© Muhabir Gazetesi 2021

Eker başkan oldu, Türkiye’de bir ilk yaşandı

Spor Toto 2. lig beyaz grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor'da yeni başkan Gazeteci-Yazar Erdoğan Eker oldu. Böylelikle yeni başkan Eker, gazeteci olarak Türkiye’nin ilk kulüp başkanı olma unvanını kazandı

Nazilli Esat Ergüler Spor Tesislerinde, Nazilli Belediyespor kongre üyelerinin katılımıyla yapılan olağanüstü kongrede seçime tek listeyle giren Gazeteci-Yazar Erdoğan Eker, Nazilli Belediyespor’un yeni başkanı oldu. Kongreye; Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, görevi devreden Murat Kaplan ile çok sayıda kongre üyesi ve taraftar katıldı. Ahmet Çekim’in divan başkanı yaptığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından 35 olan yönetim kurulu listesi oy birliğiyle 22’e düşürüldü. Daha sonra oylamaya geçildi. Oylamada üyelerinin tamamının desteğini alan Erdoğan Eker Nazilli Belediyespor’un yeni başkanı oldu. Daha önce Türkiye’de bir gazetecinin kulüp başkanı olduğu örneği bulunmazken, yeni Başkan Eker böylelikle tarihe geçmiş oldu.

EKER, “SİZİ MAHÇUP ETMEYECEĞİZ”
Kongrede bir teşekkür konuşması yapan Nazilli Belediyespor'un çiçeği burnunda Başkanı Erdoğan Eker, “Oylarınızla beni ve yönetim kurulumu seçtiniz. Sizi mahcup etmemeye çalışacağız. Alt yapıya önem vererek kaliteli oyuncular çıkaracağız. A takımımızı da iyi, doğru transferler yaparak takımı hak ettiği yerlere çıkaracağız” dedi. 
Ayrıca Başkan Eker, kulübe desteklerinden dolayı Onursal Başkan Haluk Alıcık’a teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Kongre sonunda Başkan Erdoğan Eker Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük'e ve görevi bırakan eski başkan Murat Kaplan'a çiçek takdim etti.
Nazilli Belediyespor’un yeni Yönetim Kurulu listesi Asil Üyeleri;
Erdoğan Eker yönetimindeki yeni yönetim listesinde, Haluk Öztürk, Hakan Alıcık, Özgen Türker, Mehmet Koşar, Turgut Yerlikaya, Yaşar Gözdaş, Aziz Cemalbey, Özer İncegül, Ümit İlker Tangal, Mehmet Yılmaz, Hasan Güney, Ercan Sarıot, Cemil Şaffak, Ali Aydın, Mirza Ali Pamuk, Ali Çetinkaya, Mehmet Demirel, Mustafa Aktaş, Ergün Sert, Semih Sezer, Ferdi Güler yer alırken, yedek üyeler İse Tahsin Kesici, Mustafa Tuğrul, Ali Kurt, Abdullah Karaefe oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER