Aydın
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

CHP'li Alptekin Topa Tuttu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP'li Alptekin Topa Tuttu!
Abone ol
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın iftar programına davet edilmemesine bir tepki de CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin’den geldi. İftar yemeğini siyasi şov olarak değerlendiren CHP’li Alptekin, “İktidar Partisi AKP ve küçük ortağı iftar yemeğini siyasi şov malzemesi yaparak hem kurumlarımızı hem bürokratlarımızı zan altında bırakmıştır” dedi.

Nazilli Haluk Alıcık Huzurevi’nde düzenlenen iftar programına tepkiler dinmiyor. Millet İttifakı ortağı Cumhuriyet Halk Partisi’nin Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, programı düzenleyen Huzurevi yönetimini ve iktidar partisini topa tuttu. Nazilli halkını temsil eden Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın programa davet edilmemesini eleştiren CHP’li Başkan Alptekin, birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan ayında siyasi şovların yapılmaması gerektiğini ifade etti. “Devletimizin hiçbir bürokratı sizin çökmüş siyasetinizin savunucusu değildir” diyen CHP’li Alptekin, “Yüreğiniz yetiyorsa Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ve Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan’ın vermiş olduğu iftar sofralarına buyurun halkımız ile birlikte katılın. Görelim sizde ki cesareti de feraseti de” diye konuştu.

“KURUMLARI VE BÜROKRATLARI ZAN ALTINDA BIRAKMAYIN”

İftar yemeği programının siyasi şova dönüştüğünü söyleyen CHP’li Başkan Alptekin, “İktidarın, toplumun her alanında olduğu gibi ayrıştırma politikasının son örneğini maalesef kıymetli büyüklerimizin ikamet ettiği Nazilli Huzurevi iftar programında gördük. Birlik ve beraberliğimizin toplumca en yoğun şekilde yaşandığı Ramazan ayı boyunca düzenlenen iftar ve sahur programlarının ötekileştirme yemeklerine dönüştürüldüğünü maalesef hayretle izliyoruz. Devletimizin kurumlarını, bürokratlarını ve çalışanlarını iktidarın gücüyle buna alet ettiğinizi gözlemliyoruz ve biliyoruz. Ne yazık ki iktidarınızın 20’inci yılında ülkemize vaat ettiğiniz hiçbir şeyi gerçekleştirememiş olmakla beraber ülkemizi hem ekonomik hem de siyasal açıdan uçurumun kenarına getirmiş durumdasınız. Devletimizin hiçbir kurumu siz siyaset cahillerinin tekelinde değildir. Devletimizin hiçbir bürokratı sizin çökmüş siyasetinizin savunucusu değildir. Baskı ve korkuyla yönetmeye çalıştığınız kurumlarımız devletindir, milletindir ve Türk halkınındır.”

“İFTAR YEMEKLERİNİ SİYASİ ŞOV MALZEMESİ YAPMAYIN”

Birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan ayında iftar yemeklerinin siyasi şov malzemesi haline dönüşmemesi gerektiğini ifade eden CHP’li Başkan Alptekin, “Efendiler, efendiler; 11 Nisan akşamı Nazilli Huzurevinde düzenlenen iftar programına Nazilli halkının gönülden destek vererek Millet İttifakının Nazilli Belediye Başkanı olarak Kürşat Engin Özcan’ı seçtiğini dikkatle hatırlatırız. Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Saadet Partisi Demokrat Parti, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi ilçe başkanlarının her gün Nazilli sokaklarında vatandaşlarımızla bir araya gelerek sizin viraneye çevirmiş olduğunuz güzel ülkemizin sorunlarını konuşuyor olmalarının sizleri rahatsız ettiğini biliyoruz. Bu yüzdendir ki devletimizin kurumlarında iftar yemeklerine davet etmiyorsunuz. İktidar Partisi AKP ve küçük ortağı iftar yemeğini siyasi şov malzemesi yaparak hem kurumlarımızı hem bürokratlarımızı zan altında bırakmıştır. Bizler, sizlerin saray mutfağından çıkan manda yoğurdu, kestane balı vb. yiyecekleri yiyemiyoruz. Bizler halkımızın sofrasında bir tas sıcak çorba ve bir kuru ekmekle iftarlarımızı açıyoruz. Eğer yüreğiniz yetiyorsa Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ve Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan’ın vermiş olduğu iftar sofralarına buyurun halkımız ile birlikte katılın. Görelim sizde ki cesareti de feraseti de” şeklinde konuştu.     


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İYİ Parti'li Gökbaraz'dan iftar programına sert tepki!Önceki Haber

İYİ Parti'li Gökbaraz'dan iftar programı...

Aranan şahıs bekçilere takıldıSonraki Haber

Aranan şahıs bekçilere takıldı

Yorum Yazın

Fuar’da Aydın Büyükşehir Belediyesi standına yoğun ilgi
Nazilli Belediyesi ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor
Aydın’da gözaltına alınan 6 şüpheli adliyeye sevk edildi
Meteoroloji’den gök gürültülü sağanak yağış uyarısı
Nazilli’de 5 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Gençler, doğayla iç içe bir gün geçirdi
Ege'de fırtına bekleniyor
Nazilli'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Didim’de Turizm Haftası etkinliklerle kutlandı
Aydın’da hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Hanutçuluğun önlenmesi için kararlı adımlar atılıyor
Hesap kavgasında uzun namlulu silahlar konuştu
Tetik ilk müjdesini Bahar Konseri’nde verdi
Aydın’da firari zanlı kıskıvrak yakalandı
Aydın’da trafikte en büyük sıkıntı duyarsızlık
Aydın’da zehirlenen öğrencilerin son durumu belli oldu
Kaymakam Gökçe, muhtarlar ile bir araya geldi
Kuşadası'nda unutulan döviz dolu çanta polis tarafından bulundu
Otoyola girişler kapanınca trafik kitlendi
Balık ağı örme kursları yoğun talep görüyor

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar