Aydın
DOLAR32.5152
EURO34.8598
ALTIN2428.5

İYİ Parti il Başkanı Taner, Öztürk hakkında konuştu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Nazilli İYİ Parti eski ilçe başkanı Cihat Öztürk'ün verdiği iftar yemeği sırasında yaptığı konuşma İYİ Parti Aydın İl Teşkilatında büyük rahatsızlığa neden oldu. Öztürk’ün paralel yapılanma olarak algılanan “Biz büyük bir ateşiz bizi kimse söndüremez, söndüremeyecek" sözleriyle ilgili ilk kez konuşan İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, teşkilatlarında paralel bir yapılanmaya asla izin vermeyeceklerini, talep gelmesi durumunda disiplin soruşturmasını da değerlendirmeye alacaklarını belirtti.

Nazilli İYİ Parti eski ilçe başkanı Cihat Öztürk’ün verdiği iftar yemeği sırasında yaptığı konuşma hem İYİ Parti Nazilli hem de İYİ Parti Aydın Teşkilatı’nda büyük rahatsızlık yarattı. Öztürk’ün paralel yapılanma olarak algılanan “Biz büyük bir ateşiz bizi kimse söndüremez, söndüremeyecek" sözlerine karşılık açıklamada bulunan İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, paralel yapılanmanın teşkilat içinde kabul edilemez olduğunu söyledi. Başkan Taner, “Paralel bir yapıyı kabul etmemiz ve onu tasvip etmemiz mümkün değildir” dedi. 

“DİSİPLİN SORUŞTURMASINI DEĞERLENDİRMEYE ALIRIZ”

Paralel yapılanmaya hiçbir şekilde izin vermeyeceklerini ifade eden İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, ilçe teşkilatından talep gelmesi halinde disiplin soruşturması için değerlendirme yapılacağını belirtti. Başkan Taner, “Siyasette paralel yapılanmalar olmaz. Siyaset merkezden, teşkilatlar vasıtasıyla yürütülen bir mekanizmadır. Dolayısıyla buradaki merkezimiz, teşkilatımız tekdir. O teşkilatın paralel bir yapılanması veya paralel bir yapıyı kabul etmemiz ve onu tasvip etmemiz mümkün değildir" dedi. Disiplin soruşturması ile ilgili olarak konuşan Taner, "Disiplin soruşturması sözler üzerine değil, ilçe teşkilatından gelecek bir talebe göre hareket edilir. Talep il teşkilatında değerlendirilir.” diye konuştu. 

NELER YAŞANMIŞTI?

Nazilli İYİ Parti eski ilçe başkanı Cihat Öztürk, geçtiğimiz günlerde bir grup vatandaşa iftar yemeği verdi. Program sırasında mikrofonu eline alan Öztürk, “"Ben iki yıl önce çok ulu bir ozanın dizeleriyle göreve başlamıştım. Diyor ki o ulu ozan, küçük ateşi söndürür esen rüzgarlar, büyük ateş rüzgar vurdukça parlar. Biz büyük bir ateşiz bizi kimse söndüremez, söndüremeyecek. Bunu hepiniz göreceksiniz, bizi izlemeye devam edin” şeklinde açıklamada bulunmuştu. Öztürk’ün bu konuşması “İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatında paralel yapılanma mı var sorusunu” akıllara getirmişti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nazilli'de 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlandıÖnceki Haber

Nazilli'de 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlan...

Ovacık'ta 23 Nisan kutlamaları şölene dönüştüSonraki Haber

Ovacık'ta 23 Nisan kutlamaları şölene dö...

Yorum Yazın

Aydın Büyükşehir 23 Nisan'ı şenliklerle kutladı
Başçayır Mahallesi'nde 23 Nisan kutlamaları
Aydın’da alev alan otomobil kullanılamaz hale geldi
İzmir’de otobüs yolcu bekleme alanına çarptı
Aydın'da çocuklara özel etkinlik
Aydın'da kuvvetli rüzgarın etkili olacağı bildirildi
Aydınlı öğrenciler 23 Nisan'ı kutlandı
Bir okulda dinletilen müzik sonrası inceleme başlatıldı
Didim’de 23 Nisan kutlamaları renkli geçti
Nazilli’de çocuk bayramı coşkusu
Söke’de 23 Nisan törenle kutlandı
Aydın’da 23 Nisan coşkusu kapalı spor salonunda yaşandı
Söke’de arazilerde hastalık ve zararlı takibi yapıldı
Vinç kabininde maç keyfi
Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde 23 Nisan kutlaması
Müdür Şenkul 23 Nisan'da hasta çocukları unutmadı
Aydın'da 23 Nisan kutlamaları çelenk töreni ile başladı
Jandarma kask kullanımının önemine dikkat çekti
Tarihi eser yolculuğuna jandarma ‘Dur’ dedi
Vali Canbolat’ın 23 Nisan mesajı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar