Aydın
DOLAR40.8978
EURO47.7267
ALTIN4390.0

Aydın Valiliği'nden faciayla ilgili açıklama geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydın Valiliği'nden faciayla ilgili açıklama geldi
Abone ol
Yunanistan Sahil Güvenlik botları tarafından geri itilen düzensiz göçmenlerin kurtarılması olayı ile ilgili Aydın Valiliği tarafından açıklama yapılırken, olay ile ilgili adli ve idari soruşturma başladığı öğrenildi.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde kurtarılan 40 düzensiz göçmen olayı ile ilgili Aydın Valiliği'nden açıklama geldi. 4 kişinin hayatını kaybettiği olayda kurtarılan düzensiz göçmenlerin, Kuşadası ve Söke Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenilirken, 1 düzensiz göçmenin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Ayrıca olay ile ilgili adli ve idari işlemlerin başlatıldığına yönelik yapılan açıklamanın devamında “Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından göçmen kaçakçılığına yönelik çalışmalarda Kuşadası ilçesi Sazlık mevkiinde Yunan Sahil Güvenlik Botu tarafından geri itme yöntemiyle ölüme terk edilen 40 düzensiz göçmen kurtarılmıştır. Bölgede yapılan araştırma sonucu karaya vurmuş can salı içerisinde 4 düzensiz göçmenin cesedi tespit edilmiştir. Kurtarılan göçmenlerden 4 göçmen Söke Devlet Hastanesi'ne, 5 göçmen Kuşadası Devlet Hastanesi'ne sevk edilmiştir. 6 göçmen hipotermi, 1 göçmen kalçasında kırık, 2 göçmen ise hamile olması nedeniyle hastanede tedavi altına alınmıştır. 1 göçmenin ise hayati tehlikesi bulunmaktadır. Olay ile ilgili adli ve idari işlemlere başlanılmıştır” ifadeleri yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kuşadası'nda lastik bot faciası: 4 ölüÖnceki Haber

Kuşadası'nda lastik bot faciası: 4 ölü

Aydın'da Ramazan pidesi fiyatı belli olduSonraki Haber

Aydın'da Ramazan pidesi fiyatı belli old...

Yorum Yazın

Aydınlı sporcu Türkiye rekoru kırdı
Nazilli sonbahara hazırlanıyor
AK Parti Nazilli bu ölüme ağlıyor
Nazilli’de uyuşturucu operasyonu
ADÜ’de kontenjanların yüzde 99,77’si doldu
Aydın’da afet riskleri masaya yatırıldı
Aydın’da 20 bin adet kaçak makaron ele geçirildi
Didim’de parklar onarıma alındı
Efeler’de kadınlara indirimli konaklama imkanı
Nazilli’de yollar yenileniyor
Başkan Zencirci pazarcı esnafıyla buluştu
Başkan Özel’den üniversite öğrencilerine hoşgeldin mesajı
NDH’den aşırı sıcaklara karşı uyarı
Kuşadası’nda minik çocuklara süt desteği
ADÜ’de hasta çocuklara moral oldular
Aydınlı Muaythaiciler Zafer Kupası’na damga vurdu
Buharkent’te feci kaza: 1’i ağır 8 yaralı
Sıcak havadan bunalanlar Altınkum’a akın etti
Nazilli’de borçlar ödendi, hizmetler hız kazandı
Başkan Tetik’e muhtarlardan tam destek

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar