Aydın
DOLAR32.2325
EURO35.1087
ALTIN2472.3

Erim Nazilli’ye talip oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erim Nazilli’ye talip oldu
Abone ol
Nazilli Belediye Başkanlığı AK Parti 27 dönem Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim aday adaylığı için Nazilli ilçe başkanlığına başvuru yaptı. Erim açıklamasında, “Belediyenin borçları bitene kadar maaş almayacağım, makam arabası olarak da kendi arabamı kullanacağım” dedi.

Mart 2024’de yapılacak yerel seçimler öncesi partilerde aday adayları belli olamaya başladı. Nazilli’de de sadece Memleket Partisi’nin adayı Ali Çetinkaya belli olurken, diğer partiler aday adaylığı için başvurularını kabul etmeye devam ediyor. Son olarak AK Parti’de bugün İsabeyli eski belediye başkanı ve AK Parti 27 dönem milletvekili Bekir Kuvvet Erim aday adaylığını açıklayarak Nazilli için ‘Bende Varım’ dedi.

Aday adaylığı başvurusu için Nazilli AK Parti İlçe Teşkilatına gelen Erim’i ilçe Başkanı Volkan Beyazıt ve yönetim kurulu karşıladı. Başkan Beyazıt bir selamlama konuşmasının ardından Erim’e başarılar dileyerek Bekir Kuvvet Erim’in adaylık başvurusunu kabul etti. Başvuruda Bekir Kuvvet Erim ve Başkan Volkan Beyazıt’ın yanı sıra Gençlik Kolları Başkanı Recep Kutlu ve Kadın Kolları Başkanı

Başvurunun ardından bir açıklama yapan AK Parti Nazilli Belediye Başkan aday adayı Bekir Kuvvet Erim ilk olarak İsabeyli Belediye Başkanlığı ve milletvekili olduğu dönemde yaptıklarını anlattı. Ardından Nazilli Belediye Başkanı seçildiği takdirde yapacaklarından bahsetti.

“SİZLERİN HUZURUNDA SÖZ VERİYORUM”

İlk olarak artan borçlarını azaltılması yönünde çalışacağını ifade eden Erim, “Belediyenin her konuda tıkanma sebeplerinden en büyüğü olan borç yükünün ivedilikle azaltılması gerekiyor. Ben buradan sizlerin huzurunda söz veriyorum. Adaylığım nasip olur, hemşerilerimiz de takdir eder, görevi bizlere verirse; belediyemizin borçlarını sıfırlayana kadar belediyeden tek bir maaş almayacağım. Kuruma ait olan makam araçlarını kullanmayacağım. Eğer bu sorunu ortadan kaldırmak İstiyorsak, belediye başkanı başta olmak üzere herkesin elini taşın altına koyması gerekir. Giderleri önceliklendirerek planlı denk bir bütçe ve gelir getirici ve istihdam sağlayıcı projeler ile bu işi kısa sürede yapabileceğimize inanıyorum.”

“KESİN ÇÖZÜMLER GETRİRECEĞİZ”

Yapacaklarını anlatmaya devam eden Bekir Kuvvet Erim, “Yarım kalan 2. Organize Sanayi Bölgesi, 2. Etap TOKİ, Nazilli-Beydağ Yolu, Sümerbank'ın tekrar faal duruma geçmesi, Mergen Çayı İncirciler Sitesi, Sümer Teknoloji Üniversitesi, Arpaz Kulesi ve Konağı'nın restorasyonu gibi projelerimizi gerçekleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Kırsal Mahallelerimizde ve şehir merkezinde sel-heyelan-taşkın vb. sorunlara kesin çözümler getireceğiz. İsabeyli’de yaptığımız gibi, Nazilli'de de; eskimiş, yasaklanmış, kanserojen asbest su borularını söktürüp, yenilenmesini sağlayacağım.”

“İMAR SORUNLARI ORTADAN KALKACAK”

“Adaletli bir imar uygulaması ile imar sorunlarını ortadan kaldıracak, açılması gereken yollar açılacak, Kentsel Dönüşüm Projelerimizi, hemşehrilerimiz ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın destekleriyle gerçekleştireceğiz. İlçemizin önemli turizm noktası olacak olan Mastaura Antik Kenti'nde kazı çalışmalarını hızlandırarak, kısa zamanda bir bölümünü turizme kazandıracağız. Geç kalınmış Arpaz Kulesinin ivedilikle restorasyonunu yapacağız. Ve böylelikle bu iki bölgemizde gerek esnafımıza gerekse vatandaşlarımıza bir gelir kapısı açılacak.”

“DOĞALGAZ HER MAHALLEMİZDE OLACAK, ÖĞRETMENEVİNİ NAZİLLİMİZE KAZANDIRACAĞIZ”

İlçemizin her mahallesinde, her bir vatandaşımızın kapısında artık doğalgaz olacak diyen Erim, “Hala doğalgazı olmayan evlerimizin bu sorununu kısa sürede çözeceğiz. Yine milletvekilliği dönemimizde planladığımız otel konforunda bir öğretmenevini Nazilli’mize kazandıracağız. Öncelikle İsabeyli-Nazilli Arslanlı güzergahı olmak üzere, uygun olan her yere bisiklet yolları yapacağız. Çöp ve moloz yığımı haline gelen yeşil alanlarımızı aslına uygun hale getireceğiz. Betonarmeler arasında kalan vatandaşlarımızı yeşille buluşturacağız” dedi.

“SÜMERBANKI FAAL DURUMA GETİRECEĞİZ”

“Nazilli'nin bir evladı olarak da en büyük uyalım Sümerbank. Bu konuda hep çalıştık ama nasip olmadı. Teknopark, Üretim ve İstihdam Sağlayan bir fabrika ve Sanayi Müzesi ile Atatürk'ün bizlere emanet) Basma Fabrikası'nı tekrar faal duruma getireceğiz.”

“MAAŞ ALMAYACAĞIM, MAKAM ARABASI KENDİ ARABAM OLACAK”

Nazilli Belediye Başkan aday adayı konuşmasının son kısmında bombayı patlatarak, “Vatandaşımızda sizlerde herkes elini taşın altına koyacak ki bu memlekette kendimizi düşünmeyelim, gelecek nesillerimizi düşünelim. Zaten atasözümüzdeki gibi komşusu aç yatan bizden değildir. Onun için mutlaka biz özveride bulunmamız lazım. Ben kendime göre diyorum ki belediyenin borçları bitene kadar maaş almayacağım, reklam için söylemiyorum, örnek olsun. Ayrıca makam arabası olarakta kendi arabamı kullanacağım” dedi.

Makam, mevki ve koltuklar gelip geçici olduğunu ifade eden AK Parti Nazilli Belediye Başkan aday adayı Bekir Kuvvet Erim, “Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş. Biz koltuğun gururuna değil, hizmetin onuruna talibiz. Nazillili hemşerilerimizin dilinde olan Nazilli'nin kötü talihini yenmek için buradayız. İnşallah Nazilli daha emin ve daha ehil ellere geçecek” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Görevi başında kalp krizi geçiren Etleç, kurtarılamadıÖnceki Haber

Görevi başında kalp krizi geçiren Etleç,...

Kuşadası Belediyesi'ne ‘Sıfır Atık’ belgesiSonraki Haber

Kuşadası Belediyesi'ne ‘Sıfır Atık’ belg...

Yorum Yazın

Kuşadası’nda kruvaziyer bereketi sürüyor
Efeler’de bir kişi başından vurulmuş halde bulundu
Aydın'da 'KISKAÇ-15' operasyonu: 3 tutuklama
İsabeyli'de yol çalışmaları sürüyor
Aydın Büyükşehir, kaptan ile yola devam ediyor
Aydın’da uyuşturucu operasyonu
Büyük Menderes, kuraklıktan nasibini aldı
Aydın'da 'Bardakçı Baba' tiyatroseverlerle buluştu
Aydın'da 14 bin 957 şahıs sorgulandı
Nazillili polis memuru şehit oldu
Aydın’da karbonmonoksit zehirlenmesi: 2 ölü
Yaralı porsuğu jandarma ekipleri kurtardı
Yaban hayatının son sığınağı alınan kararlarla korunacak
Didim’de zeytin bahçelerinin röntgeni çekildi
Aydın’da 40 aranan şahıs yakalandı
Demir direk hırsızları jandarmaya takıldı
Aydın'da otoyol inşaatında iş kazası
Aydın’da ihracata yönelik önemli hamle
Aydın'da "KISKAÇ-15" operasyonu
Büyükşehir Meclisi'nden Göz ve Diş Hastanesi için Başkan Çerçioğlu’na yetki

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar