© Muhabir Gazetesi 2021

Sultanhisar'da gözyaşları sel oldu!

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde TIR'a arkadan çarparak takla atan otomobilde yaşamını yitiren Nuri Çetin ve Tolunay Yıldırım son yolculuğuna uğurlandı.

Sultanhisar'da kazada hayatını kaybeden İki gencin cenazeleri  Sultanhisar Merkez Camii'ne götürüldü. Burada düzenlenen cenaze törenine iki gencin aileleri, yakınları ve sevenleri katıldı. Öğlen kılınan namazın ardından Çetin, Rekmez Mezarlığı'nda, Yıldırım ise Kabaca Mezarlığı'nda toprağa verildi. Kazada yaralanan 3 kişinin ise hastanedeki tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

ÇORBACIDAN DÖNÜYORLARMIŞ
Kazada yaşamını yitiren Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi 2'nci sınıf öğrencisi Nuri Çetin'in, aynı kazada yaralanan Kader Işıl Demir ve Buse Akar ile sınıf arkadaşı oldukları öğrenildi. Çetin'in, iki sınıf arkadaşı ve kardeşi Ferhat Çetin ile yanına buluşmaya gittikleri ortak arkadaşları Tolunay Yıldırım'la bir süre sohbet edip, çorbacıdan dönerken kazanın yaşandığı ortaya çıktı. Öte yandan, kazanın ardından gözaltına alınan TIR şoförü Mehmet Cura'nın jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER