© Muhabir Gazetesi 2021

Üniversite öğrencileri Başkan Özcan'a dert yandı! "Bu yılda gitmezlerse bitiğiz"

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, ramazan dolayısıyla teravih namazından sonra kahve ziyaretleri yapıp vatandaşlarla sohbet etmeye devam ediyor.

Nazilli Belediye başkanı Kürşat Engin Özcan, vatandaşla bir araya gelmeye devam ediyor. Ramazan ayında tüm mahalleleri dolaşmayı planlayan Başkan Özcan'ın son durağı Sümer Mahallesi oldu.  Özcan, mahalle halkıyla bir araya gelerek teravih namazı kıldıktan sonra, kahve ziyaretleri yaparak vatandaşlarla çay eşliğinde sohbet etti. 

"BU YIL DA GİTMEZLERSE BİZ ARTIK BİTİĞİZ"

Başkan Özcan, kahve ziyareti yaptığı sırada Adnan Menderes Üniversitesi'nde okuyan bir grup öğrenciyle sohbet ederken, öğrencilerin mevcut düzenden şikayetçi olması dikkatlerden kaçmadı. Başkan Özcan'ın grup içerisinden bir öğrenciyle hangi istikametten gelip gittiğini konuştuğu sırada artan benzin zamları üzerinden espri yapması üzerine, ortaya neşeli anlar çıktı. 

Türkiye'de öğrenci olmanın zor olduğunun altını çizen bir öğrenci Başkan Özcan'a "Bu yıl da gitmezlerse biz artık bitiğiz" şeklinde serzenişte bulundu. Seçimin güzel bir atmosferde geçmesi temennisinde bulunan Başkan Özcan, "Bu dağ ne rüzgarlar gördü, hepsini geçirdi" cümlesiyle gençlere umutlu olmaları yönünde telkinde bulundu. 

Başka Özcan daha sonra kahve ziyaretlerine devam ederek, vatandaşlarla samimi sohbetlerde bulundu. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER