Aydın
DOLAR40.8978
EURO47.7267
ALTIN4390.0

Mergen Çayı'nda ıslah çalışmaları sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mergen Çayı'nda ıslah çalışmaları sürüyor
Abone ol
Aydın'ın Nazilli ilçesinde bulunan Mergen Çayı'nda, Devlet Su İşleri (DSİ) 21. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan ıslah çalışmaları devam ediyor.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bulunan Mergen Çayı'nda taşkınların önlenmesi ve tarım arazilerinin korunması amacıyla başlatılan ıslah çalışmaları aralıksız devam ediyor. Islah projesinin tamamlanmasıyla birlikte Nazilli'deki tarım arazileri taşkınlardan korunarak, vatandaşların can ve mal güvenliği sağlanacak.

Konu ile ilgili DSİ 21. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda “Aydın'ın Nazilli ilçesi için büyük öneme sahip olan Mergen Çayı Islah çalışmaları aralıksız devam ediyor. Tüm çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yerleşim yerleri ve tarım arazileri taşkınlardan korunarak vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamış olacağız” ifadeleri yer aldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
NTB açılışında Nazilli'ye kestane ihaneti!Önceki Haber

NTB açılışında Nazilli'ye kestane ihanet...

Dallıca’da yollar yenileniyorSonraki Haber

Dallıca’da yollar yenileniyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar