Aydın
DOLAR40.8978
EURO47.7267
ALTIN4390.0

Fenerbahçe’ye Aydın’dan tam destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fenerbahçe’ye Aydın’dan tam destek
Abone ol
Fenerbahçe’nin, Çaykur Rizespor’u 5-0 gibi farklı bir skorla yendiği maça giden Aydın’dan birçok taraftar, sarı-lacivertlilerin galibiyet sevincine ortak oldu.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu’ndaki maçı sarı-lacivertliler 5-0’lık skorla kazandı. Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri üçüncü dakikada Sebastian Szymanski, 47’de İrfan Can Kahveci, 62’de Edin Dzeko, 75’te Dusan Tadic ve 90+3’te Joshua King kaydetti.

Teknik Direktör İsmail Kartal’ın ekibi, bu galibiyetle birlikte bu sezon ligde 7, toplamda ise 14 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Fenerbahçe, ligde 21 puanla haftayı lider tamamlarken, Çaykur Rizespor 11 puanda kaldı.

AYDIN'DAN MAÇA YOĞUN İLGİ

Aydın Fenerbahçeliler Derneği’nin organize ettiği maç programı çerçevesinde Fenerbahçe’ye gönül veren Aydınlı taraftarlar da Çaykur Rizespor müsabakasında tribündeki yerlerini alarak, takımlarını yalnız bırakmadı. 90 dakika boyunca tribünlerde sarı-lacivertli marşlar ve tezahüratlarla takımlarına destek veren taraftarlar, adeta gole doydu.

Şampiyonluk yolunda takımlarını yalnız bırakmayan Aydınlı taraftarlar, sarı-lacivertlilerin galibiyet sevincine ortak olurken, Aydın’a mutlu döndü. Aydın Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hayrettin Dincil, dernek olarak Kadıköy’deki maç organizasyonlarına devam edeceklerini belirterek, bu sezon takımlarının şampiyon olacağına inandıklarını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Söke Kaymakamı Akça, Serçin ve Bafa Gölü Tabiat Parkı'nı gezdiÖnceki Haber

Söke Kaymakamı Akça, Serçin ve Bafa Gölü...

Didim Belediyesi, yeni bir projeye daha imza attıSonraki Haber

Didim Belediyesi, yeni bir projeye daha...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar