Aydın
DOLAR32.261
EURO34.7867
ALTIN2401.9

CHP'li Başkan Alptekin, "AFAD ne iş yapar?"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP'li Başkan Alptekin, "AFAD ne iş yapar?"
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, AKP hükümetinin milyarlarca lira para toplamasına rağmen deprem bölgesindeki vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayamadığını belirterek, “Nerde milletimizden toplanan milyarlarca lira yardımlar. AFAD ne iş yapar? Zaten milletten aldığınız parayla kahvaltılıkta mı dağıtamadınız” dedi.

Deprem bölgesinde vatandaşların büyük sorunlar yaşadığını ifade eden CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, yüz binlerce insanın çaresiz ve ümitsiz olduğunu belirterek, “AKP hükümeti hakikaten giderayak milletin canını yakmaya, çile çektirmeye adeta and içmiş gibi” diye konuştu. Yaşanan deprem felaketinin ekonomik krizin üstünü örtmüş gibi göründüğünü belirterek sözlerine devam eden Başkan Alptekin, “Her ne kadar yaşadığımız büyük deprem felaketi ekonomik krizin sancılarının üzerini örtmüş gibi görünse de AKP’nin vatandaşın yaşadığı her alanda ülkemize çektirdiği çileler, geldiğimiz noktada kuru soğanın tanesinin fiyatı markette 3,5 liraya dayandı. İnanabiliyor musunuz, tek bir kuru soğan 3,5 lira?
İşte AKP’nin bizlere reva gördüğü Türkiye tablosu tam olarak bu. Fukaralık, çile, gam, keder, zam zam zam” şeklinde konuştu. 

“MİLLETİN CANINI YAKMAYA AND İÇMİŞLER”

Deprem bölgesinde vatandaşların yaşadığı sorunlardan bahseden Başkan Alptekin, “Deprem bölgemizde halen daha yaralar sarılmaya çalışılıyor. Başlarını sokacak nispeten sıcak bir çadırı da konteynırı da bulamayan yüzbinlerce insanımız artık umudunu kesti, en azından 60 gün sonra değişecek olan iktidarın ardından alacağı hizmeti, hakkettiği konteynırı, sağlıklı yaşam koşullarını bekliyor. Peki, deprem bölgesinde yaşayan yurttaşlarımızın çektiği çile bununla mı sınırlı? Çadırlara elektrik sayacı takılmasının ardından, şimdi de deprem bölgesinde ki az hasarlı ya da hasarsız evlerde yaşayan vatandaşlarımızı yüksek kademelerden dolayı 2 bin liraları bulan doğalgaz faturaları vurmuş durumda. AKP hükümeti hakikaten giderayak milletin canını yakmaya, çile çektirmeye adeta and içmiş gibi.” 

“KURU SOĞANIN TANESİ 3 BUÇUK LİRA”

Ülkedeki ekonomik krizin boyutunu anlatan Başkan Alptekin, “Her ne kadar yaşadığımız büyük deprem felaketi ekonomik krizin sancılarının üzerini örtmüş gibi görünse de AKP’nin vatandaşın yaşadığı her alanda ülkemize çektirdiği çileler, geldiğimiz noktada kuru soğanın tanesinin fiyatı markette 3,5 liraya dayandı. İnanabiliyor musunuz, tek bir kuru soğan 3,5 lira?
İşte AKP’nin bizlere reva gördüğü Türkiye tablosu tam olarak bu. Fukaralık, çile, gam, keder, zam zam zam.”

“AFAD NE İŞ YAPAR?”

Deprem yardım paralarının neden dağıtılmadığını soran Başkan Alptekin, “Bakın milyarlarca lira toplandı depremzedelerimiz için, ancak AKP’den gelen açıklama nedir; “kahvaltılık dağıtamıyoruz, önümüz yaz terlik ihtiyacı var” ne denir ki buna?
Nerde milletimizden toplanan milyarlarca lira yardımlar. AFAD ne iş yapar? Zaten milletten aldığınız parayla kahvaltılıkta mı dağıtamadınız!
İşte bu yüzden bu millet artık sizlere, gidiyorsunuz diyor. Son günleriniz, son haftalarınız. Haydi, toplayın pılınızı pırtınızı bahar geliyor bu ülkeye, umut doğuyor, Millet İttifakı hizmet etmeye yeminle milleti için iktidara koşuyor”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydın'a 5 bin 260 depremzede öğrencinin nakli yapıldıÖnceki Haber

Aydın'a 5 bin 260 depremzede öğrencinin...

Başkan Özcan sağlıkta şiddete dikkat çektiSonraki Haber

Başkan Özcan sağlıkta şiddete dikkat çek...

Yorum Yazın

Aydın ekonomisine umut oldu
Çakı gibi operatör oldular
İhtiyaç sahibi öğrencilerin sınav ücretlerini kaymakamlık karşılayacak
Beş yaşında direksiyon başına geçtiler
Vali Canbolat’ın Vakıf Haftası mesajı
Direktör Kanber: “Tüm Aydınlıları maça bekliyoruz”
Uzmanlar uyardı
Kaymakam Gökçe dikiş nakış kursiyerleri ile bir araya geldi
Denizli’den Aydın’a gelip tarihi eserleri satmak istediler
Aydın’da 8 şahıs hakkında işlem yapıldı
Aydın’da düzensiz göçle mücadele sürüyor
Alkollü araç kullanan 48 şahsın ehliyetine el konuldu
Kaymakam Gündoğdu muhtarlarla buluştu
Aydın'da Şap hastalığına karşı aşı çağrısı
Karacasu'da hapis cezasıyla aranan şüpheli yakalandı
Öğrencilerden jandarmaya yoğun ilgi
Aydın Şehir Hastanesi yakında açılıyor
Suç makineleri kovalamaca sonunda yakalandı
Uluslararası Tales Yarışmaları’nın finali festival havasında tamamlandı
Aydın'da Nisan Ayında 754 Trafik Kazası: 11 Ölü, 640 Yaralı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar