Aydın
DOLAR40.8978
EURO47.7267
ALTIN4390.0

İhbar ekipleri hareket geçirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İhbar ekipleri hareket geçirdi
Abone ol
Aydın'ın Efeler ilçesinde asılsız yangın ihbarı ekipleri harekete geçirirken, mahalle sakinleri de olaya tepki gösterdi.

Olay, Cuma Mahallesi 208 sokak üzerindeki 5 katlı bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ikamet yangını ihbarı üzerine itfaiye, polis, sağlık ve doğalgaz ekipleri bölgeye sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri herhangi bir yangına rastlamadı. Bir süre çevrede araştırma yapan ekipler normale dönerken polis ekipleri de asılsız ihbarda bulunan şahsın belirlenebilmesi için çalışma başlattı.

Asılsız ihbara tepki gösteren mahalle sakinleri, "Gerçek dışı ihbarlar yüzünden tüm ekipler zor durumda kalıyor. Ekiplerin burada bulundukları zaman içerisinde gerçek bir olay olsa hesabını kim verecekti" ifadelerini kullanarak asılsız ihbarda bulunan şahsın bulunarak gerekli işlemin yapılmasını istediler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydın'da yaşayanlar dikkat!Önceki Haber

Aydın'da yaşayanlar dikkat!

3 çocuk hayatını kaybettiSonraki Haber

3 çocuk hayatını kaybetti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar