Aydın
DOLAR32.5437
EURO34.9323
ALTIN2433.0

İYİ Partili İnal'ın projelerini sahiplendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Partili İnal'ın projelerini sahiplendi
Abone ol
İYİ Parti Karacasu Belediye Başkan adayı Zeki İnal, belediye başkanlığındaki projelerini kendi projesiymiş gibi lanse eden ve takvim bastıran Karacasu Belediye Başkanı Mehmet Erikmen'ı kınadı.

İYİ Parti Karacasu Belediye Başkan adayı Zeki İnal, Belediye Başkanlığı boyunca yaptığı hizmetleri seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerinde vatandaşlarla paylaşmaya devam ederken yaşanan bir olay dikkatlerden kaçmadı. Belediye Başkan Adayı İnal, yapmış olduğu projeleri mevcut Belediye Başkanı Mehmet Erikmen'in kendi projesi gibi gösterip takvim yaparak dağıtmasını esefle kınadı.

Başkan İnal Karacasu halkının kimin ne yaptığını neler yapabileceğini çok iyi bildiğini, hamasetle bu işlerin yürümeyeceğini ve bu kadar işin 28 aya nasıl sığdırdığını ve bu kadar işin arasında pandemi ile aynı anda nasıl başa çıktığını dile getirdi.

"YILMADIK, ÇALIŞTIK"

Başkan İnal, 28 ay boyunca çok zorluklarla karşılaşıldığını ama yılmadığını, "tekrar seçilirsem yarım kalan projelerin hepsini tamamlayacağım" dedi. Vatandaşların doğruları bilmesinin hakkı olduğunu söyleyerek şu açıklamayı yaptı; "Bu gün sosyal medya da belediye çalışanları ve MHP yöneticileri tarafından yapılan işler ve projeler paylaşıldı.Buraya kadar tamam ama paylaşılan projelerin içinde can alıcı 10 yataklı hastane yapılması ki, Bu hastane hikayesi benim yaptığım bir projedir.Bu hastaneyi bile daha bitiremediler.Sadece işçi alımı için (220 kişiye) Karacasu gençlerine sadece söz vermişler. İnşallah sözlerini tutarlar. Daha bitmedi 33 kırsal mahallenin tümünde cemiyet yeri yapımı ve tadilatı bu işler benim dönemim de Dikmen, Karabağlar, Bereketli mahallelerine cemiyet yerleri yapıldı. Yenice, Çamköy, Yeşilyurt, Görle ayrıca Ataköy cemiyet yerlerine mutfak ve bulaşıkhane yapıldı. Esençay, Çamarası, Tepecik, Yazır mahallelerine düzenleme ve ilave yapıldı. Benim başkanlıktan ayrılmamın ardından kendileri nereleri yaptılar şaşıyorum. Karacasu için son derece önemli olan 310 KW güneş enerji santrali benim dönemimde üretime bile geçmişti. Bunlar nereye yaptı acaba?

6 Halısaha ve bir de Gençlik Merkezi projesi vardı. Bu proje benim tarafımdan gençlik ve spor bakanlığı ile imzalandı. Bunlar benim medya ile yaptığım ortak çalışma ve baskım ile halı sahaları yaptılar fakat yarım yamalak. Ama en kötüsü yapılması en önemli olan gençlik merkezi yapılmadı. Göreve geldiğimizde bunu niye yapmadınız diye elbetteki soracağız

"KÜLTÜRÜMÜZE VE TARİHİ MİRASIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ"

Konuşmasına devam eden İnal, "Yine benim dönemim de ihale yapılan mevcut Töz evi diye anılan binayı daha bitiremediler. Neden bitmedi? Bu bina ile birlikte beş tane eski mimari yapıyı benin dönemim de kamulaştırmıştım. Hiç bir şekilde işlem yapılmadı. Yazık oldu projeye öyle duruyor neden? Sosyal yaşam alanı “millet bahçesi” bunu buraya koymaları kendilerinin ayıbı çünkü ben yaptırdım diye bakmadılar korumadılar.

"BUNLAR BECERİKSİZ"

Şu an virane durumunda yazık çok yazık milli servet heba olup gidiyor yazık değil mi. Daha bitmedi. 2 adet traktör, 2 adet çöp kamyonu, 1 adet arazöz sulama aracı, 1 adet harfiyat kamyonu, 1 adet kazıcı yükleyici kepçe, 1 adet setli araç bunların hepsi benim zamanımda belediyemize kazandırıldı. Bitti mi hayır. 322 konut, 2 dükkanlı TOKİ bunu da Karacasulu hemşehrilerimin hepsi biliyorlar benim zamanım da 40 dekar arazi tokiye verildi. Eğer ki ilgi alaka olsaydı 2021 yılında tasarlanan 2'inci 100 bin konut yapımı içine alınan Karacasu TOKİ evleri vardı. Bunların ilgisizliği alakasızlığı ve beceriksizliği yüzünden onuda kaybettik.

Zamanında ilgilenilseydi 2021/2022' de bitecekti ve daha ucuza mal olacaktı. Şimdi seçime yakın hükümetin genel Toki projeleri kapsamında yapılıyor. Yani çok geç kalındı. Geç kalındığı için sırf seçim yatırımı olsun diye benim Karacasulu vatandaşlarım eskisinden daha pahalı evlere muhtaç etmek zorunda kalınıyor. Neden?. Çünkü bunların hepsini ve daha açıklamadığım birçok projeyi kendileri yapmış gibi vatandaşlarımın gözlerine bakarak yalan söylüyorlar.

Ben bıraktığımdan beri makam odasından dışarı çıkmayan başkan bunları kendi yapmış gibi paylaşması tamamen emek hırsızlığıdır. Ben diyorum ki benim projelerimden olmayan 3 yıldan beri yaptığı projeleri paylaşsın Karacasu vatandaşlarımızı göstersinler. Bunlar eskilerin deyimi ile “El işi ile gösteriş yapıyorlar” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Suç makinesi Nazilli’de yakalandıÖnceki Haber

Suç makinesi Nazilli’de yakalandı

Başkan Çerçioğlu, Nazilli'de vatandaşlarla buluştuSonraki Haber

Başkan Çerçioğlu, Nazilli'de vatandaşlar...

Yorum Yazın

Nazilli Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'ndan Bahar Konseri
Köşk’te trafik kazası: 1 ölü
Göcek’te kayalıklardan düşen kişi hayatını kaybetti
Aydın'da hayvanları öldürüp kaydeden şahsa idari para cezası
Kuşadası Devlet Hastanesi'ne tıbbi cihazlar bağışlandı
Didim'de uyuşturucu operasyonu
Kurallara uymayan işletme sahiplerine para cezası uygulandı
Aydın jandarması izinsiz ava geçit vermedi
Aydın-İzmir Otoyolu'ndaki kazada ağır yalanan Araz hayatını kaybetti
Karaova Mahallesi'nde yol çalışması tamamlandı
Okul kantinleri denetlendi
Müdür Altıntaş, Bozdoğan'daki çalışmaları yerinde inceledi
Sakartepe rampasında kaza
Karacasu'da yol yapım çalışması sürüyor
TGC Nusret Müze Gemisi, ziyarete açıldı
Motosiklet ile kapkaç anları güvenlik kameralarına yansıdı
Nazilli Alparslan Türkeş Bulvarı'nda kazı çalışmaları başladı
Köşk İlçe Emniyet Amirliği suçlulara göz açtırmıyor
Öğrenciler projelerini görücüye çıkardı
Çiftçilere destekleme ödemeleri yapılacak

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar