Aydın
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Millet İttifakı'ndan gövde gösterisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Millet İttifakı'ndan gövde gösterisi
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Örgütü tarafından kahvaltı etkinliği düzenlendi. Dayanışma kahvaltısında birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı

CHP Nazilli İlçe Örgütü tarafından kahvaltı etkinliği düzenlendi. Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde yapılan dayanışma etkinliğine, CHP PM üyesi Bülent Tezcan, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Erol Angın, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin diğer ilçe başkanları, muhtarlar, STK temsilcileri ve partililer katıldı. Millet ittifakı ortakları olarak İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Partisi'nin de katıldığı kahvaltıda birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. 

 

“SARAYIN IŞILTILI HAYATI KÖR ETMİŞ”
Hükümeti sert bir dille eleştirerek sözlerine başlayan CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, “Yaklaşık 20 yıldır irili ufaklı hizmetler dışında yoksulun cebine, emeğine göz dikerek, yandaş ve yanlıları zengin ve mutlu eden bir dönemin artık sonlarına geliyoruz. Fakat bu süreci geçirirken ekonomik buhranın etkileri ise halkımızı derinden derine sarsmaya, huzurlarını kaçırmaya devam ediyor. Bugün çarşılarda, pazarlarda, marketlerde hem el hem cep yakan fiyatlar aslında iktidarın yıllardır izlediği politikaların ta kendisidir. Sarayın ışıltılı hayatı gözleri kör etmiş olsa ki buna ses çıkarmayan milletvekilleri ve yetkililer günü kurtarma çabası için de milletimize yalan söylemeye, aklıyla dalga geçmeye devam ediyorlar" dedi. 

“TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ EMİN ELLERDE”
Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Türkiye’nin geleceğine ışık tutmak için, sıkıntılarına çare olmak için 6 tane genel başkan dün bir araya geldi. Bugün de burada aynı birlikteliği görmekten mutluluk duyuyorum. Bu etkinlikte emeği geçen Serdar başkan ve ekibine teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu. 

“ÜLKEYİ REFAHA KAVUŞTURACAĞIZ”    
'Geliyor gelmekte olan' diyerek konuşmasına başlayan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “Ülkemizin içinden geçtiği ekonomik buğranı Millet İttifakı’nın dün yaptığı toplantıda derinlemesine konuşuldu. Çözüm programlarını da önlerine kondular. Dünkü toplantı Millet İttifakının iktidardaki programının başlangıcının sinyalini verdi. Bugün içinden geçtiğimiz süreçte artık Türkiye’de var olan iktidarın milletin sorunlarını çözemeyeceğini tüm kamuoyunun kanaati had safalara ulaştı. Adaletin tabutuna çivi çakıldığı, demokrasinin askıya alındığı bir süreçte ekonomik buğranın bu seviyeye geleceğinin çok eskiden dillendirmiştik. Bu ekonomik eziyeti vatandaşımız faturalarla çekiyor. Genel Başkanımız Kelam Kılıçdaroğlu ve diğer  partinin oluşturduğu Millet İttifakının bileşenleriyle ülkeyi refaha kavuşturmak için Millet İttifakının iktidarını hep birlikte kuracağız. Geliyor gelmekte olan.” 

“ARTIK HERŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK”
6 siyasi parti liderinin ittifak konusunda birleşmesine değinen ve ülkenin umudu olduklarını ifade eden CHP PM Üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, “Türkiye tarihinin en bulanımla en derin krizlerinden birini yaşıyor. Türkiye ciddi bir ekonomik kriz içinde. Demokratik çöküntü içinde. Ne yazık ki ülkede devlette çok ciddi çöküntü yaşıyoruz. Bir kişinin dudakları arasından çıkacak söze bakar olunmuş. Sarayda ışıklar sözmezken Isparta ‘da bir vatandaşımız evinde soğuktan donabiliyor. Bütün bir tablonun içerisinde umutlu bir tablo yükseliyor. Türkiye umuda en çok muhtaç olduğumuz zaman dün tarihimizde bir büyük önemli bir buluşma yaşandı. Siyasi parti başkanları umudun yok edildiği bir dönemde ne mutlu dün akşam çıkışın umudu çıkmaya başladı. Genel Başkanlarımızı kutluyorum. Herkes ve saray şunu biliyor ki, her şey eskisi gibi olmayacak. Dün akşam ki toplantı tarihin kırılma noktasıdır. Yarının Türkiyesi’nin başladığı gündür. Dün akşamki toplantıdan sonra 2023 Türkiye’si müjdeli bir Türkiye olacak. Umudun güzelliği, zenginliğin ve adaletin paylaşıldığı bir Türkiye olacak. Geliyor gelmekte olan” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydın’da feci ölümÖnceki Haber

Aydın’da feci ölüm

Aydın'da ekipler seferber olduSonraki Haber

Aydın'da ekipler seferber oldu

Yorum Yazın

Didim’de 3 organizatör ile 37 düzensiz göçmen yakalandı
Didim MYO’da mezuniyet coşkusu
Çine’de çaldığı büyükbaş hayvanı satmak isteyen şüpheli yakalandı
Jandarma geleceğin mucitlerini yalnız bırakmadı
Uyuşturucu kullanan 8 şüpheli jandarmadan kaçamadı
Bozdoğanlı minikler trafik kurallarını öğrendi
Müdür Şenkul, Kuşadası'nın sağlık hizmetlerini yerinde inceledi
Kuşadası’nda lüks daire satışı vurgunu yapan firma sahibi yakalandı
Didim Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalar sürüyor
Başkan Çerçioğlu: “Türkiye Cumhuriyeti’ni daha ileriye taşımak için hiç durmadan çalışacağız”
Aydın Ticaret Borsası, TOBB 80. Genel Kurulu’na katıldı
Kaza yaptı, cansız bedenini güvenlik görevlisi buldu
Denizli’de trafik kazası
Katrancı Göleti, sulama dönemine hazır
Lüks otomobil küle döndü
Didim’de 6 şüpheli şahıs yakalandı
Büyük Menderes’e çöp tehdidi
Hakkında 15 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Koçarlı’da kurusıkı tabanca ile yakalanan kişiye ceza
Jandarmadan özel bireylere özel ilgi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar