Aydın
DOLAR32.5185
EURO34.9963
ALTIN2433.1

İYİ Parti'nin 4. yılı coşkuyla kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti'nin 4. yılı coşkuyla kutlandı
Abone ol
Nazilli'de İYİ Parti'nin 4'üncü kuruluş yıl dönümü coşkuyla kutlandı 

İYİ Parti’nin 4'üncü kuruluş yıl dolayısıyla Nazilli’de kutlama programı  yapıldı. Nazilli Belediyesi Ahmet Şensan Kültür Merkezi'nde yapılan etkinliğe, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İncirlova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, Saadet Partisi Nazilli İlçe Başkanı Vahap Kırca, millet ittifakının belediye meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı. 

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Protokol konuşmalarının ardından Gelecek Partisi’nden istifa ederek İYİ Parti’ye geçen eski İlçe Başkanı Mehmet Sait Seyitoğlu ve ekibine İYİ Parti'nin rozet takım töreni yapıldı. Nazilli Belediyesi Zeybek ekibinin gösterisinin ardından 4'üncü yılın kutlama pastası kesildi. 

"OMUZ OMUZA GÜZEL GÜNLER YAŞAYACAĞIZ”
Programın açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk, “Cesur yürekler hepiniz kutlama gecemize hoş geldiniz. Yönetimimizin göreve gelişinin 1’inci yıl dönümünde bir söz sarf etmiştim. O cümleyi aynen burada söylemek istiyorum. Ben burada iktidara yürüyen bir partinin ayak seslerini duyuyorum. Bugün bizim doğum günümüz. 25 Ekim 2017 günü Ankara’da yağmurlu bir havada kurulduk. Ben oradaydım. Oradaki duygusal atmosferin bir benzerini yine yaşıyorum. O zaman yağmura rağmen kimse dağılmadan kuruluşumuz yapılmıştı. O irade, inanış kurdu İYİ Parti’yi. Bugünlere de getirdi. Şimdi inşallah Türkiye’nin kaderine tesir edecek, yön verecek bir noktaya geldik. Sizlerle bunu başaracağız, hep birlikte ülkemizi bu karanlıktan, kötü gidişten çıkaracağız. Ülkemize bahar getireceğiz. O yüzden hiçbir kırgınlığa sebebiyet vermeden el ele omuz omuza bu güzel günleri yaşayacağız” diye konuştu. 

“UFUKTA AYDINLIK GÜNEŞ GÖRÜNÜYOR”
Partinin kuruluş günündeki heyacanı ilk günkü gibi yaşadıklarını söyleyen İYİ Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Kayahan ‘Bizimkisi bir aşk hikayesi’ diyordu, bizimkisi de demokrasi hikayesi. Bulunduğumuz her yerde demokrasiyi yaşamak ve yeşertmek adına bütün mücadelemizi değerli büyüklerimizle şimdiye kadar sergiledik. Var olduğumuz her yerde demokrasiyi götürmeye, vatandaşımızın özgür iradesinin temsil edilmesini ifade etmesi için elimizden geldiğince tüm gayreti sarf ettik. Partiyi kuramazsınız diyorlardı, başaramazsınız diyorlardı başardık, seçime giremezsiniz dediler, değerli ittifak ortaklarımızın kıymetli destekleriyle seçime girdik. Girdiğimiz seçimlerde de başarılı olduk. Hep birlikte el birliği ile ülkenin demokrasi adına ilerleye bilmesi için, demokratik bir şekilde idare edilebilmesi için ben bu süreçte buradaki tüm dostlarımızla hep birlikte çok güzel bir mücadele verdik. İnanıyorum ve görüyorum ülkemizde bir demokrasi şöleni var. Bu memleket için güzel projelerimiz var. İyi işler yapıyoruz, daha güzellerini de yapacağız. Bu zamana tehditler aldıysak, şikayetler edildiysek, kötü şeyler yaşatıldıysak bunların hepsini kara bulutlarını tek tek güneş parçalıyor. Ufukta bir kalkınma güneşi doğuyor, ufukta bir özgürlük güneşi doğuyor, ufukta bir demokrasi güneşi doğuyor, hayırlı olsun Nazilli’m, hayırlı olsun Aydın’ım, hayırlı olsun Türkiye’m.” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydın'da ev yangınıÖnceki Haber

Aydın'da ev yangını

Sezon yaklaştıkça süsleme çalışmaları hızlandıSonraki Haber

Sezon yaklaştıkça süsleme çalışmaları hı...

Yorum Yazın

Araç sayısı belli oldu
Aydın’da trafik kazası: 1 ölü, biri bebek 2 kişi yaralı
Başkan Şahin veteriner hekimlerin önemine dikkat çekti
Aydın’da 364 öğrenciye balık tüketiminin önemi anlatıldı
Trafik kazasında hayatını kaybeden öğretmenin cenazesi toprağa verilecek
Aydın’da ‘toz taşınımı’ uyarısı
Barajların doluluk seviyeleri belli oldu
Aydın’da 389 kişiyi sorgulandı
Karacasu Kaymakamı başarılı öğrencileri ağırladı
Söke’de jandarma ekipleri bilgilendirme yaptı
Aydın’da 6 şüpheli yakalandı
Terör propagandası yapan 9 kişi yakalandı
İzmir’e çöl tozu bulutu çöktü
Sulama sezonu için yüzde 49 kısıtlama getirildi
İlçe müftüleri Köşk'te toplandı
Başkan Tetik koltuğu çocuklara bıraktı
Organik Tarım Eğitimi düzenlendi
Söke’de tohum ve kompost dağıtım töreni yapıldı
Çöl tozu Muğla’ya ulaştı
Çerçioğlu: “Kuyucağımıza çok güzel hizmetler edeceğimizin inancındayım”

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar