Aydın
DOLAR32.5409
EURO34.9419
ALTIN2431.9

Başkan Özcan son 40 günde 10 bin km yol yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Özcan son 40 günde 10 bin km yol yaptı
Abone ol
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, gece gündüz demeden Nazilli için çalışmaya devam ediyor. Nazilli için canını dişine takan ve son 40 günde yaklaşık 10 bin km yol yapan Başkan Özcan, taraflı tarafsız herkesin takdirini topluyor. 

"Nazilli’nin kaderini değiştireceğiz" sloganıyla seçimleri kazanan ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, dur durak bilmiyor. Yaklaşık 40 gün önce AK Parti’ye geçen Başkan Özcan, adeta Nazilli-Ankara arasında mekik dokumaya başladı. Ankara’da bakanlarla görüşmeler gerçekleştiren Başkan Özcan, Nazilli’ye yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında istişarelerde bulunup, brifing veriyor. AK Partiye geçtikten sonra hemen hemen tüm bakanlıkları ziyaret eden ve bakanlardan Nazilli’ye hizmet için destek isteyen Başkan Özcan, iktidar yatırmalarını ilçeye taşımak adına gecesini gündüzüne katıyor. Son 40 günde 10 bin km yol yapan ve Nazilli için çalışmalarını sürdüren Başkan Özcan’ın hizmet aşkı vatandaşlar tarafından takdir topluyor.

ANKARA’DAKİ MÜCADELE KARŞILIĞINI VERDİ

Nazilli-Ankara arasında mekik dokuyan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Ankara’ya giderek AK Parti Genel Merkezi’nde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile bir araya geldi. Başkan Özcan’a, AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Dilsiz, Adalet Komisyonu Başkanı Memduh Yalvaç ve AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak eşlik etti. Görüşmede ilçeye yapılması planlanan yeni adliye sarayı projesi masaya yatırıldı. Görüşme sonunda bakanlığın projeye onay verdiğini söyleyen Başkan Özcan, “Nazilli’mize yapılması planlanan adliye binası ve lojmanı ile ilgili Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ ile görüştük. Nazik kabullerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Nazilli’mize hayırlı olmasını diliyorum." dedi. Yaklaşık 400 milyon TL’ye mal olması beklenen 4 katlı yeni adliye sarayının 65 bin metrekarelik alanda yapılması planlanıyor. 

NAZİLLİ’YE 70 MİLYONLUK DEV YATIRIM

Nazilli’nin sorunlarını Ankara’da anlatan Başkan Özcan, bu kapsamda ilçenin kanayan yarası olan su taşkınları sorununu da çözüme kavuşturdu. Nazilli Belediyesi ile Devlet Su İşleri Aydın Bölge Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında ilçede su baskınlarının önlenmesi için 70 milyonluk proje hayata geçirilecek. Hasköy, Pınarbaşı, Yıldıztepe kuru dere mevkiindeki taşkın bölgelerini yerinde inceleyen heyet, detaylı çalışmalar ve hayata geçirilecek projelerle su taşkınlarının tarihe gömüleceğini kaydetti. Nazilli’nin en büyük sorunlarından birinin kalıcı olarak çözülmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Özcan; “Bu projede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Nazillimizin ivedi şekilde çözülmesi gereken sorunlarından biri taşkınlardı. Devlet büyüklerimize konuyu ilettik. Sağ olsunlar hızlı bir şekilde çözümü noktasında harekete geçtiler. Projenin detaylarını da kamuoyu ile paylaşacağız. İnşallah bu bölgelerde yoğun yağışlarda bir sorun yaşamayacağız. Nazillimize hayırlı olsun” diye konuştu.

40 GÜNDE KASAYA 20 MİLYON TL GİRDİ

AK Parti’ye geçtikten sonra iktidar yatırımlarının Nazilli’ye yağacağının sözünü veren Başkan Özcan, son 40 günde 20 Milyon TL’lik para desteği aldıklarını ifade etti. Başkan Özcan yaptığı açıklamada, “Siyasi kararımızın akabinde 40 günlük süre içerisinde Nazilli Belediyesi’nin bünyesinde 2 milyon 200 bin TL’lik parke taşı alımı desteği hibe olarak geldi. Akabinde 4 milyon 800 bin TL değerinde en güçlü greyder makinesi ve 5 milyon 500 bin değerinde araç alım desteği sağlandı. Cumhurbaşkanı makamından Stratejik Yatırım İzlem Kamu Kurumu’ndan 10 Milyon TL değerinde proje desteği sağlanmıştır. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Son 40 günde 20 milyon olan bu destek kat ve kat artacaktır. Nazilli’nin beklediği yatırımlar gelecektir” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP'li Bülbül'den fahiş kira artışı çıkışı!Önceki Haber

CHP'li Bülbül'den fahiş kira artışı çıkı...

Aydın'da Şehir Hastanesi'ne taşınma hazırlıkları başladıSonraki Haber

Aydın'da Şehir Hastanesi'ne taşınma hazı...

Yorum Yazın

Nazilli Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'ndan Bahar Konseri
Köşk’te trafik kazası: 1 ölü
Göcek’te kayalıklardan düşen kişi hayatını kaybetti
Aydın'da hayvanları öldürüp kaydeden şahsa idari para cezası
Kuşadası Devlet Hastanesi'ne tıbbi cihazlar bağışlandı
Didim'de uyuşturucu operasyonu
Kurallara uymayan işletme sahiplerine para cezası uygulandı
Aydın jandarması izinsiz ava geçit vermedi
Aydın-İzmir Otoyolu'ndaki kazada ağır yalanan Araz hayatını kaybetti
Karaova Mahallesi'nde yol çalışması tamamlandı
Okul kantinleri denetlendi
Müdür Altıntaş, Bozdoğan'daki çalışmaları yerinde inceledi
Sakartepe rampasında kaza
Karacasu'da yol yapım çalışması sürüyor
TGC Nusret Müze Gemisi, ziyarete açıldı
Motosiklet ile kapkaç anları güvenlik kameralarına yansıdı
Nazilli Alparslan Türkeş Bulvarı'nda kazı çalışmaları başladı
Köşk İlçe Emniyet Amirliği suçlulara göz açtırmıyor
Öğrenciler projelerini görücüye çıkardı
Çiftçilere destekleme ödemeleri yapılacak

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar