Aydın
DOLAR40.8978
EURO47.7267
ALTIN4390.0

Genç baba cinayete kurban gitti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Genç baba cinayete kurban gitti
Abone ol
Arkadaşlar arasında çıktığı ilerisi sürülen kavgada bıçaklanan şahıs kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Genç adam, 20 günlük bebeğine doyamadan cinayete kurban giderken; olayın ardından otomobil ile kaçan şüphelileri yakalama çalışmalarının ise sürdüğü öğrenildi.

Olay, İzmir'in Buca ilçesinde dün saat 22.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Mahsun Aslan ile arkadaşları olduğu ileri sürülen A.F. ve S.F. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile birlikte Mahsun Aslan (29), vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığıldı. Şüpheliler bindikleri otomobil ile hızla olay yerinden kaçarken, evinin önünde bıçaklanan Aslan yakınları tarafından Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldı. Aslan, burada yapılan tüm müdahaleler rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.



Öte yandan, evli ve 20 günlük bir bebeği olduğu öğrenilen Aslan’ın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, otomobil ile kaçarak kayıplara karışan şüphelileri yakalama çalışmalarının ise sürdüğü belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Domatesler görenleri şaşırttıÖnceki Haber

Domatesler görenleri şaşırttı

Başkan Özcan; 15 mahallemize dev Türk bayrağı diktikSonraki Haber

Başkan Özcan; 15 mahallemize dev Türk ba...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar