Aydın
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Ergülerin organize sanayi balonu patladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Nazilli Belediye Başkanlığı dönemi sırasında jantsa Fabrikasına Nazilli’de yer tahsis edilmediği sözlü ya da yazılı ispat edilirse adaylıktan çekilirim diye açıklama yapan Cumhur İttifakı Belediye Başka adayı Esat Ergüler’in yalan söylediği ortaya çıktı.!

ERGÜLER “ÇAMUR ATMAYI TERCİH EDİYORLAR, BU BENDE TUTMAZ” DEMİŞTİ

Cumhur İttifakı Nazilli Belediye Başkan adayı Esat Egüler katıldığı TV programında, kendisine sorulan “Uğur derin dondurucu fabrikasını  korumak adına Zorlu Holding ve Jantsa Fabrikasına  Nazilli’de yer tahsis etmediğiniz iddialarına ne diyeceksiniz” sorusu karşısında “Bu dedikodu neden çıkarılıyor, Esat Ergüler’e çaldı denilemiyor, peşkeş çekti hiç denilemiyor, hizmet üretmedi denilemiyor, böyle bir çamur atmak yoluyla siyaset yapmayı tercih ediyorlar, bu bende tutmaz.  Bana hizmet  bunu bana sözlü ya da yazılı ispat etsinler adaylıktan hemen çekilirim” şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

MEMLEKET PARTİSİ ADAYI ÇETİNKAYA İSPATLADI

Memleket Partisi Belediye Başkan adayı Ali Çetinkaya, şehir içi Minibüsçüler kooperatifi ziyareti sırasında yaptığı açıklamada seçildiği taktirde Nazilli’ye yeni fabrikaların kurulması için şimdiden girişimlerde bulunduğunu açıklarken, jantsa fabrikasının sahibi Ercan Çerçioğlu ile telefonda görüştüğünü söyledi.

Jantsa’nın ilave fabrikasını Ortaklar’a kuracağını öğrenen Çetinkaya , Fabrika sahibi Ercan Çerçioğlu’nun kendisine” Nazilli o treni kaçırdı, biz o dönemlerde yer talebinde bulunduk, ancak bize Nazilli’de arazi verilmedi” şeklinde konuştuğunu anlattı.

JANTSA SAHİBİ  ÇERÇİOĞLU HABER SİTEMİZE AÇIKLAMALARDA BULUNARAK OLAYI DOĞRULADI

Yaşanan bu gelişmeler üzerine olayın doğruluğunu araştırmak için Jantsa Fabrikasının yönetim kurulu Başkanı Ercan Çerçioğlu’na ulaşan haber sitemiz çok çarpıcı bilgilere ulaştı. Jantsa sahibi Çerçioğlu, Memleket partisi adayı Çetinkaya ile yaptığı telefon konuşmasını teyit ederek, o dönemde yaşanan olayların doğru olduğunu ortaya çıkardı!

“ TALEBİMİZİ KABU ETTİLER,ÖN TAHSİS BELGESİ VERDİLER”

Nazilli OSB henüz kurulmadan Jantsa olarak Nazilli’ye arazi talebinde bulunduklarını açıklayan Ercan Çerçioğlu, o dönemlerde Nazilli OSB Müteşebbis heyeti başkanının dönemin Aydın Valisi, Başkan yardımcısının da o aynı dönemdeki  Nazilli Belediye Başkanı Esat Ergüler olduğunu hatırlattı. Çerçioğlu yaptığı açıklamada; “ Bizim talebimizi kabul ettiler ve bize yer tahsis etmek üzer ön tahsis belgesi verdi. Vermem demedi  verdi yani.

“İKİ SENE BEKLETTİLER SONRA BİZ SİZE ŞU AN YER VEREBİLECEK DURUMDA DEĞİLİZ”DEDİLER

O Dönemlerde Jantsa’nın hızla büyümekte olduğunu açıklayan Ercan Çerçioğlu mevcut fabrikanın dışında daha büyük bir fabrika inşa etmek zorunda kaldıklarını belirterek ;” iki sene bekledikten sonra yeni bir yatırım yapmamızın şart olduğunu belirterek ‘Biz yatırım yapmak zorundayız bize arazimizi verin’ dedik, sonra bize dönüp, şu an size yer verebilecek durumda değiliz , dediler.”

“NAZİLLİ OSB YÖNETİMİNDEN ÜYELİĞİMİZİ SİLDİRİP UMURLUYA YATIRIM YAPTIK”

JANTSA yöneticisi Ercan Çerçioğlu  açıklamasının devamında, “İki sene bizi beklettikten sonra bu cevabın üzerine biz de kendilerine üyeliliğimizi silmelerini istedik ve sildirdik .Bunun üzerine Umurlu OSB bize teklifte bulunu ve biz de fabrikamızı orada inşa ettik” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Köşk’te bir kişi ağaçta asılı halde bulunduÖnceki Haber

Köşk’te bir kişi ağaçta asılı halde bulu...

Turizmci Tevfik Bağcı, son yolculuğuna uğurlandıSonraki Haber

Turizmci Tevfik Bağcı, son yolculuğuna u...

Yorum Yazın

Karacasu'da yol yapım çalışması sürüyor
TGC Nusret Müze Gemisi, ziyarete açıldı
Motosiklet ile kapkaç anları güvenlik kameralarına yansıdı
Nazilli Alparslan Türkeş Bulvarı'nda kazı çalışmaları başladı
Köşk İlçe Emniyet Amirliği suçlulara göz açtırmıyor
Öğrenciler projelerini görücüye çıkardı
Çiftçilere destekleme ödemeleri yapılacak
Denizli-Muğla kara yolunda trafik kazası
Aydın’da itfaiye ekipleri kirpiyi kurtardı
Başkan Tetik: “Nazilli nefes alacak”
Öğretmenlere, meslek liselerine destek çağrısı
FETÖ üyesi Nazilli’de yakalandı
Aydın'da sibergöz operasyonu
Minik öğrencilere jandarma tanıtıldı
Germencik’te iki şahıs kenevir sularken suçüstü yakalandı
Nazilli’de öğrencilerin bilim projeleri sergilendi
Din görevlilerine eğitim verildi
Su ürünlerinin kontrol ve denetimi gerçekleştirildi
Yem bitkileri desteği kapsamında tarla kontrolleri yapıldı
Aydın'da 2024 yılı hac eğitim semineri yapıldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar