Aydın
DOLAR40.8978
EURO47.7267
ALTIN4390.0

Aydın'da acıkan bu kuyruğa giriyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydın'da acıkan bu kuyruğa giriyor
Abone ol
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin şehrin en işlek yerindeki restoranında dört çeşit yemeği 15 TL'den satmaya başlaması vatandaşlar tarafından memnuniyet ile karşılanırken, uygun fiyata yemek yemek isteyen vatandaşlar özellikle öğle saatlerinde restoran önünde uzun kuyruklar oluşturuyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz aylarda başlattığı uygulama ile şehrin en işlek yerindeki restoranında dört çeşit yemeği 15 TL'den satmaya başladı. Başta öğrenciler olmak üzere durumdan oldukça memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturmaya başladı. Bir kase çorba fiyatına Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin restoranında çorbasından tatlısına varana kadar 4 çeşit yemek yiyen vatandaşlar uygulama için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Başkan Çerçioğlu, göreve geldiklerinden bu yana “Aydın'da hiç kimse yatağa aç girmez, hiç kimse soğuktan üşümez; çünkü biz varız, Aydın Büyükşehir Belediyesi var” diyerek sosyal belediyeciliği uyguladıklarını söyledi. Başkan Çerçioğlu, “Artık hayat pahalılığı hayatın her alanında kendisini fazlasıyla hissettiriyor. İstedik ki emekçi kardeşlerimiz, öğrencilerimiz, emeklilerimiz, vatandaşlarımız kaliteli yemeğe ucuza ulaşabilsin. Dar gelirlinin her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nazilli Uzun Çarşı'da çalışmalar başlıyorÖnceki Haber

Nazilli Uzun Çarşı'da çalışmalar başlıyo...

Didim yeni yıla coşkuyla girecekSonraki Haber

Didim yeni yıla coşkuyla girecek

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar