© Muhabir Gazetesi 2021

NTB'de üyelerden başkan adayı Kaplan'a büyük destek!

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederek üyelerle bir araya gelen Nazilli Ticaret Borsası Başkan adayı Murat Kaplan’ın rüzgarı sahada esiyor. Gün boyunca yüzlerce üyeyle buluşan Kaplan, her girdiği kapıda büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Kaplan, ilgi ve alakalarından dolayı üyelere teşekkür etti.

Nazilli Ticaret Borsası seçimlerine, “Nazilli’ye değer katmaya geliyoruz. Mavi listede birleşiyoruz” sloganıyla hazırlanan ve bu doğrultuda çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Murat Kaplan, ziyaretlerde bulunarak üyelerin sorun ve taleplerini dinliyor. Üyelerin sevgi gösterilerinde bulunduğu Kaplan, oluşturduğu pozitif seçim atmosferiyle Ticaret Borsası’nda ‘değişim’ yaşanacak dedirtiyor. Ziyaret ettiği tüm üyeler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Kaplan, seçilmesi halinde hayata geçireceği projelerle de üyelerinden tam not aldı.

“ÜYELERİMİZ DEĞİŞİM İSTİYOR”

“Nazilli’ye değer katmaya geliyoruz. Mavi listede birleşiyoruz” sloganıyla seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ve bu doğrultuda çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadıklarını belirten Murat Kaplan, “Ziyaretlerimizde üyelerimiz, bizlere yoğun bir ilgi gösteriyor. Üyelerimizin bu ilgisi, bizleri son derece memnun ediyor. Ziyaretlerimizde görüyoruz ki üyelerimiz, değişim istiyor. Hayata geçireceğimiz projelerimizi anlatarak ‘temiz’ bir sayfa açmak için üyelerimizden destek istiyoruz. Biz, hizmet etmek için geliyoruz. Bu hizmet aşkımızla üyelerimize ve Nazilli’mize çok güzel projeler kazandıracağız” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER