Aydın
DOLAR40.8978
EURO47.7267
ALTIN4390.0

Kuşadası Ticaret Odası, Kadın Girişimcileri Dijital Pazarlamaya hazırlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kuşadası Ticaret Odası, Kadın Girişimcileri Dijital Pazarlamaya hazırlıyor
Abone ol
Kuşadası Ticaret Odası, üyeleri arasında yer alan Kadın Girişimciler Kurulu üyelerine yönelik düzenlediği eğitimlerle, dijital pazarlama konusunda bilgi ve becerilerini artırmaya devam ediyor.

Eğitimde Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri, dijital pazarlama alanında kapsamlı bir bilgi birikimine sahip olmak amacıyla çeşitli konularda uygulamalı eğitim aldılar. Eğitim kapsamında, dijital pazarlama kavramları, pazar araştırması, içerik pazarlama, e-mail pazarlama, sosyal medya yönetimi ve dijital reklamcılık gibi önemli konular ele alındı.

Katılımcılara, güncel dijital pazarlama trendleri, etkili pazar araştırma teknikleri ve dijital medya platformlarının etkin bir şekilde kullanılması konularında detaylı bilgiler verildi. Ayrıca, uygulamalı eğitimlerle katılımcılar, öğrendikleri bilgileri pratikte nasıl kullanabileceklerini deneyimleme fırsatı buldu.

Kuşadası Ticaret Odası Başkan yardımcısı Seydi Yıkılmaz , eğitim programıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kadın Girişimciler Kurulu üyelerimize yönelik düzenlediğimiz dijital pazarlama eğitimi, iş dünyasındaki hızlı dijital dönüşüme ayak uydurabilmeleri adına önemli bir adımdır. Bu eğitimlerle üyelerimizin dijital pazarlama stratejilerini geliştirmelerine katkı sağlamayı hedefliyoruz. İlerleyen dönemlerde de benzer eğitim programlarını düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ADÜ, 30. Akademik Yılı'na başladıÖnceki Haber

ADÜ, 30. Akademik Yılı'na başladı

Sultanhisar'a spor salonu müjdesiSonraki Haber

Sultanhisar'a spor salonu müjdesi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar