Aydın
DOLAR40.8978
EURO47.7267
ALTIN4390.0

Nazilli Belediyesi hizmet üretmeye devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nazilli Belediyesi hizmet üretmeye devam ediyor
Abone ol
Dualar, Kestel, Yeşil, Pınarbaşı, Zafer, Aydoğdu ve Şirinevler Mahallelerinin ardından Dallıca’da yol yapım, bakım ve onarım faaliyetlerine başlayan Nazilli Belediyesi ekipleri, 1 ay gibi kısa bir sürede yaklaşık 75 bin metrekare yol çalışması ile rekor kırdı.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; Dallıca Mahallesi Atatürk Caddesi doğu ve batısında yürüttüğü çalışmalar kapsamında 2 bin 100 metrekare yeni yol açtı. 

EKİPLER GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYOR

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Bugün Dallıca Mahallemizdeyiz. 2 yolumuzu yeni açtık. 5 ayrı noktada ise tamirat çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ekiplerimiz gece gündüz demeden yollarımızı yenilemek için emek veriyor. Mesai mevhumu gözetmeksizin çalışan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

“HİÇBİR TARTIŞMANIN TARAFI OLMADAN HİZMET EDİYORUZ”

Dualar, Kestel, Yeşil, Pınarbaşı, Zafer, Aydoğdu ve Şirinevler Mahallelerinde de eş zamanlı çalışmaların yapıldığını kaydeden Özcan; “Hiçbir tartışmanın tarafı olmadan, yalnızca hemşehrilerimize hizmet edeceğimizi söylemiştik. Bugün geldiğimiz noktada 1 ay gibi kısa bir sürede 75 bin metrekare yol yapmışız. Bu rakam bizler için büyük bir gurur ve mutluluk. Vatandaşlarımız sabırlı olsunlar. İnşallah yapılmayı bekleyen tüm yollarımızı şehrimize yakışır bir şekilde yenileyeceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Söke'de uyuşturucu operasyonuÖnceki Haber

Söke'de uyuşturucu operasyonu

Kuşadası yeşilleniyorSonraki Haber

Kuşadası yeşilleniyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar