Aydın
DOLAR32.3729
EURO34.9897
ALTIN2325.4

Başkan Ökten "Bu seçimin kazananı Türkiye sevdalılarıdır"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Ökten "Bu seçimin kazananı Türkiye sevdalılarıdır"
Abone ol
AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, 14 Mayıs ve 28 Mayıs’taki secimler için sandığa giderek iradesini ortaya koyan Aydınlılara teşekkür etti. Ökten, “Bu seçimin kazanın Türkiye sevdalılarıdır” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferiyle sonuçlanmasının ardından AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten, açıklamada bulundu. Ökten, Cumhur İttifakı’nın ortaklarına desteklerinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: “1950'de “Yeter söz milletindir” deyip demokrasi devrimini başlatan merhum Adnan Menderes’in şehri Demokrasimizin beşiği Aydın’dan Türkiye'ye yüzyılını başlatan tüm Türkiye'ye selam olsun. Cumhur İttifakımızın kıymetli ortakları ve değerli dava arkadaşları. İki turlu bir seçimde alın teri döktünüz. gayret ettiniz. çaba gösterdiniz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Şükranlarımızı sunuyoruz emeklerinize sağlık. İyi ki varsınız. Allah hepinizden razı olsun.

Cumhurbaşkanımızın arkasında sıra dağlar gibi durmaya hep beraber devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız 'Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda ' dediği gibi sevinçte de, tasada da, hep beraber Türkiye'nin kazandığı bu yolda birlikte ıslanmaya, birlikte yürümeye, birlikte koşmaya, Cumhurbaşkanımızın arkasında sıra dağlar gibi durmaya hep beraber devam edeceğiz.14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde sandığa giderek iradesini ortaya koyan tüm Aydınlı hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyor, hepsine saygı, sevgi ve muhabbetle kucaklıyoruz.”

TÜM TÜRKİYE KAZANDI, AYDIN KAZANDI

“Bu seçimin kazananı Türkiye sevdalılarıdır” diye Ökten, “ Bu seçimin kazananı al bayrağımıza, sevdalı olanlardır. Bu seçimde sadece ve sadece FETÖ kaybetti, Kandil kaybetti onların içerideki işbirlikçileri kaybetti, Türkiye’nin büyümesini, güçlenmesini, dünyada söz sahibi olmasını istemeyenler kaybetti. Tüm Türkiye kazandı, Aydın kazandı.

Türkiye, 28 Mayıs seçimlerinde 20 yıldır sarsılmaz bir güven duyduğu liderinin peşinden yine inançla gidip, Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar cumhurbaşkanı seçerek, aklıselimden uzak ve içi boş vaatlere kanmadığını kanmayacağını, “Önce vatan” sözünün içi boş bir slogandan öte her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının yüreğinde çarpan en yüce duygu olduğunu, bölücü söylemlere prim tanımadığını ve tanımayacağını dosta düşmana bir kez daha ilan etti. Bu seçimi sadece 85 milyon kazanmadı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferi, dünya üzerindeki bütün mazlum milletler için bir umut ışığı gibi doğdu. Yoksa ellerinde Türk Bayrakları Mescidi Aksa’ya koşanlarla aynı anda Türkiye’den binlerce kilometre uzaklıktaki Brezilya’da İşçi Partisi’nin yaptığı “Emperyalizm yine yenildi. Erdoğan'a karşı devasa bir darbe kampanyasının ortasında, Türkiye'de mevcut cumhurbaşkanı yeniden seçildi” açıklamasının başka nasıl bir izahı olabilir” diye konuştu.

TÜRKİYE YÜZYILI ARTIK BAŞLADI

Ökten, “Halk yine “Yaparsa Erdoğan yapar” diyerek yerel seçimlerde de şer odaklarının değil, güvendiği liderinin peşinden gidecektir. Aydın’da da aklıselim kazanacak, Türkiye genelinde olduğu gibi Efeler Diyarı’nda da yerel yönetimler gücünü halktan alıp, halk için çalışanların olacaktır.

AK Parti İl Teşkilatı olarak 28. Dönem Milletvekili ve 13. Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nde olduğu gibi 2024 Yerel Seçimleri’nde de Türkiye ve Aydın için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu kutlu mücadelede Türkiye’yi, Aydın’ı seven her vatandaşımızla el ele verip, belediye seçimlerinden de zaferle ayrılacağımıza inancım tam. Halkımızı bu inanç etrafında bugünden tezi yok birleşip, gece gündüz çalışmaya devam ediyorum. Zafer inanlarındır. 28 Mayıs 2023 te sadece Sn.Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı olarak ilan ettiğimiz bir tarih değil. Aynı zamanda Türkiye için yeni bir dönem, yeni bir safha, Türkiye tarihi defterinin yeni bir sayfası açıldı, yeni bir kapı sonuna kadar aralandı. Yeni Türkiye Yüzyılı artık başladı. Hayırlı olsun, uğurlu olsun, Kutlu olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun” diyerek yeni Türkiye Yüzyılı’nın artık başladığını ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kuşadası’nın sembolü tülüşahlar açtıÖnceki Haber

Kuşadası’nın sembolü tülüşahlar açtı

Aydın'da minikler için mezuniyet buluşması düzenlendiSonraki Haber

Aydın'da minikler için mezuniyet buluşma...

Yorum Yazın

Söke Basket ve Kuşadası Academy, finalde karşı karşıya geldi
Emekli vatandaşlar destekleri için Çerçioğlu'na teşekkür etti
Aranan şahıslar Kuşadası polisinden kaçamadı
Aydın’da uyuşturucu operasyonu
Son başvuru tarihi 2 Nisan
Darp edilen şahsın aslında gasp mağduru olduğu belirtildi
Başkan Çerçioğlu, Çine’de vatandaşlarla buluştu
İncirliova'da kız çocuğunu taciz eden şahıs linç edildi
Zirai ilaç ve gübre bayileri denetlendi
Aydınlı esnafın çiçek hırsızlarıyla başı dertte
Riske dayalı gıda işletmeleri denetlendi
Kırmızı palmiye böceği için çalışmalar başladı
Jandarma ekipleri minikler ile birlikte fidan dikti
Milli Park’ta ziyaretçiler bilgilendirildi
Sosyal medyadan yaptığı silah paylaşımı yakalattı
Buharkent'te incir ve kestane fidanları incelendi
Çerçioğlu, iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya geldi
Evde sağlık hizmeti alan hastalar takip ediliyor
Aydın’ı üzen ölüm
Aydın’da 13 düzensiz göçmen kurtarıldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar