Aydın
DOLAR32.2864
EURO34.9791
ALTIN2445.0

Nazilli CHP’de Tetik'den gövde gösterisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nazilli CHP’de Tetik'den gövde gösterisi
Abone ol
Nazilli’de CHP’de 29 Martta yapılacak yerel seçimde belediye başkan aday adaylığını Dr. Ertuğrul Tetik açıkladı. Tetik’in açıklaması örgütte büyük heyecan yarattı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde yerel seçimlerde aday adaylığı için ilk başvuru geldi. CHP Nazilli’de yollarca Nazilli’de 30 yıl doktorluk yapan Dr. Ertuğrul Tetik belediye başkan adaylığını açıkladı. Ertuğrul Tetik, parti binasında kalabalık bir katılımla basın açıklaması gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Naim Atmaca, yönetim kurulu ve partililer Tetik’in açıklamasında hazır bulundu.Tetik parti binasında coşkuyla karşılandı.

İlk olarak CHP Nazilli İlçe Başkanı Naim Atmaca, Tetik’in adaylığına hayırlı olsun dileyerek vatandaşı selamladı. Ardından aday adayı Ertuğrul Tetik, partililere kendini tanıtarak başladı.

Tetik, 16 yıl Kuyucak İlçe Başkanlığı yapan babasından aldığı tecrübe ile aday adayı olduğunu ifade ederek,”Teşkilattan çok şey öğrendim O terbiyeyi onlardan aldım. O terbiyenin ne olduğunu adaylığım olursa ve başkanlığını kazanırsam insanlar o terbiyenin ne olduğunu görecek. Uzun yıllar partinin içerisindeyim. Devlet memuru olarak çalıştığım için partiye gelip gidemedim. Çünkü devlet memurlarına siyaset yapmak yasak. Biz yasaklara uyarız. 30 yıl Devlet Hastanesi’nde hizmet verdim. CHP’li kim derseniz oradaki herkes Ertuğrul Tetik diyecektir.  Fakülteden sonra doğu hizmetine gittim. Van’da tam 5 sene hizmet ettim. Türkiye’nin çeşitli yerlerinde dolanıp hizmetlerim oldu. Benim kafamda CHP terbiyesiyle daha aktif görev almak vardı. Teşkilatım, halkım uygun görürse bu işi layıkıyla yapacağımı düşünüyorum.” dedi.

“30 YIL DİNLEDİĞİM DERTLERE ÇARE BULMAYA GELDİM”

Nazilli Devlet Hastanesi’ndeki 30 yıllık görev süresi boyunca ilçenin dertlerini dinlediğini belirten Tetik, o sorunlara çözüm bulmak için geldiğini ifade ederek, “Nazilli’de Yavuz Kaynar’dan beri CHP belediyeciliği yoktu. Rahmetli Yavuz amcanın bir lafı vardı. Der ki; ‘Ben doktor olarak çocuklarınıza baktım. Şimdi ben Nazilli’ye bakmak için geliyorum’ Bu benim için çok nemliydi. Ben de Nazilli’de 30 yıl çalıştım. Günde 100 hasta bakıyorum. Nazilli ve köylerinde her eve girip çıkmışım. Her derdini bana anlatmış. Onlarla böyle bir ilişkiye girmişim. Tüm insanlarla beraberdim. Nazilli’nin dertlerini dinledim ve dertlerine çare bulmaya geldim. Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yürüyün yaparsanız. Altı oku uygulayın başka hiçbir projeye gerek yok” diye konuştu.

“ÇERÇİOĞLU İLE İYİ İLİŞKİLER KURACAĞIM”

Teşkilatla iç içe çalışmak istediğini üzerine basarak vurgulayan CHP’li Ertuğrul Tetik, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile iyi ilişkiler kuracağını söyledi. Ertuğrul Tetik, Aydın’da Özlem Çerçioğlu kazanacak. Ben de aday olursam burada kazanacağım. Çerçioğlu ile son derece iyi ilişkiler konuşacağıma inanıyorum. Orada Özlem Hanım burada ben ve 17 ilçedeki başkanlarla birlikte harika bir çalışma yapacağız CHP belediyeciliğinin ne olduğunu gösterip, daha sonra genel iktidara geleceğimizi söylüyorum. Bu günler çok uzak değil. CHP’ye Kuyucak baba ocağında başladım. Ben baba ocağında oradaydım ve hala o baba ocağındayım. Merkezi hükümetten de iyi destekler alacağımıza inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

İYİ PARTİ’YE İTTİFAK ÇAĞRISI

Seçimlere tek başına gireceğini açıklayan İYİ Parti’ye ittifak çağrısında bulunan Ertuğrul Tetik, şunları söyledi;

“Tüm partilere son derece saygım var. CHP terbiyesi şudur; partiler hiçbir ayrım gözetmeksizin partimizdir. İYİ Parti’de aynı şekilde. Bir zaman beraber yürüdük. Ayrımız yok gayrımız yok. Yerelde çalışıyoruz. Nazilli’mizin daha iyi olması için mücadele edeceğiz. Onlar da bunu istiyorsa beraber yine çalışılabiliriz. İstanbul Belediye Bakanı Ekrem İmamoğlu söyledi. İttifaklar her zaman olabilir. Hiçbir yerde olmadı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kuşadası Belediyesi'nin aldığı önlemle sağanak sorunsuz atlatıldıÖnceki Haber

Kuşadası Belediyesi'nin aldığı önlemle s...

Zeytin üreticilerinde budama hazırlıkları başladıSonraki Haber

Zeytin üreticilerinde budama hazırlıklar...

Yorum Yazın

Büyükşehir, gazileri Kıbrıs’a gönderecek
Aydın’da balıkçı kooperatifleri sıkıntılarını anlattı
Aydın’da trafik kazası: 1 yaralı
Başkan Kararslan: “Eczacı varsa hayat var”
Evinin önünde hayatını kaybetti
Kuşadası’nın sahilleri yaz sezonuna hazırlanıyor
Güzellik merkezi alevlere teslim oldu
Ege illerinde işçi bulmak fabrika kurmaktan daha zor hale geldi
Jandarma şehit annelerini unutmadı
Genç sporcular Antalya’ya damga vurdu
Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun yetenekleri beğeni topladı
Çocuk gözüyle doğa ve renkleri isimli sergi, İbramaki Sanat Galerisi’nde açıldı
Başkan Gençay, Vali Canbolat ile görüştü
Aydın'da Dünya Çiftçiler Günü kutlandı
İmamdı muhtar oldu
Köyünü terk etmeyen gençler günlük 3 bin liraya çalışıyor
Çiftçiler anız yakımına karşı uyarıldı
Başkan Günel, Kuşadalı iş insanlarını ağırladı
Mezarlıktaki bebek ağlama sesi ihbarı polisi harekete geçirdi
Asansör panosunda çıkan yangın itfaiyeyi harekete geçirdi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar