© Muhabir Gazetesi 2021

Sokak uğurlu geldi

Nazilli İstasyon Meydanı'nda yeraltı ve kent meydanı projesinin başlamasıyla başka yere taşınan İstasyon Taksi'nin çalışanları, yeni taşındıkları yerden memnun olduklarını belirterek, "Allah'a şükür işlerimiz açıldı. Yeni yerimiz uğurlu geldi" dedi. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Nazilli İstasyon Meydanı’nda yapımına başladığı yeraltı otoparkı ve kent meydanı projesi sebebiyle İstasyon Meydanı'ndaki taksilerin yeni durağı Altıntaş Mahallesi 161 sokak oldu. İlk başta sokağa sıcak bakmayan taksicilerin bir çoğu daha sonra işlerin çoğaldığını söyleyerek mutluluklarını dile getirdi.

"YERİMİZDEN MEMNUNUZ" 
Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan İstasyon Taksi esnaflarından taksici Murat Güzeldemirci “İstasyon Meydanı'ndaki proje sebebiyle bize burayı tahsis ettiler. İlk başlarda pek alışamadık ama daha sonra enteresan şekilde işlerimiz çoğaldı. Müşterilerimizde fark edilir şekilde artış yaşandı. Şuan mutluyuz sokak uğurlu geldi” dedi.

"ALLAH BEREKET VERSİN" 
Yine aynı durakta taksicilik yapan Ersin Aslan ise, “161 sokak yaya trafiğinin yoğun olduğu bir yer ve daha çok müşteri ile karşılaşıyoruz. Arkadaşlarımın ve benim de işlerimiz çoğaldı. Şuan sokakta mutluyuz. Allah bereket versin” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER