© Muhabir Gazetesi 2021

Tetik, "Yemem, yedirtmem, çalmam, çaldırtmam"

CHP Nazilli Belediye Başkan adayı Ertuğrul Tetik, seçim çalışmaları sırasında açıklamalarda bulundu. Tetik, "Nazilli rant sisteminin kurbanı olmuş. Vatandaşa hizmet olarak aktarılması gereken paralar, bazılarının cebine gitmiş. Bu rant sistemindekiler beni istemiyor. Ertuğrul Tetik'ten korkuyorlar. Çünkü biliyorlar ki Ertuğrul Tetik yemez, yedirmez. Çalmaz, çaldırmaz" dedi.

CHP Nazilli Belediye Başkan adayı Ertuğrul Tetik, seçim çalışmaları kapsamında Nazilli Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan işletmeleri ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların yoğun desteği ile karşılaşan Tetik, sorunları tek tek not aldırdı. 31 Mart'taki yerel seçimler için destek isteyen Tetik, “31 Mart’taki seçimi zaferle taçlandırmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Vatandaşlarımız çok büyük destek veriyor. Nereye gitsek, değişim istediği ile karşılaşıyoruz. Bize düşen çalışmak. Nazilli değişecek. CHP belediyeciliği ile buluşacak" dedi.

"ERTUĞRUL TETİK"TEN KORKUYORLAR"

Seçim çalışmalarında esnaf ve vatandaşların ilçe belediyeden destek alamadığı için isyan ettiğini belirten Tetik, "Nazilli rant sisteminin kurbanı olmuş. Vatandaşa hizmet olarak aktarılması gereken paralar, bazılarının cebine gitmiş. Bu rant sistemindekiler beni istemiyor. Ertuğrul Tetik'ten korkuyorlar. Çünkü biliyorlar ki, Ertuğrul Tetik yemez, yedirmez. Çalmaz, çaldırmaz" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER