Aydın
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

AK Partili Abak köylerde milletvekili gibi karşılandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
AK Parti Aydın 4’üncü sıra milletvekili adayı Mustafa Abak, seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören AK Partili Abak, köy ziyaretleri sırasında milletvekili gibi karşılandı.

AK Parti Aydın’da milletvekili aday listeleri açıklandı. Listede 4’üncü sırada yer alan AK Partili milletvekili adayı Mustafa Abak, gece gündüz demeden seçim çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti Köşk Teşkilatı’nın düzenlediği iftar programına katılan AK Partili Abak, ardından hız kesmeyerek Nazilli’de köy ziyaretleri gerçekleştirerek, vatandaşlarla bir araya geldi. Abak’ın ilk durağı Esenköy olurken, ardından Uzunçam ve Beğerli Mahallelerinde kıraathane gezilerinde bulundu. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören AK Partili Abak, köy ziyaretleri sırasında milletvekili gibi karşılandı. AK Partili Abak’a, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı ve Gençlik kolları Başkanı Recep Kutlu ile birçok partili eşlik etti. 

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ”

Esenköy Mahallesi’nde vatandaşların yoğun ilgisinden dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Partili Abak, “Köşk Teşkilatımızın düzenlemiş olduğu iftar programına katıldık. Ardından ilk çalışmamızı, belediye başkanımız ve teşkilatımızla birlikte Esenköy Mahallemizde yaptık. Sağolsunlar, gerek muhtarıma, gerek Esenköy halkına. Bize karşı göstermiş oldukları teveccüh için teşekkür ediyorum. Tabi işimiz zor. Çok koşturacağız. 14 Mayıs’a kadar gece gündüz durmak yok. Ben sizler aracılıyla tekrardan, Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Genel Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Genel Merkezimize ve belediye başkanımıza ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum. İnşallah üzerimize aldığımız bu zor ve kutlu görevi, Allah’ın izniyle 14 Mayıs’ta taçlandırmak istiyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun.” 

“EN AZ 5 MİLLETVEKİLİ HEDEFİMİZ VAR”

14 Mayıs’a kadar gece gündüz demeden çalışmalara devam edeceklerini söyleyen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Birbirinden kıymetli 51 aday adayımız vardı. Tabi Cumhurbaşkanımızın, Genel Merkez’in ve komisyonların değerlendirmesi sonucu oluşmuş bir liste var. Bize düşen kısmı, her zaman olduğu gibi hiç durmadan çok çalışmaktır. Biz zaten aday adaylığı süresince hep beraber çalışıyorduk. Şimdi de aynı şekilde tüm teşkilatımızla birlikte çalışarak hedeflediğimiz en az 5 milletvekili çıkartarak Ankara’ya göndermektir”

“VEKİL OLARAK GÖRMEK İSTERİM”

AK Partili Abak’ı milletvekili olarak görmek istediklerini söyleyen Esenköy Muhtarı Ali Küçük, “Mustafa Abak başkanımızla sürekli arkadaş gibiyiz. Her zaman derdimizi dinlerdi. Milletvekili adaylık listesinin açıklanmasının ardından ilk ziyaretini burayı yapması bizi mutlu etti. Allah yolunu açık etsin. Başkanımı vekil olarak görmek isterim. Bize her zaman bir abi gibi yaklaştı. Hakkında hayırlısı olsun.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nazilli’de vatandaşlar ahilik geleneğini bir kez daha yaşattıÖnceki Haber

Nazilli’de vatandaşlar ahilik geleneğini...

Aydın’da çağla bademin kilosu belli olduSonraki Haber

Aydın’da çağla bademin kilosu belli oldu

Yorum Yazın

Nazilli Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'ndan Bahar Konseri
Köşk’te trafik kazası: 1 ölü
Göcek’te kayalıklardan düşen kişi hayatını kaybetti
Aydın'da hayvanları öldürüp kaydeden şahsa idari para cezası
Kuşadası Devlet Hastanesi'ne tıbbi cihazlar bağışlandı
Didim'de uyuşturucu operasyonu
Kurallara uymayan işletme sahiplerine para cezası uygulandı
Aydın jandarması izinsiz ava geçit vermedi
Aydın-İzmir Otoyolu'ndaki kazada ağır yalanan Araz hayatını kaybetti
Karaova Mahallesi'nde yol çalışması tamamlandı
Okul kantinleri denetlendi
Müdür Altıntaş, Bozdoğan'daki çalışmaları yerinde inceledi
Sakartepe rampasında kaza
Karacasu'da yol yapım çalışması sürüyor
TGC Nusret Müze Gemisi, ziyarete açıldı
Motosiklet ile kapkaç anları güvenlik kameralarına yansıdı
Nazilli Alparslan Türkeş Bulvarı'nda kazı çalışmaları başladı
Köşk İlçe Emniyet Amirliği suçlulara göz açtırmıyor
Öğrenciler projelerini görücüye çıkardı
Çiftçilere destekleme ödemeleri yapılacak

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar