'in ailesi yalnız bırakılmıyor
Jandarmadan eş zamanlı operasyon: 38 şahıs yakalandı
Çerçioğlu, Atatürk Kent Meydanı'ndaki iftarda vatandaşlarla buluştu
Aydın’da 118 şüpheli şahıs yakalandı
Kamyonun altında kalan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Çerçioğlu, Koçarlı'da halka fide dağıttı
Motosiklet, hafriyat kamyonunun altında kaldı
Aydınlıları Ramazan etkinliklerinde buluşuyor
Okullar arası halk oyunları müsabakaları sona erdi
Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109’uncu yıl dönümü kutlandı
18 Mart Çanakkale Zaferi Didim’de kutlandı
Otomobilin çarptığı yaya metrelerce savrulup feci şekilde can verdi
Jandarma şehit ailelerini yalnız bırakmıyor
Çerçioğlu’ndan üç ilçeye sulama tesisi müjdesi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar