Aydın
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Karakuş; “Sorunların çözümü ancak değişimle olabilir”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karakuş; “Sorunların çözümü ancak değişimle olabilir”
Abone ol
Nazilli Ticaret Odası Başkan adayı Erol Karakuş, Nazilli’deki Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret ederek hal esnafı ile bir araya geldi. Hal esnafının dertlerini ve sıkıntılarını dinleyen Karakuş’a tüccarlardan tam destek geldi. 

1 Ekim’de yapılacak Nazilli Ticaret Odası seçimleri öncesi Başkan adayı Erol Karakuş ve ekip arkadaşları, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Oda üyelerine ziyaretler gerçekleştiren Erol Karakuş, son olarak Nazilli Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Başkan Adayı Karakuş, hal esnafının sorunlarını dinledi ve karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. ‘Değişim ve Gelişim için Beyaz Liste’ sloganıyla projelerini anlatan Erol Karakuş, beyaz listeye destek istedi. Projelerini anlatan başkan adayı Karakuş’a hal üyesi esnaflardan ise tam destek gelmesi dikkat çekti. 

“ÇÖZÜM, DEĞİŞİMLE OLUR”

Bugüne kadar görev yapan Ticaret Odası Başkanlarının başarılı çalışmalara imza attığını anca son zamanlarda artan sorunların çözümünün yine bir değişimle olacağına herkesin inandığını söyleyen Nazilli Ticaret Odası Başkan adayı Erol Karakuş, “Üyelerimizle bir araya gelme fırsatı bulduk. Sektör ile ilgili sorunlarını dinledik. Aslında kendi mesleğimiz dışındaki sektörlerinde birçok sorunları olduğunu öğrendik. Bu açıdan bu yarış ortamı çok faydalı oldu. Ziyarette çözüm yolları ile birçok önerilerde bulunuldu. En önemli sorunun özellikle esnaf odaları ve borsalar ile Nazilli Ticaret Odası’nın bir uyum içerisinde liderlik yapmadığı Nazilli başta olmak üzere odanın kapsadığı diğer ilçelerde bir lokomotiflik görevi yapmadığı, kurumlar arası kopukluğu gideremediği ve sorunların çözümü noktasında bir ortak hareket bulunmadığını da gördük. Bizim hep görüşümüz tüm odaların hep birlikte hareket etmeleriyle sorunların daha çabuk, daha hızlı çözüme kavuşturulacağını düşündük. Çalışmalarımızı bu yönde devam ettireceğiz. Saha da bize karşı tepkileri çok olumlu gördük. Herkes kendi sektör sorunlarıyla ilgili çözüm önerisinde bulunuyor. Demek ki bu insanların sorunu var, demek ki bu insanların çözüm için hem önerileri hem de ihtiyaçları var. Bu çözümünde ancak bir değişimle olabileceğine herkes inanıyor. Değişim ve gelişim için beyaz liste diyerek herkesten destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tüccar ve işletmecilerden Kırlıoğlu’na tam destekÖnceki Haber

Tüccar ve işletmecilerden Kırlıoğlu’na t...

Nazilli'de uyuşturucu operasyonu!Sonraki Haber

Nazilli'de uyuşturucu operasyonu!

Yorum Yazın

Aydın’da hayvan sağlığı saha çalışmaları sürdürülüyor
Nazilli Belediyesi'nden eş zamanlı müdahale
Şiddetli yağış ve fırtına Köşk’te de etkisini gösterdi
Didim’de apartman yangını
Aydın’da kuru otlar temizleniyor
Başkan Çerçioğlu, Anıtkabir’i ziyaret etti
Elektrik tellerinin teması sonrası patlama yaşandı
4 ay 2 bin kilometre yol kat etti, son durağı Mısır oldu
Didim’de uyuşturucu operasyonu
Aşırı yağışa dayanamayan ağaç yola devrildi
Aydın-Denizli Karayolu'nda yağış sonrası kaza!
Büyükşehir ekiplerinden anında müdahale
45 dakika yağdı, ağaçlar devrildi, çatı uçtu
Çine’de jandarma ekipleri KADES uygulamasını tanıttı
Terör propagandası yapan 7 kişi yakalandı
Üzerinde uyuşturucu ile yakalandılar
İzmir’de feci kaza!
Aydın’da yağmur etkisini sürdürecek
Didim'de öğrenciler 23 Nisan'ı erken kutladı
Aydın'daki silahlı kavgada 6 şüpheliden ikisi tutuklandı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar