Aydın
DOLAR32.5275
EURO34.9585
ALTIN2436.5

İYİ Parti Nazilli'de Recep Sakarya adaylığını açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti Nazilli'de Recep Sakarya adaylığını açıkladı
Abone ol
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim tarihini 14 Mayıs olarak açıklamasının ardından milletvekili aday adayları başvurularını yapmaya başladı. Nazilli’nin tanınan ve sevilen iş adamlarından Recep Sakarya da İYİ Parti’den milletvekili aday adaylığını açıkladı

Yaklaşık 3 dönemdir İYİ Parti Nazilli İlçe Yönetimi’nin çeşitli kademelerinde görev alan Nazillili işadamı Recep Sakarya, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için milletvekili aday adaylığını açıkladı. İYİ Parti Nazilli İlçe Binası’nda aday adaylığı başvurusunu yapan Sakarya, “Başta Nazilli’miz olmak üzere, Aydın'ımıza değer katabilmek, gençlerimize yaşanabilecek bir şehir bırakmak için hazırız. Bu amaçla yola çıkıyoruz” dedi. 

“CESURLAR HAREKETİNİN NEFERİYİZ”

Aday adaylığı açıklamasında kendisini tanıtarak konuşmasına başlayan İYİ Partili Sakarya, “Ben Recep Sakarya. Evli ve 3 çocuk babasıyım. Nazilli’mizin Arpaz Mahallesindenim. Nazilli'de mobilya ve inşaat sektöründe 15 senedir faaliyet gösteren bir esnafım. 3 dönem İYİ Parti Nazilli İlçe Yönetimi'nin çeşitli kademelerinde görev aldım. Çeşitli dönemler Nazilli Belediyespor'da yöneticilik yaptım. İYİ Partimiz, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in önderliğinde bir avuç insanın emeğiyle kuruldu. Fakat bu kuruluş aşaması kolay olmamış, çeşitli engellemelere göğüs gererek gerçekleşmiş, her türlü baskı ve tehdide boyun eğmeden bugünlere ulaşmıştır. Ve bizler, cesurlar hareketinin neferleri olarak yarınlara ulaşma gayesiyle yeni bir yola baş koyuyoruz. Genel Başkanımızın da belirttiği gibi Türkiye'nin dünya ülkeleri arasındaki eski ve mağrur yerini alabilmesi için hazırız. 

“ŞEHRİMİZİ GÖNÜLDEN SEVEN VEKİLE İHTİYACI VAR”

Milletvekili aday adaylığı için yola çıkma amacını anlatan Sakarya, “Adaletin, devletin temeli olduğu bilinciyle her türlü haksızlığa karşı koyarak hemşerilerimizin haklarını en yüksek noktada dile getirmek için hazırız. Başta Nazillimiz olmak üzere, Aydınımıza değer katabilmek, gençlerimize yaşanabilecek bir şehir bırakmak için hazırız. Ülkemizin teminatı ve geleceği olan çocuklarımız için, ülkemizin kurucusu Atatürk'ün ümidi olan gençlerimiz için hazırız. Anadolu kültürünün mimarı, İstiklal Savaşımızın çimentosu olan emekçi kadınlarımız için hazırız. Bu şehrin insanın artık geleceğe ümitle bakmaya  ihtiyacı var. Bu şehri gönülden seven bir vekile ihtiyacı var.”

“EKİBİMLE BİRLİKTE ZORLU GÖREVE HAZIRIZ”

Partililerden destek isteyen Sakarya, “Profesyonel ekibimle, şehrimizin her kesiminden insanları dahil ederek çalışma prensiplerimizi belirleyecek ve bu yönde hep birlikte kararlar alacağız. Sizleri en güzel şekilde Ankara'da temsil etmek için bu göreve talibim. Mustafa Kemal Atatürk'ün sözüyle; 'Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.' Hemşerilerimizi saygı ve hürmetle selamlıyor, kıymetli fikir ve desteklerinizi bekliyorum.”


 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İYİ Parti Aydın'ı sarsan olay!Önceki Haber

İYİ Parti Aydın'ı sarsan olay!

Ege Denizi'nde fırtına bekleniyorSonraki Haber

Ege Denizi'nde fırtına bekleniyor

Yorum Yazın

Muğla’da 35 yaşındaki İlknur bıçaklanarak öldürüldü
Efeler Gençlik Kampı spor etkinliğine ev sahipliği yapacak
Trenin çarptığı 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Bisikletçiler Didim’de karşılandı
Çevre sakinleri yetkililerden önlem almalarını istedi
Türk Halk Müziği korosu kulakların pasını silecek
Çiftçinin en büyük yardımcısı halen atlar
Nazilli Karayolu temizlendi
Araç sayısı belli oldu
Aydın’da trafik kazası: 1 ölü, biri bebek 2 kişi yaralı
Başkan Şahin veteriner hekimlerin önemine dikkat çekti
Aydın’da 364 öğrenciye balık tüketiminin önemi anlatıldı
Trafik kazasında hayatını kaybeden öğretmenin cenazesi toprağa verilecek
Aydın’da ‘toz taşınımı’ uyarısı
Barajların doluluk seviyeleri belli oldu
Aydın’da 389 kişiyi sorgulandı
Karacasu Kaymakamı başarılı öğrencileri ağırladı
Söke’de jandarma ekipleri bilgilendirme yaptı
Aydın’da 6 şüpheli yakalandı
Terör propagandası yapan 9 kişi yakalandı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar