Aydın
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

İYİ Parti Nazilli'de istifa sayısı 50'yi geçti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti Nazilli'de istifa sayısı 50'yi geçti
Abone ol
İYİ Parti Nazilli’ye 35 üye kazandırarak partiye üye olan iş insanı Erkan Abbasoğlu, İYİ Parti’de yaşanan toplu istifaların ardından sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu. Partisinden istifa ettiğini açıklayan Abbasoğlu, “Bize inanan arkadaşlarım ile birlikte üyesi olduğumuz iyi partiden istifa ettik. Her zaman Nazilli'ye yakışan olmalı, Nazilli için olmalı” dedi. Abbasoğlu’nun istifasının ardından partiden ayrılan üye sayısının 50’yi geçtiği belirtildi. 

Geçen sene aralık ayında beraberinde 35 üye getirerek İYİ Parti rozeti takan Nazillili iş adamı Erkan Abbasoğlu, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın AK Parti’ye geçmesinin ardından partiden ayrılmıştı. 

İYİ Parti Nazilli'deki toplu istifaların ardından sosyal medya üzerinden yeni bir açıklama yapan Abbasoğlu; “Belediye Başkanımız sayın Kürşat Engin Özcan'ın davetiyle ben ve bana inanan  arkadaşlarımla birlikte İYİ Parti’ye katıldık. Buradaki birliktelik hareketimiz Nazilli içindi. Geçtiğimiz yakın süreçte Belediye Başkanımızın Nazilli'ye hizmet gelmesi, kalkınması ve hak ettiği yatırımlara kavuşması adına yapmış olduğu hamle ile memleketimize yeni bir soluk geldi. Yapılan bu girişimin Nazilli’miz için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Ancak dünkü meclis toplantısında Nazilli’mize yapılacak yatırımlara istinaden oylanan bir maddenin reddedilmesi son derece yanlıştır ve misafirperverliği ile bilinen Nazilli adına yakışmayan bir tutum oldu. Bu sebepten dolayı benim istifamın ardından bize inanan arkadaşlarım ile birlikte üyesi olduğumuz iyi partiden istifa ettik. Her zaman Nazilli'ye yakışan olmalı, Nazilli için olmalı” dedi.

Abbasoğlu’nun istifasının ardından partiden ayrılan üye sayısının 50’yi geçtiği belirtildi. 


İSTİFA EDENLERİN SAYISI 50’Yİ GEÇTİ

İYİ Parti Nazilli’de sular durulmuyor. Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın AK Parti’ye geçmesinin ardından İYİ Parti’de kopmalar başladı. Başkan Özcan’a destek veren birçok İYİ Parti üyesi, “Nazilli’ye hizmet, memlekete hizmet” sloganıyla istifasını sunuyor.  Bir dönem İYİ Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Gamze Gül Çağlayan, İYİ Parti’den ilk istifa edenlerden oldu. Sosyal medya üzerinden istifa haberini duyuran Çağlayan, “Söz konusu memleketimiz, Nazilli’miz ise parti gözetmeksizin hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız. Hepimiz şehrimiz için mücadele etmeliyiz.  Yerel siyaset memleket siyasetidir. Memleketin bekası için mücadele edilmelidir.  Gençlik Kolları Başkanlığı yaptığım ve bir çok görevlerde bulunduğum İYİ Parti üyeliğimden bu gün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım” dedi. 

GÜÇ KAYBI DEVAM EDİYOR

2019 yerel seçimlerinde Nazilli Belediyesi’ni Millet İttifakının kazanmasında emeği olan İYİ Parti üyesi Talip Tura, Ahmet Şahin Sarıgöz, Metin İçöz, Merve Gürbüz, Onur Tosun Ali Kemal Demir, Mustafa Özdemir ve Cem Halavurt da istifa ettiklerini duyurdu. Sosyal medya üzerinden istifalarını duyuran partililer, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a destek çıktı. Eski birçok partilinin istifasıyla birlikte İYİ Parti Nazilli’de büyük yara aldı. İstifaların arkasının gelmesi bekleniyor. 


 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İYİ Parti Nazilli'de nakavt olduÖnceki Haber

İYİ Parti Nazilli'de nakavt oldu

İYİ Parti Nazilli'de istifalar yönetime de sıçradıSonraki Haber

İYİ Parti Nazilli'de istifalar yönetime...

Yorum Yazın

Karacasu'da orman yangınlarına dikkat çekildi
Özel eğitim öğrencileri diyabete karşı bilgilendirildi
Jandarma Komutanlığı'ndan öğrencilere trafik eğitimi
Nazilli'deki Vefa Konseri duygulandırdı
Denizli'de Kuaför, müşterisini Pamukkale'yi izlerken tıraş etti
Nazilli’de 8 ayrı noktada çalışma başlatıldı
Aydın’da 70 ton saman kül oldu
Kaçak alkolü piyasaya süremeden yakalandı
Hafızlık yarışması bölge finali Aydın'da gerçekleştirildi
Söke’de hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Şüpheli şahsın üzerinden tabanca ele geçirildi
Uyuşturucu tacirlerine jandarma göz açtırmıyor
Öğrenciler Birleşmiş Milletler Delegeleri olarak sahneye çıktı
Nazilli’de gençleri zehirleyeceklerdi, yakalandılar
Kuşadası’nda uyuşturucu operasyonu
Direktör Kanber: "2. Lig yolunda ilerlemeye devam edeceğiz"
Asayiş ekipleri suçlulara göz açtırmıyor
Aydınlı takımların play-off rakipleri belli oldu
Apartmanın çatısından kopan beton yola düştü
Yunanistan'ın geri ittiği düzensiz göçmenlerden 1 kişi ölü bulundu

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar