Aydın
DOLAR32.4939
EURO34.7544
ALTIN2490.2

Ertekin'in Bakan Varank çıkışı sert oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ertekin'in Bakan Varank çıkışı sert oldu
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi Aydın eski İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ertekin, Nazilli Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nda Bakan Varank’a hemşehrilik beratı verilmesine karşı çıkan İYİ Parti ve CHP’li meclis üyelerini kınadı.

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın eski İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ertekin, Nazilli Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nda Bakan Varank’a hemşehrilik beratı verilmesine karşı çıkan İYİ Parti ve CHP’li meclis üyelerini kınadı. Kararın Nazilli için kara bir leke olduğunu söyleyen Ertekin, “Nazilli sevdalısı olarak Belediye meclisinin Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a verilecek hemşehrilik beratı ile ilgili olarak almış oldukları RED kararını kınıyorum. Bu karar Nazilli’mizin tarihine kazınmış kara bir leke olarak görüyorum. Bu lekeyi temizlemek Bu iki ilçe başkanı ve olumsuz karara çanak tutan meclis üyelerinin vebalidir. En kısa sürede bu yanlıştan dönülerek Nazilli halkından özür dilemeleri ve Nazilli için alınmış bu yanlış kararın sorumluluğunu üstlenerek istifa etmeleri gerektiğini düşünüyorum” dedi. 

“NAZİLLİ’MİZE YAKIŞMADI”

Ertekin açıklamasının devamında, “Nazilli’de büyümüş bir Sümerbank çocuğu ve hayatını Naziili’de geçirmiş bir Nazilli sevdalısı olarak Belediye meclisinin Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a verilecek hemşehrilik beratı ile ilgili olarak almış oldukları RED kararını kınıyorum. Alınan bu kararda Nazilli adına herhangi bir pozitif unsur göremediğimi üzülerek ifade etmek istiyorum. Kararın Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti ilçe başkanlarının kendi egolarının tatmin etmekten öte herhangi bir anlamı olmadığını düşünüyorum. En basit tanımıyla kendisini Nazilli hemşehrisi olarak gören bir insana karşı alınan bir tavır Türk misafirperverliğine uymayan bir kabalıktır. Ve asla Nazilli’mize yakışmamıştır.


“EGOLARINIZDAN KURTULUN”

“Alınan bu kararın “bizim dediğimiz oldu onlara iş yaptırmadık “ demekten başka hiçbir izzahı ve Nazilli’mize bir katkısı olamaz. Nazilli adına bu güne kadar hayırlı bir iş üretmeyen ilçe başkanlarının özür dilemelerini ve bu kararın yanlış bir karar olduğunu açıklamalarını ve alınan bu kararın ivedilikle düzeltilmesini bekliyorum. Lütfen egolarınızdan kurtulun ve Nazilli halkı için iyi olan bir şeyler yapın. Bu alınmış olan karar sadece iki parti ilçe başkanının egolarını tatminden öte gitmeyen Nazilli Olarak her platformda Nazilli Kalkınmıyor sanayileşmiyor yatırım alamıyor söylemlerini söyleyerek ucuz politika yaptıklarını kanıtlamış olmaktan öte bir anlam içermemektedir.
Kaldı ki evimize gelen Tanrı misafirini kabul etmek ve onu memnun etmek için elinden gelen her türlü çabayı gösteren aile bilincimiz çerçevesinde örf ve adetlerimize ters düşen bu kararı Nazilli halkını küçük düşürmek olarak yorumluyorum.”

“NAZİLLİ İÇİN KARA LEKEDİR”

“Bu karar Nazilli’mizin tarihine kazınmış kara bir leke olarak görüyorum. Bu lekeyi temizlemek Bu iki ilçe başkanı ve olumsuz karara çanak tutan meclis üyelerinin vebalidir.
En kısa sürede bu yanlıştan dönülerek Nazilli halkından özür dilemeleri ve Nazilli için alınmış bu yanlış kararın sorumluluğunu üstlenerek istifa etmeleri gerektiğini düşünüyorum. Nazilli sizin gibi yaşadığı şehri ve geleceğini düşünmeden sadece ego tatmini yaşayan bu ilçe başkanları ve meclis üyeleri bu yanlış kararın sorumluluğunu üstlenerek istifa edip Naziili halkından özür dilemelidirler. Tabiki bu erdemi gösterebilecek az da olsa vicdani sorumluluklarını hafifletecek ve bir karaktere sahip olduklarını kanıtlamaları için Nazilli halkından özür dileme erdemini göstermelerini bekliyorum.” İfadelerini kullandı
 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Söke'deki vinç kazası sonrası 4 şüpheli tutuklandıÖnceki Haber

Söke'deki vinç kazası sonrası 4 şüpheli...

Nazilli Belediyesi ova yollarında nefes aldıracakSonraki Haber

Nazilli Belediyesi ova yollarında nefes...

Yorum Yazın

Kuşadası'nda kıyı temizliği yapıldı
Meclis’te ‘Pozitif Ayrımcılık’ dikkat çekti
Aydın'da yeni öğrenci yurdu inşası sürüyor
Nazilli'de Geleneksel Türk Okçuluğu müsabakaları tamamlandı
Belgesem Aydın Tarım Fuarı’na damga vurdu
Tetik ve meclis üyeleri Başkan Çerçioğlu ile görüştü
Aydın Tarım Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı
Sanayiciler Başkan Çerçioğlu ile bir araya geldi
Kasabı uyutan anne köpek gözünü kırpmadan eti alıp gitti
Jandarma Kore Gazisi Tetik’i yalnız bırakmadı
Okul servisleri denetleniyor
Terör örgütü propagandası yapan şahıs yakalandı
Sarıçay Barajı’nda çalışmalar sürüyor
Okuduğu okulda merdivenden düşen öğrenci yaralandı
Jandarma ekipleri öğrencileri bilgilendirdi
Didim’de Turizm Haftası kutlandı
Didim’de çevre kirliliğine dikkat çekildi
Aydın'da yağlık ayçiçeği tohumu dağıtıldı
Nazilli’de aranan şüphelileri yakalandı
Söke'de gıda işletmeleri denetimleri sürüyor

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar