Aydın
DOLAR32.5614
EURO34.9547
ALTIN2439.7

"AKP'li Vekiller sarayda, CHP'li Vekiller sahada"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Nazilli Perşembe Pazarı’nda pazarcı esnafıyla dertleşti. Pazarcı esnafı yaşanan ekonomik sıkıntıdan dolayı isyan ederken, CHP’li Vekil Bülbül CHP iktidarlığında ülkeyi ekonomik sıkıntıdan kurtaracaklarını belirtti. 

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Nazilli’ye gelerek birtakım ziyaretlerde bulundu. Nazilli Perşembe Pazarı’na giden CHP’li Bülbül, pazarcı esnafı ile dertleşti.  Pazarcı esnafı ekonomi yönünden isyan ederken, vatandaşlarda hayat pahalılığından dert yandı. Hükümetin ekonomiyi artık yönetemediğini ve değişmesi gerektiğini söyleyen pazarcı esnafı, AKP’li vekilleri sadece seçimden seçime gördüklerini ifade etti. CHP iktidarıyla bütün ekonomik sorunların çözüleceğini söyleyen CHP’li vekil Bülbül, “Esnafımız kan ağlıyor. Saat 17.00 ve pazarcı esnafının tezgahları hala dolu. Vatandaşlar pahalı olduğu için alamıyor. İş olmuyor. Pazarcı esnafımızı da vatandaşlarımızı da bu ekonomik sıkıntıdan kurtaracağız” dedi.

“ARTIK BIÇAK KEMİĞE DAYANDI”

Nazilli Perşembe Pazarı’nda CHP’li Vekil Bülbül’e isyan eden kuruyemiş satan vatandaşlar, “Badem oldu 160 TL. Çam fıstığı 200 TL. Geçen sene bunlar 80 TL civarındaydı. Böyle bir artış yok. Ekonomi çok kötü durumda. Fiyatlar artınca iş de olmuyor. Görüyorsunuz satılmıyor. AKP'li Vekiller sahaya çıksınlar da durumumuzu görsünler. Artık bıçak kemiğe dayandı” dedi. Dert yanan vatandaşlara cevap veren CHP’li Vekil Bülbül, “Hiç merak etmeyin. Sizin ne durumda olduğunuzu, nasıl sıkıntıda olduğunuzu biz çok iyi biliyoruz. AKP’li Vekiller bilemez çünkü onlar sahada değiller. Ülkenin nasıl bir ekonomik sıkıntı da olduğunu biz çok iyi biliyoruz. Önümüzdeki seçimlerde iktidar olacağız. İktidar olduktan sonra ekonomik sıkıntıların hepsini çözeceğiz” diye konuştu. 
 

ÇİFTÇİ VE ÜRETİCİLER İSYAN ETTİ

Pazarda çiftçi esnafıyla sohbet eden CHP’li Vekil Bülbül, çiftçilerin mazot ve gübre isyanıyla karşılaştı. Artan maliyetlerin çiftçinin omzuna yük olduğunu ifade eden çiftçi esnafı, “Bizim maliyetlerimiz inanılmaz arttı. Mazot ve gübre aldı başını gitti. Önceden köyden pazara 20 TL ile gelir giderdik. Şimdi 200 TL ile gelip gidiyoruz. Artık bizim sesimizi duysunlar. Çiftçi ve üretici bitti, tükendi” dedi. 

“ÜRETİCİ VE ÇİFTÇİYİ EZDİRMEYECEĞİZ”

Çiftçi ve üreticinin maliyetlerin artmasından dolayı ekonomik sıkıntılar çektiğini ifade eden CHP’li Vekil Bülbül, “Mazot ve gübre fiyatları geçen yıldan bu yana kaç kart arttı. Bu da çiftçi ve üreticinin omuzlarına yük oluyor. Çiftçinin ve üreticinin önünü açmazsanız, onlara destek vermezseniz kendi ayağınıza sıkarsınız ve ithal ürünler almak zorunda kalırsınız. CHP iktidar olduğunda çiftçiye ve üreticiye tam destek vereceğiz. Türkiye eski günlerdeki gibi üretecek. Kendi kendine yetebilen ülkeler sıralamasına girecek. Bunu da üreterek, çiftçiye ve üreticiye destek vererek sağlarsınız” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Atça'da bir kamyonda 70 mülteci yakalandıÖnceki Haber

Atça'da bir kamyonda 70 mülteci yakaland...

Başkan Özcan Nazilli’nin il olmasına ilişkin konuştuSonraki Haber

Başkan Özcan Nazilli’nin il olmasına ili...

Yorum Yazın

Muğla’da 35 yaşındaki İlknur bıçaklanarak öldürüldü
Efeler Gençlik Kampı spor etkinliğine ev sahipliği yapacak
Trenin çarptığı 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Bisikletçiler Didim’de karşılandı
Çevre sakinleri yetkililerden önlem almalarını istedi
Türk Halk Müziği korosu kulakların pasını silecek
Çiftçinin en büyük yardımcısı halen atlar
Nazilli Karayolu temizlendi
Araç sayısı belli oldu
Aydın’da trafik kazası: 1 ölü, biri bebek 2 kişi yaralı
Başkan Şahin veteriner hekimlerin önemine dikkat çekti
Aydın’da 364 öğrenciye balık tüketiminin önemi anlatıldı
Trafik kazasında hayatını kaybeden öğretmenin cenazesi toprağa verilecek
Aydın’da ‘toz taşınımı’ uyarısı
Barajların doluluk seviyeleri belli oldu
Aydın’da 389 kişiyi sorgulandı
Karacasu Kaymakamı başarılı öğrencileri ağırladı
Söke’de jandarma ekipleri bilgilendirme yaptı
Aydın’da 6 şüpheli yakalandı
Terör propagandası yapan 9 kişi yakalandı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar