© Muhabir Gazetesi 2021

Nazilli'yi üzen ölüm!

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti kurucu üyelerinden olan ve geçtiğimiz hafta tedavi gördüğü Nazilli Devlet Hastanesinde hayatını kaybeden Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanlarından Süleyman Alyürük’ün eşi Müzehher Alyürük de hayatını kaybetti

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti kurucu üyelerinden olan ve geçtiğimiz hafta tedavi gördüğü Nazilli Devlet Hastanesinde hayatını kaybeden Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanlarından Süleyman Alyürük’ün eşi Müzehher Alyürük de hayatını kaybetti. Süleyman Alyürük’ün eşi Müzehher Alyürük’ün cenazesi yarın öğle namazına müteakip Koca camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Nazilli Eğriboyun mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi. 
Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen, “Acımız gerçekten de çok büyük geçtiğimiz hafta tedavi olmakta olduğu Nazilli Devlet Hastanesinde sabaha karşı hayatını kaybeden Cemiyetimizin Onursal Başkanlarından Süleyman Alyürük’ün hayatını kaybetmesinin ardından toprağa vermemizin üzüntüsü geçmeden eşinin de Ege Üniversitesi Hastanesinde hayatını kaybettiğini öğrenmemiz acımızı bir kat daha artırdı. Volkan Alyürük ailesi başta olmak üzere tüm Basın camiamızın başı sağolsun” dedi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER