Aydın
DOLAR40.8978
EURO47.7267
ALTIN4390.0

Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi personeline eğitim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi personeline eğitim
Abone ol
Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi personeline İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanlığı İl Ambulans Servisi Başhekimliği tarafından düzenlenen 'Kardiyopulmoner Resüsitasyon ve İleri Yaşam Desteği Eğitimi' verildi.

Hastane bünyesinde görevli sağlık personeline yönelik gerçekleştirilen eğitimde, acil durumlarda etkili müdahale ve hayati destek konularında güncel bilgiler sunuldu. Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Çocuk Acil Servisi ve Kadın Doğum Acil Servisi çalışanlarının katıldığı eğitim kapsamında, katılımcılara kardiyopulmoner resüsitasyon teknikleri ve ileri yaşam desteği konularında pratik bilgiler aktarılırken, acil durum senaryoları üzerinden gerçekleştirilen uygulamalı eğitimlerle de personelin becerileri artırıldı.

Hastanede görev yapan personelin sürekli eğitim alarak güncel tıbbi bilgilerle donanımlı bir şekilde hizmet vermesine büyük önem verdiklerini ifade eden hastane yönetimi, bu tür eğitimlerin acil durumlarda hızlı ve etkili müdahalenin önemini vurgulayarak hastaların yaşam şansını artırdığına dikkat çekti.

Sağlık çalışanları da aldıkları bu eğitimle birlikte acil durumlarda daha hızlı, koordineli ve etkili bir şekilde müdahale edebilme yeteneklerini artırdıklarını ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaybolan 2 dağcıyı jandarma ekipleri bulduÖnceki Haber

Kaybolan 2 dağcıyı jandarma ekipleri bul...

Aydınlı genç sporcular İstanbul'da göz doldurduSonraki Haber

Aydınlı genç sporcular İstanbul'da göz d...

Yorum Yazın

Aydınlı sporcu Türkiye rekoru kırdı
Nazilli sonbahara hazırlanıyor
AK Parti Nazilli bu ölüme ağlıyor
Nazilli’de uyuşturucu operasyonu
ADÜ’de kontenjanların yüzde 99,77’si doldu
Aydın’da afet riskleri masaya yatırıldı
Aydın’da 20 bin adet kaçak makaron ele geçirildi
Didim’de parklar onarıma alındı
Efeler’de kadınlara indirimli konaklama imkanı
Nazilli’de yollar yenileniyor
Başkan Zencirci pazarcı esnafıyla buluştu
Başkan Özel’den üniversite öğrencilerine hoşgeldin mesajı
NDH’den aşırı sıcaklara karşı uyarı
Kuşadası’nda minik çocuklara süt desteği
ADÜ’de hasta çocuklara moral oldular
Aydınlı Muaythaiciler Zafer Kupası’na damga vurdu
Buharkent’te feci kaza: 1’i ağır 8 yaralı
Sıcak havadan bunalanlar Altınkum’a akın etti
Nazilli’de borçlar ödendi, hizmetler hız kazandı
Başkan Tetik’e muhtarlardan tam destek

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar