Aydın
DOLAR40.8978
EURO47.7267
ALTIN4390.0

Ev sahibi tutuklandı, tabancayla göğsünden vurulan işçi yoğun bakımda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ev sahibi tutuklandı, tabancayla göğsünden vurulan işçi yoğun bakımda
Abone ol
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde evinin tadilatını yaptırdığı işçiyi, iddiaya göre alacak verecek meselesi nedeniyle aralarında çıkan kavgada tabancayla göğsünden vurarak ağır yaralayan Baki K., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, dün saat 15.00 sıralarında Kadınlar Denizi Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Baki K., Plaj Tur Sitesi’nde bulunan evininin tadilatı için işçi Fettah Y. ile 65 bin lira karşılığında anlaştı. İşçi Fettah Y. paranın bir kısmını peşin olarak aldıktan sonra evin bakım işlerine başladı. Fettah Y., bir süre sonra paranın kalan kısmını da istedi. Ev sahibi Baki K. ise evin bakım ve onarım işlerinin bitmediğini gerekçe göstererek ödeme yapmadı. Bunun üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönen tartışmada Fettah Y. görgü tanıklarının ifadesine göre ev sahibi Baki K.'yı elindeki sopayla darp etti. Vücudunun çeşitli yerlerine darbe alan Baki K., bu sırada belinden çıkardığı tabanca ile işçi Fettah Y.'yi göğsünden yaraladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Kanlar içerisinde yerde kalan işçi Fettah Y., sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan işçi, daha sonra Aydın Adnan Menderes Araştırma Hastanesine (ADÜ) sevk edilerek ameliyata alındı. Yoğun bakımda olan Fettah Y’nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olaydan sonra ev sahibi Baki K., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Baki K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydın İl Sağlık Müdürü Şenkul ambulansın direksiyonuna geçtiÖnceki Haber

Aydın İl Sağlık Müdürü Şenkul ambulansın...

AK Partili Abak "Aydın'a yeni ivme kazandıracağız"Sonraki Haber

AK Partili Abak "Aydın'a yeni ivme kazan...

Yorum Yazın

Aydınlı sporcu Türkiye rekoru kırdı
Nazilli sonbahara hazırlanıyor
AK Parti Nazilli bu ölüme ağlıyor
Nazilli’de uyuşturucu operasyonu
ADÜ’de kontenjanların yüzde 99,77’si doldu
Aydın’da afet riskleri masaya yatırıldı
Aydın’da 20 bin adet kaçak makaron ele geçirildi
Didim’de parklar onarıma alındı
Efeler’de kadınlara indirimli konaklama imkanı
Nazilli’de yollar yenileniyor
Başkan Zencirci pazarcı esnafıyla buluştu
Başkan Özel’den üniversite öğrencilerine hoşgeldin mesajı
NDH’den aşırı sıcaklara karşı uyarı
Kuşadası’nda minik çocuklara süt desteği
ADÜ’de hasta çocuklara moral oldular
Aydınlı Muaythaiciler Zafer Kupası’na damga vurdu
Buharkent’te feci kaza: 1’i ağır 8 yaralı
Sıcak havadan bunalanlar Altınkum’a akın etti
Nazilli’de borçlar ödendi, hizmetler hız kazandı
Başkan Tetik’e muhtarlardan tam destek

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar