Aydın
DOLAR40.8978
EURO47.7267
ALTIN4390.0

Nazilli ‘de selden etkilenen mahallelerde çalışmalar sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nazilli ‘de selden etkilenen mahallelerde çalışmalar sürüyor
Abone ol
Nazilli Belediyesi ekipleri selden zarar gören bölgelerde hayatın normale dönmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Nazilli Belediyesi ekipleri selden etkilenen mahallelerde temizlik, onarım ve dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor. Dün akşam saatlerinde yoğun sağanak nedeniyle ilçe genelinde selden etkilenen mahallelerde çamur temizliğinin yanı sıra tahrip olan mahalle ve arazi yolları da onarılıyor.

Günün ilk ışıkları ile yoğun bir tempo ile çalışmalara başlayan Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler birbirleri ile koordineli olarak, çamur birikinti temizliği, fırtınadan dolayı kırılan ağaç dallarının budamaları, moloz birikintilerinin temizliği mazgal ve ızgaraların temizliklerini yapıyor. Fırtına ve selden fiziki olarak zarar gören yerlerde de onarım ve tamirat çalışmaları yapan ekipler kent merkezinde dere yataklarından taşan ev ve işyerlerinin zemin ve bodrum katlarına giren suları da tahliyesini gerçekleştirdi.

İlçede etkili olan sağanak yağış nedeniyle tahribat yaşanan bölgelere ekipleri ile birlikte anında müdahale ettiklerini ve dün akşamdan itibaren de hayatın normale dönmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan;  “Ekiplerimiz sahadaki çalışmalarını selden etkilenen bölgelerde sürdürüyor. Her an teyakkuz halinde olan ekiplerimiz kentimiz genelinde yoğun bir çalışma yürütüyor. Mağdur olan vatandaşlarımıza gerekli desteği sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Dün gece ilk müdahalelerin yapıldığı bölgelerde sabahın ilk ışıkları ile detaylı çalışmalar başlatıldı. Daha önce de olduğu gibi yaşanan bu tür sıkıntıların üstesinden el birliği ile geleceğiz. Mesai gözetmeksizin saatlerdir sahada çalışan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Afetin ilk anından itibaren belediyemizin tüm imkânları ile halkımızın yanında idik. Allah bu tür sıkıntıların tekrarını yaşatmasın. Zarar gören tüm vatandaşlarımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karacasulular festivalde coştuÖnceki Haber

Karacasulular festivalde coştu

Aydın'da polis ekipleri hırsızlığa geçit vermiyorSonraki Haber

Aydın'da polis ekipleri hırsızlığa geçit...

Yorum Yazın

Aydınlı sporcu Türkiye rekoru kırdı
Nazilli sonbahara hazırlanıyor
AK Parti Nazilli bu ölüme ağlıyor
Nazilli’de uyuşturucu operasyonu
ADÜ’de kontenjanların yüzde 99,77’si doldu
Aydın’da afet riskleri masaya yatırıldı
Aydın’da 20 bin adet kaçak makaron ele geçirildi
Didim’de parklar onarıma alındı
Efeler’de kadınlara indirimli konaklama imkanı
Nazilli’de yollar yenileniyor
Başkan Zencirci pazarcı esnafıyla buluştu
Başkan Özel’den üniversite öğrencilerine hoşgeldin mesajı
NDH’den aşırı sıcaklara karşı uyarı
Kuşadası’nda minik çocuklara süt desteği
ADÜ’de hasta çocuklara moral oldular
Aydınlı Muaythaiciler Zafer Kupası’na damga vurdu
Buharkent’te feci kaza: 1’i ağır 8 yaralı
Sıcak havadan bunalanlar Altınkum’a akın etti
Nazilli’de borçlar ödendi, hizmetler hız kazandı
Başkan Tetik’e muhtarlardan tam destek

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar