Aydın
DOLAR40.8978
EURO47.7267
ALTIN4390.0

Kuşadası Kent Meydanı’nın yapımı hızla ilerliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kuşadası Kent Meydanı’nın yapımı hızla ilerliyor
Abone ol
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, kente kazandıracağı en önemli vizyon yatırımlarından biri olan Lütfi Suyolcu Kent Meydanı ve Yaşam Merkezi şantiyesini ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Proje tamamlandığında Kuşadası’nın çok önemli bir yaşam merkezi kazanacağını belirten Başkan Ömer Günel, “Müthiş bir eser ortaya çıkacak” dedi.

Türkiye’nin turizm başkenti Kuşadası’nda, Başkan Ömer Günel’in İnovatif Turizm Yatırımı Ödülü’ne layık görülen projesi Lütfi Suyolcu Kent Meydanı ve Yaşam Merkezi’nin yapımı tüm hızıyla sürüyor. Eski belediye binasının yıkımı ile 6 ay önce başlayan çalışma kapsamında projede yer alan otoparkın diyafram duvarlarının yapımı ve zemin iyileştirme çalışması da tamamlandı. Kuşadası’nın önemli bir ihtiyacını giderecek olan Kent Meydanı’nın yapımı 2025 yaz sezonunda tamamlanacak. Proje, ayrıca Kuşadası’nın sosyal, kültürel, ekonomik ve sanatsal yaşamına önemli bir katkı sunacak.

Hafriyat çalışması sürmekte olan Lütfi Suyolcu Kent Meydanı ve Yaşam Merkezi şantiyesini ziyaret ederek ekiplerden çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Ömer Günel, proje tamamlandığında Kuşadası’nın çok önemli bir sosyalleşme alanı kazanacağını belirtti. Başkan Ömer Günel, “Öncelikle Temmuz ayı içerisinde esnaf, sivil toplum kuruluşları ve kent yöneticileri için bir lansman toplantısı düzenleyeceğiz. Bu toplantıda, kent meydanının bire bir özelliklerine sahip maketi üzerinden merak edilenleri açıklayacağız. Kent Meydanımızın yapımı tamamlandığında gerçekten müthiş bir eser ortaya çıkacak. Kuşadası’nın kurulduğundan beri hiç kent meydanı olmamış. Burada hemşehrilerimiz ve çocuklarımız çok güzel vakit geçirecek. Şimdiden bizlere hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydın'daki yüzme havuzu hizmete açılıyorÖnceki Haber

Aydın'daki yüzme havuzu hizmete açılıyor

Söke, Samos'tan gelen konukları ağırladıSonraki Haber

Söke, Samos'tan gelen konukları ağırladı

Yorum Yazın

Aydınlı sporcu Türkiye rekoru kırdı
Nazilli sonbahara hazırlanıyor
AK Parti Nazilli bu ölüme ağlıyor
Nazilli’de uyuşturucu operasyonu
ADÜ’de kontenjanların yüzde 99,77’si doldu
Aydın’da afet riskleri masaya yatırıldı
Aydın’da 20 bin adet kaçak makaron ele geçirildi
Didim’de parklar onarıma alındı
Efeler’de kadınlara indirimli konaklama imkanı
Nazilli’de yollar yenileniyor
Başkan Zencirci pazarcı esnafıyla buluştu
Başkan Özel’den üniversite öğrencilerine hoşgeldin mesajı
NDH’den aşırı sıcaklara karşı uyarı
Kuşadası’nda minik çocuklara süt desteği
ADÜ’de hasta çocuklara moral oldular
Aydınlı Muaythaiciler Zafer Kupası’na damga vurdu
Buharkent’te feci kaza: 1’i ağır 8 yaralı
Sıcak havadan bunalanlar Altınkum’a akın etti
Nazilli’de borçlar ödendi, hizmetler hız kazandı
Başkan Tetik’e muhtarlardan tam destek

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar